Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.4 Authentique hatchback megane 2 almak istiyorum yakıt değerlerini söyleye bilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfd538

modeli kötülemek için söylemiyorum ama bu arabalar çok masraflı aldığımdan beri 2500 lira masraf ettim (2006 expression 1.5 dci 80 bg 117.000 km) enjektörler değişti triger kayışı akü bilmiyorum bana mı kötü araç denk geldi ama birdaha megane alamayı düşünmüyorum.

İkinci el bir araç alınca bakım zamanı geldiyse illaki olacak. Triger seti dediğinizde zaten otomatikman 750tl lik fatura çıkıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

1.4 Authentique hatchback megane 2 almak istiyorum yakıt değerlerini söyleye bilirmisiniz

Benzinde 8lt civarı olması lazım.Lpgde de kullanıma dikkat edersen 18kr civarı normal değeri.

• quote:

Orijinalden alıntı: ATOM ANT

1.4 Authentique hatchback megane 2 almak istiyorum yakıt değerlerini söyleye bilirmisiniz

bendeki aracın aynısı şehir dışı 5lt şehir içi 8lt yakıyor
  • benide eklerseniz sevinirim
    2004 MEGANE II HB 1.6 16V dynamique Gümüş-Gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: generousity

benide eklerseniz sevinirim
    2004 MEGANE II HB 1.6 16V dynamique Gümüş-Gri

hoşgeldiniz
  • 2004 Megane II HB 1.4 Authentique Ateş Kırmızısı

Ben de varım arkadaşlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder79

2004 Megane II HB 1.4 Authentique Ateş Kırmızısı

Ben de varım arkadaşlar :)

hocam kusura bakmayın şu sıralar biraz meşguldüm o yüzden görmemişim ekledim hoşgeldiniz

@wurtz

hocam galiba listede yoksun seni de ekleyeyim mi
  • Tabi tabi ekleyin
  • ben de şu listeye bir ekleneydim
  • arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2000 clio rxt aracımı sattım 22.000 tl megan iki dinamik aldım
    ,

geçmiş konuları pek incelemedim pek vaktim olmuyor araçta bi ses var aynadan geliyor fan sesi gibi nedir nasıl giderilir bu motor sürekli çalışıyormu acaba
  • @wurtz

ekliyorum hocam hoşgeldin

@RaptorFX

ne demek hocam hemen ekliyorum sende hoşgeldin

@Hikmet_19

hocam seni de ekliyorum hoşgeldin

sorunun cevabına gelince şu konuyu okumanda fayda var

http://forum.donanimhaber.com/m_17840621/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

@wurtz

ekliyorum hocam hoşgeldin

@RaptorFX

ne demek hocam hemen ekliyorum sende hoşgeldin

@Hikmet_19

hocam seni de ekliyorum hoşgeldin

sorunun cevabına gelince şu konuyu okumanda fayda var

http://forum.donanimhaber.com/m_17840621/tm.htm

teşekkürler hocam

• arkadaşlar megan 2 lerde alttakım sorunu için bi araştırma yaptım internette çok moralim bozuldu bi hevesle 2 gün önce aldım alttakım harici bir sıkıntısı yok yarın yaptıracam dreksiyon merkezi alttakım çok çabuk bozuluyormuş
    doğrumudur offf akşam akşam çok moralim bozuldu
    aracın altından kütürtüler geliyor özellikle sağ taraftan servise bakıttığımda merkezle alakalı bişey denmedi rot başları boşluk yapmış ama zarasız dendi bugün burada bi ustaya bakıttım merkezden geliyor dedi ve çok pahalıymış bu arabaların alttakımı gerçekten böle çok sıkıntılımıdır acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hikmet_19

arkadaşlar megan 2 lerde alttakım sorunu için bi araştırma yaptım internette çok moralim bozuldu bi hevesle 2 gün önce aldım alttakım harici bir sıkıntısı yok yarın yaptıracam dreksiyon merkezi alttakım çok çabuk bozuluyormuş
    aracın altından kütürtüler geliyor özellikle sağ taraftan servise bakıttığımda merkezle alakalı bişey denmedi rot başları boşluk yapmış ama zarasız dendi bugün burada bi ustaya bakıttım merkezden geliyor dedi ve çok pahalıymış bu arabaların alttakımı gerçekten böle çok sıkıntılımıdır acaba

