Şimdi Ara

Megane II mi, Focus mu? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
11.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Focus...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caniceboys

gözümün önünde kamyon sıkıştırması sonucu 5 metrelik köprüden aşşağı ters düşen bi meganın camları bile patlamadı fotoğraf çekmek aklıma gelmedi
    bu konuyu daha fazla uzatmayalım istersen uzadıkça seviyede aşşağıya çekiliyo...Satış rakamları herşeyin ispatı... Türk milletinin bir bildiği vardır ki bu araç fazla satılıyo

al sana sağlam megane ,ne kadar sağlammış .

Megane II mi, Focus mu?

• bu resmede gülüyorsun birde, tamam megane ın sağlamlığı konusunda resim gösteriyorsun ama, bari kaza yapmış arabanın üstüne gülme
    quote:

Orjinalden alıntı: telenor

quote:

Orjinalden alıntı: caniceboys

gözümün önünde kamyon sıkıştırması sonucu 5 metrelik köprüden aşşağı ters düşen bi meganın camları bile patlamadı fotoğraf çekmek aklıma gelmedi
    bu konuyu daha fazla uzatmayalım istersen uzadıkça seviyede aşşağıya çekiliyo...Satış rakamları herşeyin ispatı... Türk milletinin bir bildiği vardır ki bu araç fazla satılıyo

al sana sağlam megane ,ne kadar sağlammış .

Megane II mi, Focus mu?

• taktir edersiniz ki normal bir insan kaza geçirmiş kimseye gülmez....üstelik o gülücük değil firmayla dalga geçme ibaresi.

arkadaş aşırı sağlam demiş , bir direğe çarpma ile ne kadar sağlam olduğu belli olmuş ....yani şekilde de görüldüğü gibi o kadar da sağlam değilmiş demek ki ....

ayrıntılı açıklama yapmadım anlayan anlar diye ama demek ki herkesin anlayışı aynı olmayabiliyormuş bunu da öğrenmiş olduk.....
  • seni anlamamazlık değil, yazımdan da anlayacan üzere arabanın sağlamlığı için resmi gönderdiğini söyledim sadece gülücük koymana bozuldum, nedeni ise böyle bir kazada bir yakınını kaybeden bir insanın neler düşüneceği manasında, senin art niyetli manasında da değil, konu anlışıldığı için uzatmanın manası yok selamlar
    quote:

Orjinalden alıntı: telenor

taktir edersiniz ki normal bir insan kaza geçirmiş kimseye gülmez....üstelik o gülücük değil firmayla dalga geçme ibaresi.

arkadaş aşırı sağlam demiş , bir direğe çarpma ile ne kadar sağlam olduğu belli olmuş ....yani şekilde de görüldüğü gibi o kadar da sağlam değilmiş demek ki ....

ayrıntılı açıklama yapmadım anlayan anlar diye ama demek ki herkesin anlayışı aynı olmayabiliyormuş bunu da öğrenmiş olduk.....

• allah yandan kazadan saklasın, arabaların en zayıf yeri. Önden arkadan çarpmalarda hayatta kalma şansı çok ama yandan çok sakat.
    Ayrıca oha diyorum, direk nasıl kırılmış, müthiş bir basınç uygulamış olmalı
  • Herzaman Megane. Fotograf gönderen arkadas merak ediyorum acaba arabanin hizini biliyormu? Bulabilirsem audi tt nin kaza fotosunu koyacagım bundan daha beter durumda araç saglamlık bir kaza fotosu ile anlaşılmaz.
  • aslında bende fotoya çok şaşırdım . megane 2 sahibi biri olarak kaza yapmıştım ve çarptığım kangoyu öne doğru fırlatmıştım . ve bayağı bi gözüme girmişti . ama bundan başka kazalı meganları da görünce aslında çok da sağlam olmadığını gördüm . ve euro Ncap testinde sedanın testi yok .HB in daha sağlam olduğunu düşünüyorum . çünkü kapılarının açıp kapamasından da HB olanının daha ağır olduğunu bariz bir şekilde anlıyorsunuz ......
  • bu arada çok yüksek hızda yine beton direğe çarpmış bir volvo da gördüm .direği tuz buz etmişti araçtaki sürücü hayatta burnu bile kanamadan çıktığını görünce volvo s60 a etraftakiler '' adamlar yapmış be '' diyordu . lagunanın da çok sağlam olduğunu başka bir kazada bizzat gördüm .
  • bu meganın sağlam olmadığını göstermez aynı şekilde bi focus yada başka bi araçta bu kazayı yapsa emin ol bundan daha farklı bi sonuç ortaya çıkmaz bi mercedeste aynı şekilde yandan direğe çarpmış ve direğin etrafına dolanmıştı arabadan eser kalmamıştı arabalrın en zayıf noktası yan taraflarıdır....
  • yandan çarpmadan konu açılmışken laguna III yandan çarpmadaki koruma sınırını 50 den 70 km/s yükselterek yine çıtayı yükseltti nede olsa ilk 5 yıldız alan otomobil olan abisinin izinde yürüyor
  • eski kasa 2006 mod honda cıvıc al yolda tokatlaya tokatlaya git onları 2 bin ytl aksesuarla sanki f1
  • konu kilitlenmiştir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.