Şimdi Ara

MEGANE II KULÜBÜ(100+) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
4
Favori
98.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: y_kose

aynalar ısıtmalı mı ve elektiriki katlanıyomu... kaç airbag mevcut asr varmı gibi bikaç konu merak ediyodum...

aracın en fuluyse aynalar elektrikli katlanır onun dışında düz dinamiklerde 6 airbag var asr ve esp yok ısıtmalı ayna var başka soruların varsa cevaplarım
  • İyi günler..
    BU gün çok yakın bi arkadaşımdan megane için el sıkıştık. 2004 1,5 dci dynamic megane 2 HB. 170 bin km. araç bu km yi otobanda yaptı. Şehir içinde pek kullanılmadı. 16,500 e anlaştık. Ayrıca geçen ay 4 Michelin lastik ile alt takımlar komple yenilenmiş.(faturasından baktım) 1169 ytl harcanmış yani. 2 kapısında boyananı var. Dediğim gibi aslında bu kadar km yapan bi araç alınmaz ama ben arkadaşımın ne kadar özenle kullandığını bildiğimden alıyorum. Bu aracı servise gösterirken nelere dikkat etmeli. Bana masraf çıkaracak bişey olabilirmi. Fiyat konusunda da yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksmah

İyi günler..
    BU gün çok yakın bi arkadaşımdan megane için el sıkıştık. 2004 1,5 dci dynamic megane 2 HB. 170 bin km. araç bu km yi otobanda yaptı. Şehir içinde pek kullanılmadı. 16,500 e anlaştık. Ayrıca geçen ay 4 Michelin lastik ile alt takımlar komple yenilenmiş.(faturasından baktım) 1169 ytl harcanmış yani. 2 kapısında boyananı var. Dediğim gibi aslında bu kadar km yapan bi araç alınmaz ama ben arkadaşımın ne kadar özenle kullandığını bildiğimden alıyorum. Bu aracı servise gösterirken nelere dikkat etmeli. Bana masraf çıkaracak bişey olabilirmi. Fiyat konusunda da yorumlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.

fiyat baya uygun üstad aracı nasıl kullanıldıgını gerçekten biliyorsan al yoksa 170k km bilinmeyen ayrıca da turbolu bi araca gerçekten yüksek bi rakam

• cevaplarınız için teşekkürler,arabayı yarın servise sokacam eğer değişeni falan çıkmazsa yada başka büyük masraf alacağım...Bu arada bu alacağım arabada asr ve esp olduğunu nasıl anlarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozen35

cevaplarınız için teşekkürler,arabayı yarın servise sokacam eğer değişeni falan çıkmazsa yada başka büyük masraf alacağım...Bu arada bu alacağım arabada asr ve esp olduğunu nasıl anlarım...

alacağın araçta asr ve esp yok üstadabs ,ebv ve fren destek sistemi var
  • yanlış anlamada bu kadar kesin nereden biliyorsun,nasıl anlarız peki esp ve asr olup olmadığını,sevgili ozzie....
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozen35

yanlış anlamada bu kadar kesin nereden biliyorsun,nasıl anlarız peki esp ve asr olup olmadığını,sevgili ozzie....

üstad 3 yıldır megane isimli araca sahibim ve tüm donanım seçeneklerini biliyorum o yüzden eminim türkiye de ki megane larda asr ve esp yok gelmedi eğer diğer araçlar için konuşuosan nası anlarım die çoğu araçta esp off tuşu olur eğer yoksa mecburen arabayı hafif kaydırarak göstergede esp ışığının yanmasına bakarak anlaman lazım esp yi ordan anlarsın asr yi de aracı patiyle kaldırmaya çalış devir yada hız göstergelerinden birininin orda asr ışığı yanar ve aracın patiye düşmesini engellerse asr de vardır

• megan-2 elektrikli ve otomatik katlanan sol yan ayna arıyorum.lütfen yardım eder misiniz
  • arkadaşlar ben geldim benide yazın :)

ayrıca bizim arabaların diecast modellerinden arıyorum (Ankarada)

Ayrıca torpido kapağı kilidim kırıldı, kapağı tamamen değişmekmi yoksa sadece açma kapama kısmımı değişecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zizimi -- 8 Ocak 2010; 15:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zizimi

arkadaşlar ben geldim benide yazın :)

ayrıca bizim arabaların diecast modellerinden arıyorum (Ankarada)

Ayrıca torpido kapağı kilidim kırıldı, kapağı tamamen değişmekmi yoksa sadece açma kapama kısmımı değişecek?

hoşgeldin birader diecast bende baktımda bulamadım torpido kapağını da çıkmacılardan sor servis büyük ihtimal komple değişmeye kalkar
  • anladım, teşekkürler :)
  • önemli değil ne demek imza görünmüyordu hallettim şuan ilk mesajda yazan imzayı kopyalayıp profilimden imza kısmına yapıştırırsan imzan görünür üstad
  • arkadaşlar diecast modeli ne oluyor?
  • konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _opeth

konunuzu bir süre rahatsız edeceğim ama bir duyuru yapmak istiyorum:

otomobil genel bölümüne girmeyen kullanıcılar için duyurumu yapmak istiyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_36922111/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm
    eğer ki yukarıdaki linke bakarsanız akaryakıt zamlarına karşı yapılan bir protestoyu görürsünüz.
    desteklerinizi esirgemezseniz sevinirim.

usta bence 3 5 kişinin benzin almamasıyla olmaz farklı bir uygulama bulmalıyız ne biliyim en azından insanlar sokağa dökülmeli protestolar yapılmalı böle olmaz otomobil genele bir konu açalım protesto düzenleyelim

• Herkese merhaba. OzziE Benide eklersen sevinirim.
    2006 megane HB 1.4 Autentique Platin Gri...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimsendogan

Herkese merhaba. OzziE Benide eklersen sevinirim.
    2006 megane HB 1.4 Autentique Platin Gri...

tabiki imzayı da eklersen sevinirim
  • tabi ama imza ekleme derken anlamadım yeniyim :( tarif edermisin?
  • forumda sayfanın üst kısmında profilim var oraya tıkla ordan imza kısmına şunu kopyala ve yapıştır

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_23878753/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/cd/a2/c5/cda2c56e19e5a1c9b9c667f1d1552c4f.gif[/image][/link]

bu kadarki yapmışsın da zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_-0zZie-_| -- 12 Ocak 2010; 1:24:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.