Şimdi Ara

Hamilton H64515333 Khaki Navy Scuba Automatic Kutu Açılışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
2.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hamilton H64515333 Khaki Navy Scuba Automatic Offical

Teknik Özellikler

✔ 25 Jewels Swiss Made ETA 2834-2 Mekanizma
    ✔ Safir Kristal Cam
    ✔ Çelik Kasa
    Silikon Kayış
    ✔ Su Geçirmezlik 100m (330 ft.)
    ✔ Tek Yöne Döner Siyah Bezel
    ✔ Saat 12 Yönünde Gün, 6 Yönünde Tarih Göstergesi
    ✔ Bezel Dahil 44mm, Hariç 41mm Kasa Çapı
    ✔ 13mm Kasa Kalınlığı

İlk İzlenimler

- Siyah kadran üzerine beyaz ve gümüş renkli rakamlar tercih edilmiş. İç kısımdaki 24 saatlik gösterge saate military havası katmış, dış kısımda döner bezel bulunması ise bu modeli diğerlerinden farklı kılan özellik diye düşünüyorum. 12 yönündeki gün ve 6 yönündeki tarih göstergesi ile özgünlük sürdürülmüş. Uzun süredir aklımda olan, çok beğendiğim bir modeldi. Kutuyu açıp, elime aldığım anda kalite kendini hissettirdi. Koluma taktığım anda ise ''Budur, iyi ki almışım'' dediğim ender saatlerden biri oldu.

- Safir cam hafiften dışa bombeli ve antireflektif özellikte, bezel ise ne çok sert ne de gevşek, tam kıvamında yani.

- Çelik kalitesi gayet güzel, kasada genelde mat çelik kullanılmış, ayarlama kolu ve bezel bölümlerinde ise parlak çelik tercih edilmiş.

- Bütçem çıkışmadığı için silikon kayışlı versiyonu aldım fakat buda beklentilerimin oldukça üzerinde bir kalitede, sorun çıkartacağını sanmıyorum.

- Mekanizma için söylenecek pek bir söz yok sanırım, fakat merak eden olursa ilerleyen günlerde sapma değerlerini paylaşabilirim.

- Saatte yeşil lume kullanılmış, yeterli parlaklığı sunuyor.

- Bir puanlama yapmak gerekirse 100 üzerinden 95 veriyorum. Aslında ben kusur bulamadım saatte, fakat yine de 100 vermek istemedim

Fotolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 19 Haziran 2013; 23:56:08 >

• Hamilton veya Victorinox diyorum ama model olarak tahmin etmek biraz zor olsa gerek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Navy -- 18 Haziran 2013; 12:22:39 >
  • Hayırlı olsun şimdiden Wenger ?
  • Amazondan gelme olduğuna göre bende Hamilton diyorum

Hayırlı olsun beklemedeyiz cihan
  • Hayırlı olsun Cihan
    Hamilton ögrenciye agır kalmazmı Muratcım Wenger diye düşündüm bende belkide maviş victorinox -hamilton quartz olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BMW 528 -- 18 Haziran 2013; 13:26:59 >
  • certina diyorum.
    kaza bela olmazsa bende açılış yapacam perşembeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 18 Haziran 2013; 13:43:04 >
  • Hamilton doğru cevap Bakalım doğru modelde gelecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 18 Haziran 2013; 19:44:26 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Markayı bildik hadi hayırlısı

İçimden geçen model olarak değil ama sade kadranli bir hamilton , illa model olucaksa , Hamilton jazzmaster diyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 18 Haziran 2013; 19:57:16 >
  • ben de jazzmaster diyor ve beklemeye geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türk Navy -- 18 Haziran 2013; 20:27:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Khaki E.T.O Black
  • Yahu akşam dedin gece ettin Cihan hocam.Bi de ben öğrencilikten boşuna istifa etmişim onu anladım.
  • harbi cihan sast nerde

• Doğru model gelmedi, ilk mesajı güncelledim daha fazla merakta bırakmamak için, devamı yarına kaldı sınavlar belimi büküyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihancndn -- 18 Haziran 2013; 23:42:05 >
  • hayırlı uğurlu olsun Cihan abi süper saat güzel zamanlarını göstersin inşallah

• hayırlı olsun.en başta öğrenci işi demen beni otomatik saatlerden uzaklaştırdı açıkçası.fiyatına göre çok iyi bir saat almışsın.
  • Hayırlı olsun kardeşim , Yanlız başlık ve resimdeki saat başka değilmi sanki , yoksa benmi yanılıyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictator

Hayırlı olsun kardeşim , Yanlız başlık ve resimdeki saat başka değilmi sanki , yoksa benmi yanılıyom

Aynı hocam yani aynı olması lazım

http://www.amazon.com/gp/product/B001F7JDBO?ie=UTF8&force-full-site=1&ref_=aw_bottom_links

Çok beğendiğim bir hamilton modeliydi kampanya olunca dayanamadım

Aslında çelik bilezik olan versiyona vurulmuşum,

http://www.hamiltonwatch.com/en/gents/khaki/navy/scuba-auto/H64515133

Bütçe çıkmadığı için silikon kayış aldık mecbur, fakat silikon kalitesi beklentimin çok çok üstünde çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Türk Navy

hayırlı uğurlu olsun Cihan abi süper saat güzel zamanlarını göstersin inşallah

Teşekkür ederim dostum, daha iyileri senin olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

hayırlı olsun.en başta öğrenci işi demen beni otomatik saatlerden uzaklaştırdı açıkçası.fiyatına göre çok iyi bir saat almışsın.

Teşekkür ederim hocam, konumdaki bütçe dahilinde almış oldum, bana da supriz oldu açıkçası, iyi denk geldi. Bu civara nerdeyse quartz VSA alıyordum, iyiki aceleci davranmamışım

• Cihancım bu hamilton khaki king diver ya Yanlız benımde çok begendıgım bir model bu tebrikler cihan tekrardan

King pilot bu bak :  Hamilton H64515333 Khaki Navy Scuba Automatic Kutu Açılışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictator -- 19 Haziran 2013; 0:43:29 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.