Şimdi Ara

MEGANE 2 KAPI KAPANMAMA SORUNU ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım,
    megane 2 yi çok kısa süre önce aldım,
    araç ile ilgili bir sorunum var yardımcı olabilirseniz sevinirim,

araç 2006 megane sedan kart kapıları çok rahat açıyor, ancak kapatma yapmıyor,hiçbir kapının açık kalma gibi bir durum yok ncak kapatma yapmıyor,
    sizce neden oluyor yardımınızı bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

MEGANE 2 KAPI KAPANMAMA SORUNU

Renault Megane 2 araçlarda kullanıcıların sık karşılaştığı sorunlardan biri kapıların kilitlenmemesidir. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir:

• Merkezi Kilit Sistemi Arızası: Merkezi kilit sistemi arızalıysa, kapılar uzaktan kumanda veya anahtar kullanılarak kilitlenmeyebilir.
    • Kapı Kilidi Aktüatörünün Arızalanması: Kapı kilidi aktüatörleri, elektrik sinyallerini mekanik harekete dönüştürerek kapı kilitlerini çalıştırır. Arızalı bir aktüatör, kapının kilitlenmesini engelleyebilir.
    • Kapı Kilit Sigortasının Yanması: Kapı kilit sigortası, elektrik akımını kontrol eder. Yanmış bir sigorta, kapı kilitlerinin çalışmamasına neden olabilir.
    • Kapı Sensörünün Bozulması: Kapı sensörü, kapının açık veya kapalı olup olmadığını algılar. Bozuk bir sensör, merkezi kilit sistemine yanlış sinyal gönderebilir ve kapıların kilitlenmesini engelleyebilir.

Sorunu Çözüm Yolları:

• Uzaktan Kumandanın Pilini Kontrol Edin: Kumandanın pili bitmişse, kapıların uzaktan kilitlenmesi mümkün olmayabilir.
    • Sigortaları Kontrol Edin: Kapı kilit sigortasını kontrol edin ve gerekirse değiştirin.
    • Kapı Sensörünü İnceleyin: Kapı sensörünün düzgün çalıştığından emin olun. Gerekirse temizleyin veya değiştirin.
    • Merkezi Kilit Sistemini Sıfırlayın: Bazı durumlarda, merkezi kilit sistemini sıfırlamak sorunu çözebilir.
    • Profesyonel Yardım Alın: Sorunu kendi başınıza çözemiyorsanız, yetkili bir servis merkezinden profesyonel yardım almanız önerilir.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bagaj veya benzin kapağınıda bi kontrol et.. onlardada sorun yoksa yedek kartınla dene belki
    kapama butonu bozulmuştur...
  • tşk. ediyorum.
    ancak bagajda benzin kapagıda kapalı belki kapama tuşunda sorun olabilir ama biraz denemede bazen kapatmya başladı
    çözüm bulamadım
  • iki kere tık tık yapıyomu kapılar.
  • kapılar iki kere tık tık yapıyor kapama hamlesini yapıyor ama kapanmıyor, kapatmadığı içinde ışıklarda da yanma olmuyor,valla kfama takıldı çözemedim bir türlü nasıl iş anlamadım,başka megan da kullanıyorum hiç böyle sorun yaşamadım,
  • benzin kapağı dahil bütün kapılar kapalı mı . biz ilk aldığımızda neden böyle yapıyo demiştik bagaj tam olarak kapatmadığımızı anladık.
  • Bagajı biraz sert vurun bazen kapanmış gibi gözüküp tam kapanmayabilir.İki kere tık tık sesini duyuyorsanız muhakkak bir yer açık kalmış demektir.Yada araç bu şekilde algılıyor, kapı kilitlerini yağlayarak ve kapıları ve bagajı sert şekilde kapatarak tekrar deneyin bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    golf 4 te kilit sorunu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • doğru söylüyor olabilir
    quote:

Orijinalden alıntı: fottili

Bagajı biraz sert vurun bazen kapanmış gibi gözüküp tam kapanmayabilir.İki kere tık tık sesini duyuyorsanız muhakkak bir yer açık kalmış demektir.Yada araç bu şekilde algılıyor, kapı kilitlerini yağlayarak ve kapıları ve bagajı sert şekilde kapatarak tekrar deneyin bence.
  • tşk. ediyorum arkadaşlar şuan şehir dışına çıktım döndüğümde ilk iş deneyim sizede haber vereceğim,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.