Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sco06

Tesekkurler Ozzie

öenemli değil ne demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: |_-0zZie-_|

quote:

Orijinalden alıntı: Cn3rx

ozzie kardes katılalı fazla olmadı ama megana elveda dedik beni cıkartabilirsin forumdan.. malum olmayan meganın nesini yazcan :))

olsun dostum ismin bulunsun bir megane sever olarak değiştireyim olur mubir de özel değilse neden elveda dedin dostum megane a

Yok kardesim özel değil sattık ya ondan dedim... ama nakit işlerimi hallettim bugun de galeride cok güzel bir megan II buldum anlaştım yarın bi servise görütüp test edeceğim arabayı kısmetse tekrar megan sahibi olurum çok memnundum çünkü :)

• umarım tekrar bir megane sahibi olursun dostum
  • quote:

umarım tekrar bir megane sahibi olursun dostum

Oldum bile yarın satışını alacagım kaporayı verip anlaştım 2008 Authentique 1.6 115 hp 37.000 de benzinli
    ilk defa bi arabaya bu kadar ısındım 3 4 yıl binerim inşallah ... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cn3rx -- 21 Şubat 2010; 19:35:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cn3rx

quote:

umarım tekrar bir megane sahibi olursun dostum

Oldum bile yarın satışını alacagım kaporayı verip anlaştım 2008 Authentique 1.6 115 hp 37.000 de benzinli
    ilk defa bi arabaya bu kadar ısındım 3 4 yıl binerim inşallah ... :)

hayırlı olsun kazasız belasız dostum
  • Sağol kardesim iyi dileklerin için ...:)
  • arkadaşlar bende megane ii aldım.. İyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama nasip işi .. ankaraya honda almaya gittik .. siyah, dizel megane ii ile döndük ..
    soracak çok şeyimiz var ekleyin ok ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massturk

arkadaşlar bende megane ii aldım.. İyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama nasip işi .. ankaraya honda almaya gittik .. siyah, dizel megane ii ile döndük ..
    soracak çok şeyimiz var ekleyin ok ?

tabi ki ekleyelim dostum ama araç bilgilerini yazsan da eklesek daha güzel olur birde soracakların için yine renault başlığı altında megane II bölümü topiğine sorarsan daha çok cevap alırsın
  • ozzie aracım 2007 model 1.5 dci expression+kp ... birde neden siz ayrı taklıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massturk

ozzie aracım 2007 model 1.5 dci expression+kp ... birde neden siz ayrı taklıyorsunuz ?

ekliyorum dostum hoşgeldin ayrı takılmıyoruz sadece o konuyu açan kişi sınırsız banlandığı için kulüp bilgilerini ve üye kaydını buraya yapıyoruz biz de oradayız yani
  • Arkadaşlar bende 2006 1,5 dci sportway sedan ile aranıza katıldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huzunbaz

Arkadaşlar bende 2006 1,5 dci sportway sedan ile aranıza katıldım.

hoşgeldin ekledim dostum
  • Birde beni ekle :D

Megane II 2005 Hb dy
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezweb

Birde beni ekle :D

Megane II 2005 Hb dy

hoşgeldin
  • ARKADAŞLAR BENDE ARANIZA YENİ KATILDIM MEGANE II 2007 PRİVİLİGE SELAMLAR

• 2 YILDIR MEGANE KULLANICISIYIM BİR YILDIR ÜYE OLMADAN FORUMU TAKİP EDİYORUM 15 GÜNDÜR FORUMU ÜYE OLDUM ARA ARA TAKILIYORUM
  • Bende aranıza yeni katılanlardanımm arabamda yeni sayılır zaten (= megane 1.4 Sedan Brc Tüp otantik modeli ve ankarada yaşıyorum (= bizde diğer Forumlar gibi kaynaştıktan sonra toplansak birbirimizden modifiye fikirleri ve yardımları alsak nasıl olur benim gibi acemilere iyi olur aslında :D
  • ilteriş78 - hoşgeldin dostum aracın çok güzel nazar değmesin

kaptankaa06 - dostum buluşma işini falan megane II bölümü başlığı altına yaz orda konuşup herkese uygun bir zamanda ayarlayalım
  • quote:

ilteriş78 - hoşgeldin dostum aracın çok güzel nazar değmesin

kaptankaa06 - dostum buluşma işini falan megane II bölümü başlığı altına yaz orda konuşup herkese uygun bir zamanda ayarlayalım

tamam havalarda güzelleşsin mangalları arabaları alıp buluşalım ben yazarım oraya ama şuanda sorunumu bulmaya çalışıyoruz orda arızayı yani konu dağılmasın :D:D:D:D ama aklımda yazıcam tamam OzZie :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptankaa06

quote:

ilteriş78 - hoşgeldin dostum aracın çok güzel nazar değmesin

tamam havalarda güzelleşsin mangalları arabaları alıp buluşalım ben yazarım oraya ama şuanda sorunumu bulmaya çalışıyoruz orda arızayı yani konu dağılmasın :D:D:D:D ama aklımda yazıcam tamam OzZie :)))

tamam hocam

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.