Şimdi Ara

Waterfall Eco Dybamic lastik aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün bu lastiğin XL versiyonunu taktırdım. Türk malı bir lastikmiş. Sanırım Türkiye'de çok kullanan yok ama Romanya'da ticari araçlarda kullanan tek tük araçta gördüm. Lastikçimin de tavsiyesi ile taktırdım. Araştırmalarıma göre bu markanın lastikleri doğu avrupa, Kazakistan, Rusya, Kırgızistan gibi ülkelere ihraç ediliyor. Forumda konusu olmadığı için konu açmak istemedim. Ekonomik bir lastik deneyimlemek istedim. Çamurda, yağmurda, rampada, kötü ve asfalt olmayan bozuk yollarda şimdilik bir sıkıntı görmedim. Yapı olarak hamuru sert, bol kanallı ve bol dişli bir lastik. Hankook Kinergy'den bir tık daha gürültülü ama önemli bulmadım. Sonuçta çok ucuz bir lastik. Yeni lastik olduğu için olsa gerek viraj ve fren performansını çok beğendim. 10-15 bin km sonra da aynı performansı verirse bundan güzeli yok. Henüz autobahna vurmadım. 140-150'den sonra nasıl bir tepki veriyor, 190km/h hıza kadar vereceği tepkiyi test ettikten sonra bu konuya ekleyecem. Hız endeksine H (210KM/h) verilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 5 Mart 2024; 20:43:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncelleme: Tünel içinde içi su dolu derin çukura yaklaşık 90km hızla girdim. Lastiğin yarılmasını bekliyordum ancak lastik balon bile yapmadı. Bu kadar ucuz bir lastiğin bu kadar dayanım göstermesi beklemiyordum. Demek ki içindeki kordon ve kord bezi kısmı dayanıklı materyallerden üretilmiş.

Ayrıca 130 km hızla giderken en sağdan başlayarak otoyolda u dönüşü yapmaya çalışan bir tır sebebiyle frene abandım. 130 km'den gayet rahat bir şekilde kaydırma da yapmadan 20 km hıza düştüm.

Bir Goodyear, Bridgestone vs değil ama fiyat performans kategorisinde güzel bir lastik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 15 Nisan 2024; 20:10:20 >
  • Hayırlı olsun, almak isteyenler için yorumlarınız önemli. Takipteyiz.
    Aynı markanın 4 mevsimini düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.