Şimdi Ara

Bmw F30-Kumho Winter Craft WP71 Runflat Kış Lastiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2014 model makyajsız F30 sahibiyim.Şu anda 51 bin km'de.Üzerinde Continental SportContact5 runflat lastiklerle geldi.Ebatlar 225/50r/17.Runflat lastiğin kolaylığına tanık olduktan sonra çok zorda kalmadıkça runflatten vazgeçmem.

Başlıkta yazdığım gibi Kumho Winter Craft WP71 runflat kış lastikleri için 1900 lira fiyat aldım,sök-tak ve balans dahil.Tanesi 475 liraya geliyor.Hepsi 2017 üretim.

Arabayı kış aylarında çok sık kullanmadığım için çok kaliteli kış lastiği takmayı düşünmüyorum.Üzerinde SC5'leri de atacağım artık.

Yarın sabah taktırıyorum bir aksilik olmazsa.Kumho kış lastiği kullanan var mı aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 10 Aralık 2017; 13:1:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tavsiye etmiyorum araban zaten sert iyice sertleşir goodyear ultragrip ten şaşmayın ama paran yoksa mecbur ğetlas ile birlikte piyasadaki en ucuz rft kumhodur kalitesiz ama parası ucuz

• İllaki runflat olsun demiyorsanız kumho ve petlasdan sonra fiyatı çok az daha yüksek fakat kaliteside bir iki tık yüksek olan Falken hs01 e bir bakın, yeni çıkan bir lastik etiket değeri ve yurt dışı test+yorumları iyi , petlasa wp71 e göre falan daha iyi gözüküyor.
  • Ben kumho kullandım, hem kendi deneyimim hem test notlarında gördüğüm ortalamanın altında bir lastik. En yeni modelleri bile Adac testinde sonunculuğa oynuyor. Tavsiye etmem.

Şunları inceleyip uygun bir model almanız faydanıza olur.

https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2017_winterreifen_215_65_r16.aspx

https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/winterreifen/2016_winterreifen_225_45_r17.aspx

http://www.autobild.de/artikel/winterreifen-test-2017-225-50-r-17-10811081.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan7 -- 10 Aralık 2017; 23:8:46 >

• Pişmaniye gibin lastik
  • Ben taktım, kullanıyorum, kötü değil, memnunum diyebilirim. Ankara Oran gibi buzun eksik olmadığı bir yerdeyim ve sıkıntı yaşamıyorum. Sert mi, biraz sert. Bir Michelin konforu beklemeyin.

Ha ben uçarım kaçarım diyorsanız bilemem ama aşağı yukarı bütün kışlıklar artık beklentileri az çok karşılıyor.

Listedeki Dunlop markasından uzak durmanızı tavsiye ederim, Kumho'dan daha sert hamurlu bir lastiktir, yazlıklarını sıfır aracımdan söküp atmıştım, o kadar kötü idi. Kışlıklarını kullanmadım ama yapısı hep sert olmuştur Dunlop'ın. Kış lastikleri zaten yapısı itibarı ile yumuşak olmak zorunda, aksi taktirde kaya gibi olur, ve yolda istenilen performansı vermez.

Yüksek fiyatlılardan ise Nokian ve Michelin bence çok başarılı. A3 sedan aracımda Alpine 5 kullanmıştım (2015). Karda buzda gayet başarılı, çok rahat ve sessizdi. Lakin şimdiki aracımdaki ölçüler çok ekstrem olduğundan bu markalara 3-4 bin TL vermeyi gerek görmedim.

Kumho artık araba markalarına fabrika çıkış lastiği üreten bir firma. Çin malı ve Çin üretimi, bazen Vietnam üretimi denk geliyor. Ama artık zaten bütün fabrikalar Uzak Doğuda.

Sanırım benimki de i-cept gibi bir ismi vardı tam hatırlamıyorum. Geçmişte yazlıklarını da kullandım Kumho'nun, fena değildi. Beklentilerinizi çok yüksek tutmazsanız yeterli.

HAyırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrebozkurt800 -- 11 Aralık 2017; 0:46:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokian wr d4 kış lastiği
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.