benim megane da sağ ön yolcu tarafının ayak kısmına su damlaması oluyor ve paspaslara kadar geliyor bu su.sizce bu ne olabilir.saygılarımla
ya bizim express te kaleriferden aktığını sölemişlerdi de ne alaka bilmiyorum
yardımcı olmadım gene galiba
klimanın tahliyesi tıkanmıştır hemen vites kolunun altında ekzoz sacının arkasında
quote:
Orjinalden alıntı: drmk98
benim megane da sağ ön yolcu tarafının ayak kısmına su damlaması oluyor ve paspaslara kadar geliyor bu su.sizce bu ne olabilir.saygılarımla
servise götürdüm gideri tıkanmış dediler.65 milyona polen filtresini değiştirdiler.giderini açtılar.Dostum sormak istediğim bir daha başımıza gelirse kendimiz bu sorunu giderebilirmiyz..arabayı lifte kaldırmakmı gerekiyor.kendimiz ulaşabilirmiyiz o gidere.saygılarımla
sende yapabilirsin sana lazım olan sdece giderin içerisine sokmak için sondaj hortumu bunuda aksesuarcılarda rahatlıkla bulabilirsin klima devresi bakteri temizleyici dediğin zamqan sprey olarak sondaj hortumuyla beraber satılıyor devreyide temizlemiş olursun böylece
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme