Şimdi Ara

megaworks mü g500 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde foruma mesaj bırakmıştım 300 dolara megaworks var fiyatı nasıl diye bilgisayarcıyla en son bir pazarlık ettim 400 milyona bırakıyor megawors u hepsiburadada baktım g500 ün fiyatı 470 ytl civarında şimdi kararsız kaldım megaworks umu alıyım g500 mü hangisi daha iyi acaba gigaworks g500 daha yeni teknoloji ben müzik dinlemek film seyretmek için alıyorum ama ağırlıklı olarak müzik müziktede bass önemli benim için sizce hangisi daha iyi 70 milyon fark önemli değil benim için yorumlarınızı bekliyorum....

Şimdiden Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmuradam -- 27 Ocak 2007; 19:40:08 >

• hocam forumu kullanıyorsanız boyle bir konu için boyle bir topic açmanın gereksiz oldugunu bilmeniz gerekirdi...mega giga sanırım on yüz bin defa tartısıldı forumda...ayrıca bu konuda soru sorabileceginiz onlarca topic var...

dikkatinize sunarım....
  • Hocam forumu kullanıyorumda forumdaki mesajları inceliyim derken insan biraz boğuluyor biri birşey söylüyor diğeri başka birşey söylüyor daha başka biri daha başka birşey söylüyor.
    Benim niyetimde t6060 almak vardı forumu bi inceledim megaworks, gigaworks, z5500 filan birsürü şey bende aradım megaworks buldum sesini dinledim sesi hoşuma gitti hatta onboard bir ses kartına bağlı olduğu halde.
    Teknosaya gitim p5800 takılıydı sesini bi açmalarını istedim görevli sesini açtı ama baktım megaworks ün yanında el radyosu gibi kalmış p5800
    Bende ben ve diğer benim gibi kararsız kalan arkadaşlar için böyle bir topik açmayı uygun buldum 17-18 sayfalık topikleri gezerken insan biraz boğuluyor.

Herkese Teşekkürler ......
  • valla bas konusunda G500 daha iyi diyolarr.. yani daha güüçlü veriyomuşş ..ama megaworks sahibiyim ben.. ve basın yetersiz gelmesi çok saçma benim için..

çünkü apartmanda oturuyorum... ve aldığım bas bana çok fazla bile.. kumandadan tamamen kısık ..ve audigy 23 zs yazılımdan yüzde 45 te bas seviyesi..

açabileceksen eğer sesini.. ona göre al.. ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

valla bas konusunda G500 daha iyi diyolarr.. yani daha güüçlü veriyomuşş ..ama megaworks sahibiyim ben.. ve basın yetersiz gelmesi çok saçma benim için..

çünkü apartmanda oturuyorum... ve aldığım bas bana çok fazla bile.. kumandadan tamamen kısık ..ve audigy 23 zs yazılımdan yüzde 45 te bas seviyesi..

açabileceksen eğer sesini.. ona göre al.. ??

aynen katılıyorum Darkchild kısıkta dinlemez isem birileri ürperiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 28 Ocak 2007; 3:08:48 >
  • ikiside çok hoş sistemler ilk olarak bunu söleyim. eski bir mega kullanıcısı olarak tavsiye ederim.dengeli bass ve tizlere sahipti.muhteşem berrak bir ses çıkışı var.belki tasarımı g500 kadar iyi olmayabilir(uydularda açısından)g500 ün sub ından daha yumuşak bir bass çıkıyor ama megadan güçlü değil.keşke g500 züde uzun uzun dinlemiş olsaydım o zaman sana daha net cvp verirdim.ama inan mega muhteşem kaliteli bir set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 28 Ocak 2007; 12:24:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech z623 mü z906 mı?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • okuduğum ve anladığım kadarıyla mega daha iyi bir set g500 daha yeni olmasına ragmen
  • g500 hiç dinlemedim ama dinlediğim araba sistemlerinden daha iyiydi.. araba sistemlerini sevmiyorum zaten.. meganın sesi kadife gibi oluyo... basları biraz sert ama bunu audigy 2 zs yada X-fi ile yumuşatabiliyosun..

meganın son seste sesi bozmadıını sölüyolar.. ki ben 4 e kadar geldim kumandadan ve daha fazla açamadım çünkü gereksiz geldi.. uzun zaman dinlenebilcek bi ses seviyesi de değil 4. kademe..
  • quote:

Orjinalden alıntı: suganzm

hocam forumu kullanıyorsanız boyle bir konu için boyle bir topic açmanın gereksiz oldugunu bilmeniz gerekirdi...mega giga sanırım on yüz bin defa tartısıldı forumda...ayrıca bu konuda soru sorabileceginiz onlarca topic var...

dikkatinize sunarım....

z5500 topic ni okumam bir haftamı almıştıbelkide bundan korkmuştur arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 28 Ocak 2007; 14:31:47 >
  • Arkadaşlar hepinize verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.
    İnsan aldımıda yakın fiyatta olanlardan en iyisini istiyor kullanan arkadaşların yardım edebileceğini düşündüm ama sanırım ikisinide dinleyen test edebilen pek kimse yok gibi...
    daha doğrusu gigaworks u dinleyen yok gibi megaworks u kullanan çok kişi var herkeste memnun.
    Kararsız kaldım hangisini alıyım diye
    rap_üstad arkadaşım bende birkaç haftadır forumun altını üstüne getirdim bir gecede ancak açılan bir konu bitiyor sayfalar çok uzun ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmuradam -- 29 Ocak 2007; 23:37:59 >
  • mega olsun bence seçimin çünkü bass belirli bi dereceye kdr açılabilir nerdeyse herkes apartman dairesinde oturduğunu düşünürsek sanmaki hergün gümbür gümbür dinleyebileceksin buna 1-2gün dayanılır..tiz herzmn çok lzm olacaktır netlik ve gerçeğe yakınlıkta megayı tek geçerim audigyZS ile..al yıllarca kullan önü açık bu ikilinin çok uzun süre..
  • ikiside güzel ama mega almalısın
    giganın sesi; uydu kolonlarındaki hava deliği sayesinde biraz daha tok çıkıyor
    fakat thx sertifikalı mega herşeyi ile bambaşka
    zaten güzel bir fiyata bulmuşsun başkası almadan fırsatı kaçırmamalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKREPmt.

ikiside güzel ama mega almalısın
    giganın sesi; uydu kolonlarındaki hava deliği sayesinde biraz daha tok çıkıyor
    fakat thx sertifikalı mega herşeyi ile bambaşka
    zaten güzel bir fiyata bulmuşsun başkası almadan fırsatı kaçırmamalısın

g500 thx sertifikalı değilmi?
  • giga için sertifikasız demedim ki
    evet onda da var
  • quote:

Orjinalden alıntı: losthell

mega olsun bence seçimin çünkü bass belirli bi dereceye kdr açılabilir nerdeyse herkes apartman dairesinde oturduğunu düşünürsek sanmaki hergün gümbür gümbür dinleyebileceksin buna 1-2gün dayanılır..tiz herzmn çok lzm olacaktır netlik ve gerçeğe yakınlıkta megayı tek geçerim audigyZS ile..al yıllarca kullan önü açık bu ikilinin çok uzun süre..

kesinlikle doğru bi yorum..

her zaman sesini açıp güm güm dinleyemezsiniz.. kısık ses te.. orta seslerde tizler daha çok işinize yarar .. ki megaworkjs tizleri en iyi multimnedia hopalör.. bunu z5500 cüler de kabul ediyo.. ayrıca ben megayı her müzik filmn uygulamasında aşık oluytorum yeniden ve yeniden... valla megaworks üm bişi olursa gerçekten üzülürüm .. çünkü aynı kaliteyi bi daha yakalicak bişi ne zaman çıkar çıkarmı bilmiyorum.. .

bu arada arkadaşım G500 kötü diyemem.. ama megaworks ü çok kullanan dinleyen onaylayan insan var.. bu yüzden garanti olması için megawortks almalısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.