Her araba yapıyor hocam o dediğinizi, şu var ki çok fazla satılmış bir araç megane 2 o yüzden sorunu çok duyuyoruz, önemli olan parçasının bol veucuz olması, Benim ön amortisör patlak ikisini de değişecem lokurtu yapıyor ama pahalı değil (tabiiki serviste yaptırırsam çok uçuk çıkıyor). O kadar kafaya takmayın her araçta olur bu tür şeyler yavaş yavaş ufak tefek sorunu varsa giderir keyifle binersiniz.

• quote:

arkadaşlar megan 2 lerde alttakım sorunu için bi araştırma yaptım internette çok moralim bozuldu bi hevesle 2 gün önce aldım alttakım harici bir sıkıntısı yok yarın yaptıracam dreksiyon merkezi alttakım çok çabuk bozuluyormuş

günümüz koşullarında çukura giripte ses çıkarmayan direksiyon takımı bozulmayan araba kalmadı hocam malesef, megane dada durum böyle. Sorununuz rot başları olabilir, langır lungur diye ses duyuyorsanız direksiyon kutusu olabilir ama serviste yaptırmayıp özel serviste yaptırırsınız çok uçuk fiyatlar çıkmaz bozmayın moralinizi bunlar her araçta olan durumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_-0zZie-_| -- 1 Kasım 2010; 16:51:57 >

• arkadaşlar aracın rot kolları rot başları ve tabla deniyor büyük metal bir parça var sağlı sollu değişti sesler büyük oranda kayboldu ama bir ses var hala devam ediyor sağ tekeri üstten tutup sallayınca tık tık ses geliyor sanırım oda direksiyon kutusundan bir arkadaş tornada yaptırdığını söyledi bu onarım sağlıklı olurmu ortalama fiyatı 70 tl ye yapıyorlarmış yaptırsam düzen tutarmı
  • Sıfırı o direksiyon kutusunun yanlış hatırlamıyorsam orjinal 230 TL idi ve kutunun üzerinde (yanlışım varsa düzeltin) rot kolu mili falan hazır geliyor yani tam takım oluyor takmaya da 50 lira verir tertemiz çıkar araç, tornayla şunla bunla uğraşmaya değmez derim eğer 70'e kendileri söküp tornalayıp topluyorlarsa yaptırılabilir ama aman aman çok uzun dayanmaz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Sıfırı o direksiyon kutusunun yanlış hatırlamıyorsam orjinal 230 TL idi ve kutunun üzerinde (yanlışım varsa düzeltin) rot kolu mili falan hazır geliyor yani tam takım oluyor takmaya da 50 lira verir tertemiz çıkar araç, tornayla şunla bunla uğraşmaya değmez derim eğer 70'e kendileri söküp tornalayıp topluyorlarsa yaptırılabilir ama aman aman çok uzun dayanmaz sanırım.

çok şükür arıza amortisörde çıktı takım değiştirdim araba yolda pısır pısır dreksiyon kutusunda hiç bir sorun yokmuş gönül rahatlığıyla biniyorum orjinal 75 tl tanesi bilyesi ve takozu toplam 290 tl ye aldım taktırdım bilginize
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Sıfırı o direksiyon kutusunun yanlış hatırlamıyorsam orjinal 230 TL idi ve kutunun üzerinde (yanlışım varsa düzeltin) rot kolu mili falan hazır geliyor yani tam takım oluyor takmaya da 50 lira verir tertemiz çıkar araç, tornayla şunla bunla uğraşmaya değmez derim eğer 70'e kendileri söküp tornalayıp topluyorlarsa yaptırılabilir ama aman aman çok uzun dayanmaz sanırım.

çok şükür arıza amortisörde çıktı takım değiştirdim araba yolda pısır pısır dreksiyon kutusunda hiç bir sorun yokmuş gönül rahatlığıyla biniyorum orjinal 75 tl tanesi bilyesi ve takozu toplam 290 tl ye aldım taktırdım bilginize

Gözünüz aydın geçmiş olsun, darısı başıma diyelim,

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.