Şimdi Ara

Megaworks + harman kardon ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler romalilar bir sorum olacak bu islerden anlayan arkadaslara. Bende emektar bir megaworks 550 var ben bunlara hkts 7 uydusu almayi dusunuyorum. Seste bir iyilesme veya fark edilebilen bir guzellik olur mu. Yoksa bu parayi bosu bosuna mi harcamis olurum?? Ha birde ekliyim sistemi genelde tv de kullaniyorum iyi bir ses kartiyla beslenmiyor arada laptop la kullaniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aacuyki -- 26 Haziran 2019; 22:44:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bosuna harcama yapmis olursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hkts 9 un bile giris seviyesi oldugunu biliyordum 7 yi hic duymadiydim bir ara bir arkadasim hkts 16 aldi obile filmlerde iyiken muzikte cuvalladi bahsettiginiz surmeyi plnladiginiz anfi ise oldykca eski bir multimedia hoperlor setinin anfisi hernekadar sinifinda ve zamaninda cok iyi bile olsa bugunun sistemlerinin teknolohilerinin cok gerisinde hatta kondansator degisimi zamani gelmis bile olabilir bu set omrunu tamalamis bir settir bana kalirsa iyi bir ses sistemi isterseniz ve bu ise ayiracak butcenizde sinirliysa 2. El avr ve hoperlor seti deneyin derim iyi forumlar

• Yok ben bu seti cok seviyorum bununla ugrasicam derseniz gidin eski plazma tvlerin icinden hoperlor sokun onlara kasave crossover devresi yapin oyle kullanin inanilmaz zevkli bir hobi kndimde surekli bu tarz denemeler yaparim

• Ama hurdaliklardan ve bitpazarlarindan toplayin malzemeleri para harcamamaya calisin

• Cok tesekkurler farkli gorusu olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aacuyki -- 27 Haziran 2019; 13:11:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harman Kardon Avr 255 Hk
    15 yıl önce açıldı
    HARMAN KARDON HKTS 210 SUB 230
    4 yıl önce açıldı
    Harman kardon model seçimi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.