ZEYD GÜRELyoutube Herkese merhaba,
Bugün sizler içi Renault bayisine gittim ve hiçbiryerde bulunmayan, liste fiyatında Joy Comfort olarak gösterilen %50 ötv dilimindeki aracı sizlere incelemek üzere showroom a taşıttırdım. Umarım videomu beğenirsiniz.
Siz olsaydınız, honda Civic, Toyota Corolla gibi yakın rakipleri arasından megane tercih edermiydiniz. Yorumlara bekliyorum keyifli seyirler.
Kanala abone olmayı ve videoyu beğenmeyi lütfen unutmayın :) https://www.youtube.com/watch?v=KMpzINGxxmA&feature=youtu.beGüzel inceleme , joy comfort u merak edenler için Otomatik EDC ,140Hp motor ,otomatik far ,otomatik silecek , hız sabitleme ,çift bölge dijital klima , sis farı park sensörü =253650Tl üstelik yerli üretim Polo nun üst sınıfında , ondan üstün motor şanzıman donanım ve polo dan ucuz Bu arada aynı gün bayii fiyatı 253650 iken galeri aynı aracı 279900 den ilana koymuş ,serbest piyasa ? Bayii fiyatı Galeri fiyatıda aşağıda https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ilhan-dan-hemen-teslim-megane-1.3-tce-joy-comfort-0-km-962141954/detay < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 7 Ekim 2021; 23:57:45 > |
Megane Joy Comfort: Farklılıkları ve Özellikleri
Megane Joy ve Megane Joy Comfort donanım paketleri arasında bazı önemli farklılıklar bulunmaktadır. Megane Joy Comfort, Joy paketine ek olarak bir dizi ek özellik ve avantaj sunar.
Joy Comfort Paketinde Neler Var?
Megane Joy Comfort paketi, aşağıdakiler de dahil olmak üzere Joy paketinde bulunmayan çeşitli özellikler içerir:
- Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi
- Otomatik klima kontrolü
- Ön ve arka park sensörleri
- Yüksek kaliteli ses sistemi
- Deri direksiyon simidi ve vites topuzu
Megane Joy ve Joy Comfort Arasındaki Fark
Joy ve Joy Comfort arasındaki temel farklar şunlardır:
- Konfor Özellikleri: Joy Comfort, otomatik klima kontrolü ve park sensörleri gibi ek konfor özellikleri sunar.
- Teknolojik Özellikler: Joy Comfort, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi gibi daha gelişmiş teknolojik özellikler içerir.
- Estetik Farklılıklar: Joy Comfort, deri direksiyon simidi ve vites topuzu gibi estetik farklılıklarla gelir.
Megane Joy ile Joy Comfort Farkı
Megane Joy ile Joy Comfort arasındaki fark, Joy Comfort paketinin ek özellik ve avantajlar sunmasıdır. Bu özellikler arasında konfor, teknoloji ve estetik iyileştirmeler yer alır.
Sonuç
Megane Joy Comfort, Joy paketine göre daha kapsamlı bir donanım paketidir. Ek konfor, teknoloji ve estetik özellikleriyle Megane Joy Comfort, daha üst düzey bir sürüş deneyimi sunar. Hangi paketin sizin için uygun olduğuna karar verirken kendi ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız.