Şimdi Ara

Megane Sport Tourer GT LİNE incelemesi. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
0
Favori
20.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ffaattii07

Reno ve araçlarindan nefret ettigim kadar hiç bir marka modelden nefret etmiyorum.. Tiksinti ve İğrelti verici bir marka... Elimden gelse Satişini yasaklar üretimini durdurur, Haspel kader üretilmiş olanlari yok eder sahibi olanlari satin alir dozer altinda ezer geri dönüşüme yollardim..

Euro Trilyoneri olsam ve Dart tahtasi yerine başka birşey kullanmak istersem Renoyu ancak o zaman alirim oda kullanmak için değil naylonu jelatini üzeinde arabanin anahtarini çöpe atarim aracida bi yere sabitler üzerinde delik açarim....

Bence haksızlık etmişsiniz, sonuçta avrupalı bir marka ve tecrübeli bu konuda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle86

1.6 dci gtline en full modeli için 65500 fiyat aldım. Teknoloji pakeyi cam tavan xenon hepsi var liste fiyatı 72000. Fiyat nasıl sizce

10 sene kullanacaksan iyi
  • 10 Sene değil de 5 sene

• quote:

1.6 dci gtline en full modeli için 65500 fiyat aldım. Teknoloji pakeyi cam tavan xenon hepsi var liste fiyatı 72000. Fiyat nasıl sizce

1. EDC'li 110 mu yoksa düz vites 130 mu olacak?

2. Fiyat iyidir herhalde ama alternatif araçların donanım + fiyatlarını da yazarsan (aynı donanıma ne kadar fiyat istediklerini) o zaman durum daha bir netleşir.

3. Test sürüşü yaptın mı?

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

2. Fiyat iyidir herhalde ama alternatif araçların donanım + fiyatlarını da yazarsan (aynı donanıma ne kadar fiyat istediklerini) o zaman durum daha bir netleşir.

Selamlar.

Şimdi bayiden çıktım sport tourer gtline yaşıma uygun degil diye düşündüm. Yas 26 bu arada. Ama hb 1.6 dci gtline çok hosuma gitti. Test sürüşü de yaptım. Xenon paketi teknoloji paketi + can tavan için 64000 tl fiyat aldım sedef beyazı. Baz olan içinse 57750 fiyat aldım. Sadece Cam tavan olmayan araç içinse 62500 fiyat aldım. Hangisi tercih edilir

• quote:

quote:

quote:

Selamlar.

Şimdi bayiden çıktım sport tourer gtline yaşıma uygun degil diye düşündüm. Yas 26 bu arada. Ama hb 1.6 dci gtline çok hosuma gitti. Test sürüşü de yaptım. Xenon paketi teknoloji paketi + can tavan için 64000 tl fiyat aldım sedef beyazı. Baz olan içinse 57750 fiyat aldım. Sadece Cam tavan olmayan araç içinse 62500 fiyat aldım. Hangisi tercih edilir

Oyak kampanyasında Mart 2013 teslimi araçlar bu fiyatlardan 4-5 bin TL civarında daha hesaplı olabiliyor galiba.

Tanıdığın varsa değerlendir derim.

Detaylar konuda mevcut:
    http://forum.donanimhaber.com/m_67547358/tm.htm

Bu fiyatlar yüzünden reno araçların ikinci elleri olması gerektiğinden daha ucuza gidiyor desem yanlış olmaz aslında.

Megane (hb) araçlarda sunroof alınırsa arka koltuklardaki baş mesafesi çok azalıyor.

Eğer aracında arkaya uzun boylu birileri oturacaksa sorun olabilir arkadaşım.

EDC başlarda iyi ama bende 20 bin km'den sonra düşük hızlarda vites geçişlerinde daha fazla kararsızlık yaşanır oldu.

DSG'nin 30 bin km'lerde kavrama değiştirme olayı da aynı gerekçeyle oluyor olsa gerek.

32 bin km'dir kullandığım 2011 Megane 3 hb EDC Privilige aracımın yalıtımı - performansı - yakıt tüketimi - donanımından memnunum.

EDC'nin uzun dönemdeki performansı dışında da bir sıkıntım yok açıkçası.

Bunu bildikten sonra bence alınabilir. :)

• 1.6 dci 130 luk hb de edc seçeneği yok cam tavan istemiyorum zaten. Benim istedigim aracın fiyati 62500. Oyakta çalışan tanıdığım var ailem bursa da olduğu icin eger 4-5 bin indirim olursa harika olur.

