Şimdi Ara

Megaworks satılıp, Z-5400 ya da Z-5450 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beklentiler önemli, gidip setleri güzelce bir dinlemeni öneririm, bence alacaksan direk z5500 al,
    ama dediğim gibi almadan önce dinle, şahsen ben böyle abartı güçlere sahip bir setlere sıcak bakamadım gitti, çok kaliteli olsun, gücü düşük olsun decoder vs. full olup fiyatta uygun olsun ancak böyle birşeyler bana mantıklı geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: donanimciii

beklentiler önemli, gidip setleri güzelce bir dinlemeni öneririm, bence alacaksan direk z5500 al,
    ama dediğim gibi almadan önce dinle, şahsen ben böyle abartı güçlere sahip bir setlere sıcak bakamadım gitti, çok kaliteli olsun, gücü düşük olsun decoder vs. full olup fiyatta uygun olsun ancak böyle birşeyler bana mantıklı geliyor...

İyi de z-5500 ün z-5450 den daha güçlü olmasından başka ne farkı var?Ben ikisini de dinledim.Ses kalitesi olarak 5450'yi daha iyi buldum.5500 ise daha güçlü.Ama 5450 de güçsüz bir set değil kesinlikle.
    Setleri dinlemeli bence de.Çünkü creative le logitech ses karakteri olarak epey farklı.Kimisi creative sever kimi logitech.

• Evet arkadaşa katılıyorum.Eğer benim gibi apartman dairesinde oturuyorsanız Z-5400 ya da Z-5450 rahatlıkla yeter de artar bile.Diyeceksiniz ki o zaman sen niye Z-5500 aldın?Benim aldığım zaman aralarında çok fiyat farkı yoktu.Örneğin Z-5400 580 ytl Z-5500 ise 650-720 ytl aralığındaydı.Z-5450'yi hiç söylemiyorum o 1 milyar civarındaydı.O yüzden Z-5500 almak daha mantıklıydı.Şimdi ise öyle değil.Z-5400-Z-5450 çok ucuzladı.Z-5500 neredeyse iki setin iki katı fiyatında şu an.Z-5400 229 dolar+kdv gibi bir fiyata satıldı mavi bilgisayarda.Şimdi 229 dolar+kdv nerde 440 dolar+kdv(Z-5500) nerde.Bence Z-5400 almak daha mantıklı geliyor bana da.
  • Mid ve tiz performansında logitech creative'i aratıyor.

Megaworks gibi kaliteli bir setten geçiş yaparken dikkat et.

Hatta bir ddts100 alsan megaworks z-5450'den daha iyi bir set haline gelir.
  • z-5400 ve x-530 kullanan biri olarak:
    z-5400 ün x-530 dan tiz açısından fazla bi farkı yok farkı toplam güç ve çok daha fazla bass
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

z-5400 ve x-530 kullanan biri olarak:
    z-5400 ün x-530 dan tiz açısından fazla bi farkı yok farkı toplam güç ve çok daha fazla bass

ben hic tahmin etmiyorum oyle olacagını...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hanamichi

z-5400 ve x-530 kullanan biri olarak:

Şu an iki seti de aynı kartla dinliyormusunuz?
  • DDTS 100 bulabilsem zaten sorun kalmayacak
  • DDTS 100 bulabilsem bi alırım, ama nerde...yok ki...
    quote:

Orjinalden alıntı: DELTA53

Mid ve tiz performansında logitech creative'i aratıyor.

Megaworks gibi kaliteli bir setten geçiş yaparken dikkat et.

Hatta bir ddts100 alsan megaworks z-5450'den daha iyi bir set haline gelir.
  • Dostum ddts100'e okadar para verecene kadar alırsın z-5450 geçersin dijitale.
  • dts 100 bulabilirsen al kardeş z5450 ye geçmene gerek yok bence
  • bulabilseydi çoktan almıştı zaten.

ayrıca 2.el fiyatı bile z-5400'e yakın fiyatta
  • quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

bulabilseydi çoktan almıştı zaten.

bimekste görmüştüm ben ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

quote:

Orjinalden alıntı: Orgeneral_

bulabilseydi çoktan almıştı zaten.

bimekste görmüştüm ben ama

Öyle kuru kuruya olmuyor.Link isteriz link.

• Eğer dekoder illaki olsun diyorsan bence de sat megayı, 5400 vs al. Ama ben biraz daha biriktirip z5500 almanı tavsiye ederim. Sonuçta megayla bu 5400 ün falan gücü çok farklı değil galiba. Çok fazla birşey farketmez heralde.
  • ddts 100 en son sıfır olarak 300 ytl'nin altındaydı, uygun fiyata 2. el bulunabilir zannedersem....
  • ya mega satılıp bu set alınırmı z5500 bile mega gibi tiz veremiyorken bu cihaz nasıl yetişsin megaya..ayrıca bunun sub'ı 6,5''lik meganınkide 8''lik deilmi?..arada uçurum var bu setle mega arasında..z5500 yada s750 desen neyse diyeceğim..
  • z5500 tiz vermedigini kim soyledi bende var gayet iyi tiz veriyor ayarları yap bakalım tiz varmı yokmu gor
    quote:

Orjinalden alıntı: losthell

ya mega satılıp bu set alınırmı z5500 bile mega gibi tiz veremiyorken bu cihaz nasıl yetişsin megaya..ayrıca bunun sub'ı 6,5''lik meganınkide 8''lik deilmi?..arada uçurum var bu setle mega arasında..z5500 yada s750 desen neyse diyeceğim..
  • yaa bu ayarları yap mantığı nasıl bir mantıkdır anlamadım gitti bir türlü sanki megada ayar yok..sana yeterli gelebilir ama bence daha boğuk bir tiz sesi veriyor..yıllardır ses sistemiyle alakalıyımdır çnkü işim gücüm ac3 divx ve oyundur benim,,yıllardır megayı kullanıyorum audigyZS ile..ayarlarım akustik,,stereo surround,,%75 tiz,,kendi ayarladığım eq ve mükemmel tiz kalitesi..aynı ayarlarda denediğim z5500de bu eksikti dostum daha ayarımı var allah aşkına herşey eşit..z5500 almamamın tek sebebide budur z5500 bassını devamlı kullanamazsın ama meganın tizini herzmn diliminde kullanırsın vede megada bile bassı tam anlamıyla 10dk kullanamadım 10dk kullansam apartmandan atarlar bizi..
  • Megaworks çok iyi bir set bence elinden çıkarma, analog 5.1 çıkışlı bir dvd-player almayı neden düşünmüyorsun, analog 5.1 çıkışlı dvd player pek satılmıyor olabilir ama bulursan en ucuz çözüm olur, karar senin tabiki ama bir sorunu yoksa megaworks işini görür. Fakat divx de izliyorsan gene 2.0 çıkış alırsın sadece dvd filmler 5.1 dolby digital'dir. Divx arşivin falan varsa decoder şart ozaman ya ddts-100 yada dediğin setlerden birini alman mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepeb -- 28 Mayıs 2007; 12:13:59 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.