Şimdi Ara

D500 mü D600 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kardeşimde mpx220 vardı onu sattık, şimdi daha iyi kameralı ve güzel gözüken bi telefon bakıyoruz, ben telefon manyağı olduğum için topu bana attı ben uğraşıyorum
    sabahtan beri inceliyorum (zaten bu 2 telefou da çok beğenirdim) eleye eleye d500 ile d600 arasında kaldım...siz olsanız hangisini alırdınız? hangisini alalım?

• D600

D500 eski kaldı artık, hafıza kartı bile yok
    D600 de 2.0Mp war
  • cok ilginç bi soru olmuş bnce yani yorumsuz...
  • valla parana göre degişir.
    paranız varsa d600 alın
    ama para kısıtlıysa d500 olabilir.
  • ikisi arasında kararsız kalma sebebleri nedir peki
  • nerdeyse 25 telefon kullandım d500 çok kullanışlı sağlam, ancak bazen kilitlenme oluyor. ses resim v.b.iyi
    ekran parlak ama çözünürlüğü iyi deyil. d600 gerçekten çok başarılı (kızağını problem etmezsen çünkü benim kafam takıldı) d 600 ün kendi ekranında resimler ve video çok iyi blg.da video çok iyi resimler fena
    değil, d500 kendi ekranında resimler ve video gerçekten kötü blg.da resim iyi net video (3gp) çok kötü kilitlendiği zaman telefonu açıp kapaman gerekebilir. özellikle hafızası dolmaya yakınken, 10-12 iyi mp3
    kayıt edebilirsin fazla değil, tuş takımı iyi deyil d600 de gayet iyi tasarlanmış. kızak problem deyilse kesinlikle
    d600. ha birde e730 modelide gayet güzel d500 den hem ucuz hem kaliteli video formatı d600 le aynı yazılımı
    samsung modellerinin içinde çok iyi radyosu ve radyo ses kalitesi mp3 iyi ekran d500 den iyi renkleri daha canlı.

• çok saçma bir soru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6200 mü 6600 mü???
    20 yıl önce açıldı
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Atmı eşşekmi gibi bir soru seninkiside, Tabiki at, ama atın arpası, eşeğinkine benzemez, cebine bak, sonra seçim yap.
  • d500' ün simsiyah olması hoşuma gitti, fiyatı 200ytl daha ucuz, kızakta problem yaşanmıomuş, ses yüksek çıkıomuş ama kart desteği yok, foto açısıdan bi fark var mı bilmiyorum yani d500ün de foto kalitesi iyi deniyordu...

d600 son çıkan model, flas desteği, stereo dış hoparlör ve ekran klitesi var ama kızakta problem yaşanıyormuş, bi de biraz daha pahalı...

para şöyle önemli;
    200ytlye değer bu 2 model arasında bi fark varsa o zaman d600 alınır, demek ki d600 200ytllik farkı hakediyordur...
    ama 2 model arasındaki fark 200ytl etmzse o zaman d600 bize pahalıdır d500 pekala işimizi görür....
    benim en kararsız olduğun nokta da bu aradaki farka d600 değer mi?
  • bnce kart desteği,ekran kalitesi we dış hoparlör içn 200 fark cok normal...d600
  • saçma sapan bir soru
    d600 d500 sence hangisi töbe töbe yaaaa
  • sacma gundem yaratmak için
  • bence saçma demek için buraya yorum yazmak daha saçma
  • Bence kardeşim mpx220 yi kerdeşinin satması hata ne bu d600 çok mu iyi sanki akıllı telefon bakımından mpx220 daha üstün d600 den bence bırakın d600ü falanda siz daha gelişmiş bir tel almaya bakın mesela SE W800i gibi bir tel yada nokia N90 gibi bir tel bence daha farklı ve daha iyi olur ama illede samsung diyorsa kardeşin o zaman tavsiyem d600 olur yada alabilirseniz samsung SCH v770 yada i300 gibi bir tel alırsanızda olur ama daha ülkemizde piyasaya sürülmedi bu teller ben Mesala SCH v770 diyorum başka bir ley demiyorum SCH v770 den önce nokia 6630 kullanıyordum oda iyi bir teldi ama artık geçti. Neyse kafanı kariştırdım samsung diyorsan eğer o zaman d600 al bence.
  • d600 iyi ama fiyetıda iyi
  • yaw d600 varken eğer sen d500 almayı düşünüyorsan kardeşin sana boşu boşuna soru sormuş demektir
    bence böyle anlamsız topiclar açmanın anlamı yok
    kafanda d600 özelliklerinden d500 özelliklerini çıkar bakalım
    sonrada tam tersini yap bi ama bence yapamıcaksn

• d500
  • quote:

Orjinalden alıntı: cylone

Bence kardeşim mpx220 yi kerdeşinin satması hata ne bu d600 çok mu iyi sanki akıllı telefon bakımından mpx220 daha üstün d600 den bence bırakın d600ü falanda siz daha gelişmiş bir tel almaya bakın mesela SE W800i gibi bir tel yada nokia N90 gibi bir tel bence daha farklı ve daha iyi olur ama illede samsung diyorsa kardeşin o zaman tavsiyem d600 olur yada alabilirseniz samsung SCH v770 yada i300 gibi bir tel alırsanızda olur ama daha ülkemizde piyasaya sürülmedi bu teller ben Mesala SCH v770 diyorum başka bir ley demiyorum SCH v770 den önce nokia 6630 kullanıyordum oda iyi bir teldi ama artık geçti. Neyse kafanı kariştırdım samsung diyorsan eğer o zaman d600 al bence.

+1
  • -d500in ekranı pek iyi değil deniyor
    -d500 resimleri videoları d600e göre zaten iyi olamaz
    -d500 hafızası artmıyor

bence d500 alcağına k750i alsın
  • d500 kullanmis ve d600 de kullanmakta olan biri olarak sana sunu söyleyebilirim, d500 de cektigin resimlerin görüntüsü hatta cekerkenki kameradan aldigin görüntü tam anlamiyla IGRENC ! ! ! (telefon ekranıninin görüntüsünden bahsediyorum...) , nokta nokta piksel piksel bir görüntüsü var, D600 le asla ve asla kiyas dahi edilmez, sadece bu nedenden dolayi bile d500 tercih edilmemeli, d600 ün diger özelliklerini saymaya gerek duymuyorum zaten biliniyor..., eger d500 alirsan, en gec 1 ay icinde telefonu degistirmek icin firsat kollayacaksin emin ol, benden söylemesi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahyaz -- 23 Kasım 2005, 14:06:35 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.