Şimdi Ara

golf 4 te kilit sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ..benim araba şöför kapısından kiltlendiğinde sadece o kapıyı kiltliyor,yani diğier 3 kapıyı kitlemiyor,merkezi kilit diye bişey yok sanki ve de o kırmızı ışık yanmıyor devreye girmiyor.YOLCU KAPISINDAN KİTLEDİĞİM ZAMAN OLUYOR,KİTLİYOR,IŞIK YANIYOR DEVREYE GİRİYOR(BU ARADA ARACIN MERKEZİ KİLİT KUMANDASI ÇALIŞMIYOR,ONUN YERİNE Bİ ALARM MARKASININ KUMANDASI VAR.ALARM TAKILI OLDUĞU HALDE DAHİ MERKEZİ KİTLEME YAPMIYOR,ALARMCI O SORUNU ÇÖZDÜR ÖNCE,ONDAN SONRASINI HALLEDERİM DEDİ!) vw de bu ne ilginç bi durumdur arkadaşlar?KOMPLE SİSTEMİ DEĞİŞTİRMEYE GEREK YOKTUR UMARIM,ÇÜNKÜ AŞIRI MASRAFLI Bİ İŞ:( ZATEN YAPTIRAMAM:(

• Kapı klidinin üzerinde switch denen bir şey var, golfte sadece o değişiyor mu bilmiyorum, bi kilitçiye sorun. tek başına değişmez derse komple kilidi değiştirmeniz gerekir. tanesi 150 lira sanırım. tabi sadece fişi çıkmış da olabilir veya soketlerde temassızlık. bi kilitçiye gösterin.
  • yukarıda arkadaşın da belirttiği gibi kapı kilidindeki switch ler zamanla aşınır ve bu benzeri sorunlara yol açar. muhtemelen aracınız diğer kapıdan veya bagajdan kilitleniyordur. eğer böyle ise merkez de sorun yok demektir.

kapı switch i bildiğim kadarıyla tek değişiyor. yetkili servisten alabilirsiniz veya çıkma temin edebilirsiniz.

ayrıca kumandayı alarmcınız doğrudan merkeze veya şöfor kapısı hariç, mesela sağ kapıya bağlarsa sorununuz çözülmeden de aracınızı alarm vasıtasıyla merkezden açıp kapatabilirsiniz...

kolay gelsin...
  • merhaba ve sağol.switch tek değişiyor yani,o zaman sıfır parça alırım uygunsa fiyatı yoksa mutlaka çıkma bulurum eğer sorun bölede çözülüyorsa.BİDE ŞU VAR;BENİM ALARMI TAKTIRMAMDAKİ NEDEN ZATEN ;KAPILARI CAMLARI FALAN KİTLESİN DİYEYDİ,AYNI DEDİĞİN MANTIKLA YANİ;SAĞ KAPIDAN KİTLEME YAPIYOR ONA BAĞLA DEDİM BENDE!ODA OLMAZ ÖNCE SOL KAPIYI YAPTIRMAN LAZIM DEDİ,ANLAMADIM.???
  • kilitlerken düğmeye iki kere basmayı denedin mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.