Şimdi Ara

Megane Sport Tourer GT LİNE incelemesi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
20.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trojana

ona o parayı verirsin ondan sonra 35-40 bin km de her yerinden ses gelmeye başlar.

Yüksek ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trojana

ona o parayı verirsin ondan sonra 35-40 bin km de her yerinden ses gelmeye başlar.

Bir de o var tabi.
  • Çok para. Üstüne 40K daha koy ev al..
  • Arkadaslar abartmayin, aracim 25.000 kmde en ufak ses yok ki sessizlikte de umdugunuzdan cok fazlasini veren bir otomobil.

Ayni sekilde Gt line nin ses sorunu olacagini zannetmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0 araçlar uçtu. 2. ele güven olmasa da ben 2. ele yönelirdim. Bu fiyatın biraz altına Accord alırdım, kalanını vergi parası yapardım. 2.0 atmosferik motorun keyfini çıkarırdım.
  • Resimler gözükmüyormuş, iç mekan fotoğrafları ile tek mesaj altında yeniledim.

Megane Sport Tourer GT LİNE incelemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marmaratic -- 21 Haziran 2012; 15:34:06 >

• Şu kırmızı dikişler ve kırmızı şerit hoşuma gittispor durmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirlil35

Resimler gözükmüyormuş, iç mekan fotoğrafları ile tek mesaj altında yeniledim.

1.6 dci gt line da da elektronik park freni var mı ? internetteki fotoğrafların hepsinde oklava gibi el freni varda.

Resim 1.5 dci edc ye ait.

• Yeni Megane ST GT Line 1.6 dCI EDC güzel olmuş demin internet sitesinden fiyatına baktım peşin 71000 TL ama bayii 2-3 bin belki 4-5 bin TL daha düşük fiyata satıyor olabilir. Araç fiyatları çok arttı yine abes rakamlara fırladı.
  • Magane Spot Tourer gerçekten çok güzel görünen bir araç. Kesinlikle HB ten daha iyi duruyor. Fiyat dışında bir sıkıntısı olmayan bir araç.
  • renault pek sevmiyorum bende ama fuarda bayağı inceledim ve hoşuma gitti araç. klasmanları aynı olmasa da şahsen 70 bin liraya golf alacağıma bunu alırım, doldururum arkayı alırım çoluk çocuğu pikniğe giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evo9 -- 10 Kasım 2012; 0:02:24 >
  • istanbul avrupa yakasında bu aracı görebileceğim bayi var mı?
  • Passat Variant 1.4 TSI 122 PS Comfortline 57.500 TL. Gerisini siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

istanbul avrupa yakasında bu aracı görebileceğim bayi var mı?

Mutlaka incele arkadaşım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

Passat Variant 1.4 TSI 122 PS Comfortline 57.500 TL. Gerisini siz düşünün.

Passat variant gerçekten cok uygun. Buyuk bir araca ihtiyacım olsa ilk tercihim olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: emr256

quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

Passat Variant 1.4 TSI 122 PS Comfortline 57.500 TL. Gerisini siz düşünün.

Passat variant gerçekten cok uygun. Buyuk bir araca ihtiyacım olsa ilk tercihim olurdu.

Kesinlikle öyle. Bununla ilgili başlık açsam milletin demediği kalmaz. Bazı bayilerin 56.000 TL'ye cam tavansız beyaz renkli olanını verdiğini de duymuştum.
  • Megane ahahaahah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

istanbul avrupa yakasında bu aracı görebileceğim bayi var mı?

Mutlaka incele arkadaşım. :)

araba gerçekten benim bütün beklentilerimi karşılıyormuş. hafta sonu bütün bayileri gezeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Reno ve araçlarindan nefret ettigim kadar hiç bir marka modelden nefret etmiyorum.. Tiksinti ve İğrelti verici bir marka... Elimden gelse Satişini yasaklar üretimini durdurur, Haspel kader üretilmiş olanlari yok eder sahibi olanlari satin alir dozer altinda ezer geri dönüşüme yollardim..

Euro Trilyoneri olsam ve Dart tahtasi yerine başka birşey kullanmak istersem Renoyu ancak o zaman alirim oda kullanmak için değil naylonu jelatini üzeinde arabanin anahtarini çöpe atarim aracida bi yere sabitler üzerinde delik açarim....

Daha önce reno tecrübelerinizde bir sıkıntınız mı oldu?Yazınızı okuyunca gerçekten merak ettim.
  • 1.6 dci gtline en full modeli için 65500 fiyat aldım. Teknoloji pakeyi cam tavan xenon hepsi var liste fiyatı 72000. Fiyat nasıl sizce

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.