Şimdi Ara

Megane III üm ile kaza yaptım bi fikir verebilirmisiniz? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oncelikle Gecmis olsun.. Benimde 2004 te ilk ciktiginda aldigim Megane II HB aracimda da tam hatirlamiyorum ama 11 milyar civari hasar olmustu. Araci 38,5 milyara almistim, pert edilmedi. Serviste tamir edildi. Arkadan carpmislardi ondende cekiye yuklenirken sol fara darbe ve sol kapilar cizilmisti... Isin en kotusu Fransadan haftalarca parca gelmesini beklemistim... Yapildiktan sonra servise sattim 22 milyara. Hurda indiriminden de faydalandim ve Uzerini tamamlayip ayni aracin farkli bir rengini yeniden almistim.... Servislerde yapilan, tamir degil genelde yenisi ile degistirmektir. Ama onemli olan aracin icine sinmesi, icine siniyor ve kafan rahatsa tamir edilmis araca binebilirsin... Ama bence isini sansa birakma, Eger aracin pert olmazsa 5 10 zarar edicem demeden, satip yenilemek en iyisi...

HErkese kazasiz belasiz surusler...
  • Çok geçmiş olsun var mı herhangi bir gelişme ?
  • Çok Çok geçmiş olsun...Cana değil mala gelsin...Umarım aracınız pert e çıkartılır ki 1 sene içinde pert olan araçlar yani sigorta sözleşmesinde ki dediğinize göre o maddeyi ekletmişsiniz sıfır parası alıyosunuz..ancak şu var acaba o zaman ki aldığınız fiyat parası mı alınır bu durum da? yoksa şuan ki sıfır fiyatı mı? bunuda araştırmak gerekir diye düşünüyorum...ben ocak ayında bir kaza geçirdim şirket aracı kangoo ile yolda seyrederken yandan bir araç çarptı ve yoldan çıkmama sebep olmuştu marketin girişinde durabildim..hatta marketin dondurma dolabına falan çarptım vs vs..bana vuran araç kaçtı ne plaka var ne yola dökülen bir parçası nede kamera kayıtları yolda kamera falan yoktu yani...araç o zaman 24.000 lira idi hasar 19.000 lira civarındaydı..motor değil de mekanik ve kaportadan kaynaklanan hasar bu...araç pert edildi ve 1,5 ay sonra ötv indirimli alınmıştı o zaman kangoo biz ötv siz parasını aldık aracın ve clio symbol alındı 27.000 liraya..tekrar geçmiş olsun umarım pert olur da sizde aracınıza soğuyarak binmek zorunda kalmazsınız..insan ister istemez soğuyor...

• bu aracı servisten parça parça toplasan sanırım ederi 150 bin lirayı bulur.
  • Sn. Korel yok mu bir gelişme? Güzel haberleri bekliyoruz.
  • ee noldu merak ettik yaw,korel yeni arabayı aldı burayı unuttu sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: paşamen

ee noldu merak ettik yaw,korel yeni arabayı aldı burayı unuttu sanırım :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.