Bugün bu lastiğin XL versiyonunu taktırdım. Türk malı bir lastikmiş. Sanırım Türkiye'de çok kullanan yok ama Romanya'da ticari araçlarda kullanan tek tük araçta gördüm. Lastikçimin de tavsiyesi ile taktırdım. Araştırmalarıma göre bu markanın lastikleri doğu avrupa, Kazakistan, Rusya, Kırgızistan gibi ülkelere ihraç ediliyor. Forumda konusu olmadığı için konu açmak istemedim. Ekonomik bir lastik deneyimlemek istedim. Çamurda, yağmurda, rampada, kötü ve asfalt olmayan bozuk yollarda şimdilik bir sıkıntı görmedim. Yapı olarak hamuru sert, bol kanallı ve bol dişli bir lastik. Hankook Kinergy'den bir tık daha gürültülü ama önemli bulmadım. Sonuçta çok ucuz bir lastik. Yeni lastik olduğu için olsa gerek viraj ve fren performansını çok beğendim. 10-15 bin km sonra da aynı performansı verirse bundan güzeli yok. Henüz autobahna vurmadım. 140-150'den sonra nasıl bir tepki veriyor, 190km/h hıza kadar vereceği tepkiyi test ettikten sonra bu konuya ekleyecem. Hız endeksine H (210KM/h) verilmiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 5 Mart 2024; 20:43:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim