Şimdi Ara

megane sedan mı? ford focus mu? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
4.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ford wolkwagen devri bitmiştir satılıga cıkarıyosun 2 yıl sonra satılıo yani aldıgın gbi satılıga cıkar zaten anca satarsın ford fiesta vardı arkadasta sinyal kolu kırıldı 350 mılyon kesınlıkle megane 2
  • arkadasa katılıyorum bencede baskasının yanında soleme aramızda kalsın sorun cıkarıyor gbi gozukmesının sebebi piyasada cok fazla sayıda bulunmasıdır
    quote:

Orjinalden alıntı: emregulec_1905

quote:

Orjinalden alıntı: __CurshoT__

focus konusunda dogru karar vermis olursun..megane 2ler o kadar tutulan araclar degiller..sorunlu olduklarinida cogu kisi soyluyor..ben bi focus sahibiyim imzamda gordugun gibide yeni arac aldigim icin onu satiyorum.focuslar gercekten saglam araclar..inan bi megane yerine tercih edecegin focus seni daha mutlu eder :):)en azindan ole zirt birt sorun cikarmaz..yakit konusunda benzin sarfiyatinda megane da focusda birbirini aratmazlar 2sinide aldikdan sonra bi sirali lpg atman lazim ki seni üzmesin şimdilik bu kadar.yardimci olabildiysem ne mutlu..

megane 2 ler mi tutulmamış başkasının yanında söyleme kı.yla güler sana türkiyede en çok satan otomobildir kendisi

• Bana Megan'ın Focus'dan üstün tek bir özelliğini söyleyin lütfen.
  • hiç kasmadan megane 2 alabilirsin ama aldığın aracı iyi araştır servisleri tam olsun eğer iyi bir araba alır ve iyi kullanırsan 200,000 km yaparsın
  • unutmadan babamdan biliyorum bazı arkadaşlar inanmayabilirler 2001 meganı 250,000 km ye kadar iş amaçlı kullandı ve neredeyse sorunsuz kullandı ve şimdi yine iş amaçlı 2005 megane 2 station kullanıyor ve 90,000 km de ve bir 90,000 km daha yapar.
  • Cevikisim kardeş ben sana söyleyim.Megane II 5 yıl önce anahtarsız kartlı sistemi yapmış maalesef ford hiç bir arabadasında yok.Focus gibi abartı kapı kolları yok bir bakarsan önden arkadan görüsün farkı umarım övdügün focus aynı hatayı yeni modelinde yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meganizm -- 7 Ekim 2007; 3:38:57 >
  • ya bırakın şu focus ayaklarini tutulmuyor işte araba türkiyede meganenin satignin 3 e birini satmiyor
  • Megane 2 dyn vardı bende 2004. 3 kere kaza yaptım, bana çarpanlar 1 hyundai (komik dağıldı araç :) 1 i karizmaydı oda bayağı dağıldı. en son bi starex çarptı arkadan . adamın kocaman camı kırıldı felan benim arkayı betondan yapmışlar sanki. yani araç bayağı bir sağlam. benim araç fulldü bol bol zımbırtısı vardı fakat dandikti arıza yapıyordu. Lastik basınç sensörlerin 2 si bozuldu sağ sol değiştirdim. elektronik arızası oluyodu sık sık. en son direksiyon gidince (2600 ytl) oha dedim gebertecek bu beni sattım 21 e . Fokusa baktım traktör gibi çalışıyo, Corollanın bağajını açtı biri araba sallandı oha dedim. Astra kalkmıyo felan dediler süper kalkıyo valla testte bi baktım 140 yapıyomuşum devir 2000 küsür oha dedim kaporayı verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

bir renault megane sahibi olarak focus tavsiye ederim.

2005 Megane II dCI sahibi olarak bende Focus al derim. Megane II nin arka koltugu cok konforludur, ses yalıtımı iyidir. Yollara bakarsanız satış konusunda kimseyi dinlemenize gerek yok. Satışı focusla kıyas edilemez. Yinede herkesin beklentisi farklıdır. Diğer özelliklerinide iyice araştırıp, deneme fırsatını aramanı tavsiye ederim.
  • arkadasım sen nıe focus almadın yada neyinden memnun deılsın meganenın
    quote:

Orjinalden alıntı: Forever79

quote:

Orjinalden alıntı: _KUZEY

bir renault megane sahibi olarak focus tavsiye ederim.

2005 Megane II dCI sahibi olarak bende Focus al derim. Megane II nin arka koltugu cok konforludur, ses yalıtımı iyidir. Yollara bakarsanız satış konusunda kimseyi dinlemenize gerek yok. Satışı focusla kıyas edilemez. Yinede herkesin beklentisi farklıdır. Diğer özelliklerinide iyice araştırıp, deneme fırsatını aramanı tavsiye ederim.
  • kesinlikle focus megane çok sorunlu bir araç megane euro ncap tan 5 yıldız aldıysa focusta 5 yıldız aldı
  • en ıyısı sole yapalım bende 2001 model megane var 2001 model focusu olan arkadasla yarısalım eger gecerse beni arabayı satarım ben gecersem arkadasta megane alır kabul mu ???
  • canerkoc

Megane i ikinci el almıştım, o zamanlar yeni kasa focus un pek ikinci eli yoktu. Megane in kullanımı pek zevkli değil, bunu bilerek almıştım zaten. Kabaca soylersek odun gibi bi araba. Ford Focus her yonuyle Reno Megane dan bir gomlek ustun gorunur bana. 50.000 km ye kadar hic sorunsuz bi aractı. Ama sonrasını sorma, servise abone oldum, her ay duzenli odemeye bagladım servisi. Parcalarida pek ucuz degil.

En onemlisi artık bana guven vermeyen bir araç. (Sıfır lastiklerle 60 km hızla virajda kayıp bariyerlere carptım) Imkanım oldugu ilk an satıp, pathfinder veya qx4 alıcam. Ama yinede detayları ve pratikliği beni avutur.
  • quote:

canerkoc

Megane i ikinci el almıştım, o zamanlar yeni kasa focus un pek ikinci eli yoktu. Megane in kullanımı pek zevkli değil, bunu bilerek almıştım zaten. Kabaca soylersek odun gibi bi araba. Ford Focus her yonuyle Reno Megane dan bir gomlek ustun gorunur bana. 50.000 km ye kadar hic sorunsuz bi aractı. Ama sonrasını sorma, servise abone oldum, her ay duzenli odemeye bagladım servisi. Parcalarida pek ucuz degil.

En onemlisi artık bana guven vermeyen bir araç. (Sıfır lastiklerle 60 km hızla virajda kayıp bariyerlere carptım) Imkanım oldugu ilk an satıp, pathfinder veya qx4 alıcam. Ama yinede detayları ve pratikliği beni avutur.

arabayı nasıl yollarda kullanıyorsunuz köy yollarında kullanıyorsanız gerçekten hiç köy yoluna gidecek araba değil asfalttan dışarı çıkmaması lazım ayrıca sıfır lastiklerle arabayı kaydırmışsanız burda arabanın suçu ne lastiklerde sorun olamaz mı?

• arkadaş sen o lastiklerle bariyere çarpmışsın senin viraja girme problemin var 4*4 le seni bariyer bile durduramaz
    quote:

canerkoc

• Köy yolu değil asfalttı. Sadece kaydıgım zaman degil, normaldede virajlarda kayma hissi yasıyodum ve onceki lastiklerimdede aynıydı. Ayrıca viraj sorununu yaşayanın sadece ben oldugumu sanmıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: murats123

arkadaş sen o lastiklerle bariyere çarpmışsın senin viraja girme problemin var 4*4 le seni bariyer bile durduramaz
    quote:

canerkoc

Olayı çözmüşün, önerin nedir ?

• megana karşı olan birisi değilim ama söylemek istediğim şeylerde var vites geçişlerindeki sorun virajlarda arkayı bırakması direksiyondaki hissizlik ayrıca araba ani frenlerde öne doğru eğilimi çok fazlaymış tv den ve oto dergilerinden aldığım bilgiler bu yönde bende düşünüyorum kararsız kaldım bu kadar şeyden sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: strong84

megana karşı olan birisi değilim ama söylemek istediğim şeylerde var vites geçişlerindeki sorun virajlarda arkayı bırakması direksiyondaki hissizlik ayrıca araba ani frenlerde öne doğru eğilimi çok fazlaymış tv den ve oto dergilerinden aldığım bilgiler bu yönde bende düşünüyorum kararsız kaldım bu kadar şeyden sonra

megane'ın frenleri iyidir.. nadir guzel yonlerinden birisi frenleri diye biliyorum?
  • frenleri çok iyi
  • Sadece 2 seçeneğiniz varsa kesinlikle Megane II derim.
    Ford Focus'u bedava verseler kullanmam.
    Piyasada neden bu kadar çok focus var derseniz, alan değerine satamadığı için derim.
    Ford kesinlikle alınacak bir otomobil değil.

Selamlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.