Bildirim
MEGANE II SEDAN HAKKINDA YARDIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Temiz 2004 otantik donanım 1.4 bulunur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Energetic -- 27 Ekim 2008; 11:46:47 > -
1-2 değişeni 1-2 parça boyalı 2003-2004 bulabilirsin -
1.4 authentique yani en alt modelinden bulabilirsin 1.6 dynamic te bulursun ama onlar ya kazalı ya boyalı yada çok km lidir.
authentique de fena değil yani donanım olarak çok iyi
klima-yol bilgisayarı-6 hava yastığı-4 teker disk fren-abs-afu-elektrikli ön cam-soğutmalı toripido-sürücü koltığu yükseklik ayarı-derinlik yüksekli ayarlı direksiyon-fark yükseklik ayarı-uzaktan merkezi kilit-renault card sistemi vs vs... yani diğer markaların bu sınıftaki en alt versiyonlarına göre çok çok fazla donanımı olan bir araç özellikle güvenlik konusunda full modeli ile aynı ( 6 hava yastığı abs vs.) tavsiye ederim güzel araba yermi üretimö ikinci eli bol parçası bol.. dynamic modele göre önemli eksikleri-- iç mekanda :el freninin orda kol dayamanın olmaması(bence ön sinir bozucu olanı bu ama servista taktırılabilir) arka camlar elektrikli değil ama çokta önemli değil-- klima elektronik değil-- manuel olsun ne fark eder ikiside aynı işi görüyor hem dijital daha çabuk bozulur)
yağmur sensörü far sensörü yok (bunlarda gereksiz aşırı lüxe kaçan donanımlar bence farınıda kendin yakı ver yani)
dış görünüm olarak-- sis farı yok(istersen sanayide 20-30 ytl ye taktırırsın) kapı kolları kromaj değil ( oto aksesuarcılarda kromaj olan satılıyor 4 takım fiyatı en fazla 100 liradır) bide tamponlardaki koruma barları gri yerine siyah renkli (çok rahatsız ediyorsa git boyat en fazla 50 lira tutar)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft_fatalrhymer -- 27 Ekim 2008; 14:55:27 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: ft_fatalrhymer
1.4 authentique yani en alt modelinden bulabilirsin 1.6 dynamic te bulursun ama onlar ya kazalı ya boyalı yada çok km lidir.
authentique de fena değil yani donanım olarak çok iyi
klima-yol bilgisayarı-6 hava yastığı-4 teker disk fren-abs-afu-elektrikli ön cam-soğutmalı toripido-sürücü koltığu yükseklik ayarı-derinlik yüksekli ayarlı direksiyon-fark yükseklik ayarı-uzaktan merkezi kilit-renault card sistemi vs vs... yani diğer markaların bu sınıftaki en alt versiyonlarına göre çok çok fazla donanımı olan bir araç özellikle güvenlik konusunda full modeli ile aynı ( 6 hava yastığı abs vs.) tavsiye ederim güzel araba yermi üretimö ikinci eli bol parçası bol.. dynamic modele göre önemli eksikleri-- iç mekanda :el freninin orda kol dayamanın olmaması(bence ön sinir bozucu olanı bu ama servista taktırılabilir) arka camlar elektrikli değil ama çokta önemli değil-- klima elektronik değil-- manuel olsun ne fark eder ikiside aynı işi görüyor hem dijital daha çabuk bozulur)
yağmur sensörü far sensörü yok (bunlarda gereksiz aşırı lüxe kaçan donanımlar bence farınıda kendin yakı ver yani)
dış görünüm olarak-- sis farı yok(istersen sanayide 20-30 ytl ye taktırırsın) kapı kolları kromaj değil ( oto aksesuarcılarda kromaj olan satılıyor 4 takım fiyatı en fazla 100 liradır) bide tamponlardaki koruma barları gri yerine siyah renkli (çok rahatsız ediyorsa git boyat en fazla 50 lira tutar)
abi sen doğan görünümlü şahin al diyorsun, 20000 ytl'ye arka camları elektrikli olmayan araba mı alınır yaa
eminim güzel bi dinamik bulursunuz 1.6 16V 2004 model falan ama hatchback sedanı da bulunur ama 3-4 gün ararsınız
şu sıralar 19500 nakit para demek çok büyük para demek, 25000lik megané'ları şimdi o fiyata alabilirsiniz ama acil paraya sıkışmış birisi olması gerek ki şu sıralar en çok ihtiyaç olunan şey nakit para.
bu fırsatı kaçırmayın derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 27 Ekim 2008; 16:28:49 >
-
arkadaş çok doğru söylüyor.
Ben de megane sedan bakıyorum 24-25 olan arabalar 1-2 günde 22-23 e indi ve daha da inecek piyasa gittikçe kötüleşiyor. Oto galerici arkadaşım ne alım ne satım var diyor. Vergi dönemi ne zaman tam bilmiyorum ama o zaman daha da uygun olur. Yalnız aracı çok iyi kontrol ettirin. Sıkıştım ucuza veriyorum diyip pertten çıkma aracı satmaya da çalışıyorlarmış. -
quote:
Orjinalden alıntı: kanmet
arkadaş çok doğru söylüyor.
Ben de megane sedan bakıyorum 24-25 olan arabalar 1-2 günde 22-23 e indi ve daha da inecek piyasa gittikçe kötüleşiyor. Oto galerici arkadaşım ne alım ne satım var diyor. Vergi dönemi ne zaman tam bilmiyorum ama o zaman daha da uygun olur. Yalnız aracı çok iyi kontrol ettirin. Sıkıştım ucuza veriyorum diyip pertten çıkma aracı satmaya da çalışıyorlarmış.
24 25 ten 22 ye inen birisi daha fazla fiyatta inmez kafadan 2 bin ytlilik indirim yapmış zaten adam oldu olacak beleşe versinnnn arabayı benimkininde nette ilanı var 24 den 22ye indim arabanın elimde kalacağını bilsem dahi 22 den 1 kuruş bile inmem eminim diğer satıcılarda benim gibi düşünüyordur yılbaşında yıllık bakımını yaparım ve vergisini öderim bu masraflarıda fiyata dahil eder satarım yine satılmazsa bile çok çok acil paraya ihtiyaç duymadığım takdirde satmam biner gezerim o kadar basit.
bekleyin siz daha çok beklersiniz 19 20 ye megane almak için 5-6 sene sonra belki kazalısından alırsınız bekleyin bekleyinpara kolay kazanılmıyor kardeşim adam 2 bin ytl kafadan inmiş siz halen pazarlık peşindesiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubi lay -- 13 Kasım 2008; 17:28:39 >
-
Arabayı sattınız mı? -
yok satmadım acelem yok sadece nette ilan verdim 1 hafta oldu yani satılmasada olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X