• quote:

1.6 dci 130 luk hb de edc seçeneği yok cam tavan istemiyorum zaten. Benim istedigim aracın fiyati 62500. Oyakta çalışan tanıdığım var ailem bursa da olduğu icin eger 4-5 bin indirim olursa harika olur.

Hiç kaçırma o zaman.

Ya da 3-4 ay bekleyebilirsen bu fiyatlara yakın Honda Civic hb de gelecek düz vitesli.

Onu da görüp değerlendir istersen.

Ne zamandır bekliyoruz biz.

http://forum.donanimhaber.com/m_55989556/mpage_1//tm.htm

• quote:

quote:

1.6 dci 130 luk hb de edc seçeneği yok cam tavan istemiyorum zaten. Benim istedigim aracın fiyati 62500. Oyakta çalışan tanıdığım var ailem bursa da olduğu icin eger 4-5 bin indirim olursa harika olur.

Hiç kaçırma o zaman.

Ya da 3-4 ay bekleyebilirsen bu fiyatlara yakın Honda Civic hb de gelecek düz vitesli.

Onu da görüp değerlendir istersen.

Ne zamandır bekliyoruz biz.

http://forum.donanimhaber.com/m_55989556/mpage_1//tm.htm

ondan haberim var benim de ama o kadar bekleyemem herhalde. bebek olunca arbasız bir yere gidemiyoruz, benden çok eşim sıkıştırıyor araba diye.

• 254 000 km deki 2007 megane sedan 1.5dci aracımı sattım ve bugün megane sport tourer gt line 130 beygir opsiyonsuz sedef beyaz aracımı bugün teslim aldım..beni ve arkadaşlarımı ilk olarak performansı büyüledi ardından iç mekanda kullanılan malzeme kalitesi..67 000 liste fiyatı çıkartıldı ancak sıkı pazarlık sonucu 60 000 liraya aldım aracı..diğer aracımıda takasa vermedim üstelik ! arkadaşlar araç 1395 kilo ve süspansiyonları oldukça sert yani yol tutuşu bir harika..araç deyim yerindeyse taş gibi..320nm tork ve 0-100km 9.8 sn. gerçekten inanılmaz zaten fazla konuşmaya gerek yok..2.0 tdi 140HP passatlarda 320 tork ve 9.8 saniye hızlanma var..yani performans olarak 100 bin liralık bir araçla birebir aynı ;) bu aracı almadan önce hiç bir şüphem yoktu ve bugünde teslim alıp tecrübe ettikten sonra içim mükemmel derecede rahat ve çok mutluyum..aynı fiyata 110hp latitude ta alabilirdim ancak , hızlanma 12.2 sn. tork 240nm ve 100 km de bir litre fazla yakıyor..çok km yaptığım için senede 1600 lira gibi bir kaybım oluyor..sınıfında performansın bu kadar iyi olduğu ve kalitenin ön planda tutulduğu bir araç daha yok kesinlikle iddaa ediyorum..ben jetta alacaktım ancak 130hp çıkınca bu aracı aldım..jettayı çok incelemiştim iç mekan kalitesi rezalet..alman malı alman malı diye milleti yiyorlar başka hiç birşey değil..

diyecekelrim bu kadar düşünen arkadaşlra kesinlikle öneriyorum bu aracı..lastik ebatlarıda çok iyi..205 50 17"
    1.3 90 beygirlik 190 tork 14.5 hızlanmalı astraları 60 bin e satıyorlar gördükçe insanlar ne kadar aptal diyorum ki haksızda değilim.

iyi forumlar.
     Megane Sport Tourer GT LİNE incelemesi.

• Lastikleri keşke 225/45/17 yada 225/50/r17 koysalarmış bu araca.

Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Lastikleri keşke 225/45/17 yada 225/50/r17 koysalarmış bu araca.

Hayırlı olsun.

17 jantta 205 taban genişliği enteresan bir ölçü olsa gerek.
    Herhalde az yaksın diye yapmışlar.
    Bu arada hayırlı olsun.
    Astra ya o kadar para verenler hakkındaki sözler olmamış yalnız.
    Bana sorarsan da C segment arabaya 50 binden fazla verilmez.Verenler........

