Şimdi Ara

megane2 teyp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben megane 2 kullancısıyım araçta cd player olmadığından fm transmitter kullanıyorum ama pek memnun değilim çok cızırtı var daha doğrusu tıssslama var ilk önce transmitterden zannetttim ama başka marka araca taktığımda hiç ses yoktu.ayrıca şehir içinde kullanmıyırum şehirlerarası yoldayım genelde.bu tısssslama nedendir nasıl çözümler üretebiliriz paylaşırsanız sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: atmacaburak

arkadaşlar merhaba ben megane 2 kullancısıyım araçta cd player olmadığından fm transmitter kullanıyorum ama pek memnun değilim çok cızırtı var daha doğrusu tıssslama var ilk önce transmitterden zannetttim ama başka marka araca taktığımda hiç ses yoktu.ayrıca şehir içinde kullanmıyırum şehirlerarası yoldayım genelde.bu tısssslama nedendir nasıl çözümler üretebiliriz paylaşırsanız sevinirim...

merhaba
    orjinal cd çalarını servısten taktıracaksınız yada teyp çerçevesiye herhangıbır marka cd çalar ama d.kumanda ve ekran çalışmaz

iyi günler
  • başka frekansta deneyin frekanslar 0.5 lik şekilde ayarlandığı için 0.5 fazla ya da 0.5 az ayarlandığı zaman ses yapabilir ayrıca teybinizin dip gürültüsü önleme özelliği yoksa da yapabilir...
  • arkadaşım tam benlik bi konu açmıssın aynı sorun bendede wardı karıstıra karıstıra öğrendim bendede megane 2 war.istanbul avrupa yakasında yaşıyosan en iyi çalma frekansı 87.9 ayrıca anteni çıkartırsan cd çalar gibi çalar.denediğin araba kaç modeldi.çünkü meganların teyibi çok kuvvetli çekiyo.anteni çıkarmadan tam randuman alamıyosun.ben böyle kullanıyorum
  • slm aracın 2005 ve üzer ise renault megane mp3 tavsiye ederim 2005 altı ise teybin altına megane cd changer tavsiye ederim.aklın yolu birdir
  • anten bağlantısında sorun olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.