Bildirim
megane 2 sunroof açık kaldı yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: eminöğretmen
arkadaşlar gecenin bu saatinde megane 2 model arabamızn sunroofu açık kalmış malum gece var önümüzde ( hırsızlık v.s) dügmei cevirince içerden tıkır tıkır sesler geliyor. bu sunroofu kapatmanın başka bir yolu yok mu lütfen acil cevabınızı bekliyorum...
sunroof mekanizmadan cıkmıs olabilir.elinizle çektiginizde yata ittiginizde sunroofta oynama varmı sabit mi duruyor? -
düğmenin ortasına basın veya birkaç saniye basık tutun kapanır. Kapanmıyorsa mekanik bir arıza vardır. Benim scenic II de de bazen hafıza karışıklığı oluyor.Ortadaki düğmeye basınca resetliyor. Sıkışmayı önleyen sistem olduğu için küçük bir taş, kum gibi engel görünce ya geri açılıyor yada olduğu yerde kalıyor. Ortadaki düğmeye basınca resetleyip normale dönüyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X