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nadirdalkilic

254 000 km deki 2007 megane sedan 1.5dci aracımı sattım ve bugün megane sport tourer gt line 130 beygir opsiyonsuz sedef beyaz aracımı bugün teslim aldım..beni ve arkadaşlarımı ilk olarak performansı büyüledi ardından iç mekanda kullanılan malzeme kalitesi..67 000 liste fiyatı çıkartıldı ancak sıkı pazarlık sonucu 60 000 liraya aldım aracı..diğer aracımıda takasa vermedim üstelik ! arkadaşlar araç 1395 kilo ve süspansiyonları oldukça sert yani yol tutuşu bir harika..araç deyim yerindeyse taş gibi..320nm tork ve 0-100km 9.8 sn. gerçekten inanılmaz zaten fazla konuşmaya gerek yok..2.0 tdi 140HP passatlarda 320 tork ve 9.8 saniye hızlanma var..yani performans olarak 100 bin liralık bir araçla birebir aynı ;) bu aracı almadan önce hiç bir şüphem yoktu ve bugünde teslim alıp tecrübe ettikten sonra içim mükemmel derecede rahat ve çok mutluyum..aynı fiyata 110hp latitude ta alabilirdim ancak , hızlanma 12.2 sn. tork 240nm ve 100 km de bir litre fazla yakıyor..çok km yaptığım için senede 1600 lira gibi bir kaybım oluyor..sınıfında performansın bu kadar iyi olduğu ve kalitenin ön planda tutulduğu bir araç daha yok kesinlikle iddaa ediyorum..ben jetta alacaktım ancak 130hp çıkınca bu aracı aldım..jettayı çok incelemiştim iç mekan kalitesi rezalet..alman malı alman malı diye milleti yiyorlar başka hiç birşey değil..

diyecekelrim bu kadar düşünen arkadaşlra kesinlikle öneriyorum bu aracı..lastik ebatlarıda çok iyi..205 50 17"
    1.3 90 beygirlik 190 tork 14.5 hızlanmalı astraları 60 bin e satıyorlar gördükçe insanlar ne kadar aptal diyorum ki haksızda değilim.

iyi forumlar.

hayırlı olsun
    bu motoru test etmek bir yana kaputu açıp bakamadım bayiye 3 tane gelmişti 2si satılmıştı biride ayrılmıştı kilitlemişlerdi
    sayenizde motoruda gördük

• Aslında aracı alalı bayaa oldu ramazan bayramından önceki hafta almıştık.. Yani ağustos ortalarında.. ama donanım haber'i hep kaynak olarak kullansam da üşengeçlikten hep sonraya erteledim.. bugün bi yerden başlamak istedim..

merhaba arkadaşlar..

adım Fatih..

Kütahyalıyım ve Kütahya'da yaşıyorum..

bu da aracımız..

• Bu arada arkadaşlar daha önce megane sahibi olmuş biri olarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim.

İthal megane'lar yani coupe,sw ve ilk gelen HB versiyonlar malesef üzülerek söylüyorum yerli üretimle epey farklı konsolda,kapıda kullanılan malzemeden tutunda yalıtıma kadar farklı.
  • hocam aracınız hayırlı olsun. gerçekten çok güzel bir araç. özellikle renk ve gt farklılıkları mükemmel. bu ara bu renge takmış durumdayım.
  • Şöyle max 57-58'e gelse şu araç, alternatif düşünmem bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerf

Bu arada arkadaşlar daha önce megane sahibi olmuş biri olarak rahatlıkla şunu söyleyebilirim.

İthal megane'lar yani coupe,sw ve ilk gelen HB versiyonlar malesef üzülerek söylüyorum yerli üretimle epey farklı konsolda,kapıda kullanılan malzemeden tutunda yalıtıma kadar farklı.

Kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carleonex43

Aslında aracı alalı bayaa oldu ramazan bayramından önceki hafta almıştık.. Yani ağustos ortalarında.. ama donanım haber'i hep kaynak olarak kullansam da üşengeçlikten hep sonraya erteledim.. bugün bi yerden başlamak istedim..

merhaba arkadaşlar..

adım Fatih..

Kütahyalıyım ve Kütahya'da yaşıyorum..

bu da aracımız..

Hayırlı olsun arkadaşım.

Araç da renk de çok güzel olmuş.

Paylaşımlarının devamını bekliyoruz.

Bir de foto paylaşımlarını [simage][/simage] tuşlarını kullanarak yaparsan sayfanın açılması daha kolay olur.:)

Örnek olarak senin mesajındaki fotoyu [simage][/simage] olarak ben düzenledim.

Selamlar.

• Bugün Ankara Neziroğlu'nda test sürüşüm var bakalım hayırlısı.Ya Yeti ya da Gt-line ST, karar aşamasındayım.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.