Bildirim
MegaWorks THX 550
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
şuan stokta yok geleceğide belirsiz
http://forum.donanimhaber.com/m_9257756/tm.htm -
hadi ya başka alabileceğim yer var mı veya satan biri var mı ? -
hiçbiyewrde yok.. sitelerde görndüğüne bakma.. ama biyerde varmış 300 dolar diyolarmış falan diye bişi okudum ama emi,n değilim valla
300 dolar mega için fazla.. ben dvd player + megayı 460 a almıştım .geçen sene -
çok az kalmıs stoklarında kalanlardan çok para istiyor. -
Ben Ankara da oturuyodum ve burda carrefur da 3 -4 ay önceye kadar megaworks dvd playersiz 280 ytl idi hatta alacaktım ama satılmış dvd player varken 380 di ama olmayınca 280 ytl idi müthiş bi fırsattı ilk gördüğümde çok şaşırmıştım -
2.EL 260 A SATIYOR ARKADAŞ Bİ FORUMDA -
Vatanbilgisayarda kalmamış az önce aradım. Dahada gelmeyecekmiş bir aydırda yokmuş zaten.
300 dolara ben dedim megaworks u Samsunda bir bilgisayarcıda var vitrininde kalmış oda 300 dolardan aşağı vermiyor 2,5 aydırda vitrinindeymiş öyle duruyor.
Pazarlık etmeye çalıştım yok fiyatı 350 dolarmışta 300 dolara zaten ucuza veriyorlarmışmışta bişeyler dedi bana bende kalsın vitrinine yakışıyor zaten dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmuradam -- 18 Ocak 2007; 13:33:55 > -
quote:
Orjinalden alıntı: yagmuradam
Vatanbilgisayarda kalmamış az önce aradım. Dahada gelmeyecekmiş bir aydırda yokmuş zaten.
300 dolara ben dedim megaworks u Samsunda bir bilgisayarcıda var vitrininde kalmış oda 300 dolardan aşağı vermiyor 2,5 aydırda vitrinindeymiş öyle duruyor.
Pazarlık etmeye çalıştım yok fiyatı 350 dolarmışta 300 dolara zaten ucuza veriyorlarmışmışta bişeyler dedi bana bende kalsın vitrinine yakışıyor zaten dedim.
güzel demişsin -
hacım ikinci el sitelerini ve forumu takip edin...satan arkadaslar oluyor..hatta geçmiş mesajlara bakın satış ilnaı verip satamayan ya da satmaktan vazgecen arkadaslar belki tekrar satmak isteyebilirler.. -
megaworks thx550 gelmicek vatandan öörendim olsa alcaktm -
Şimdi alamayacak mıyız? -
quote:
Orjinalden alıntı: yampir
Şimdi alamayacak mıyız?
evet almayacak mıyız?. zaten sans olsa varya anasını satiim -
satan varsa alabilirim hatta fiyat uygun olursa 2 tanede alabilirm ilgilenen olursa veya satmak isteyen pm atsın -
cok zor cok zor hocam...
ikinci el kısmında geçmiş mesajlara bakmanızı tavsiye ederimm... -
geçmiş mesajlara baktım ya hiç bi yerde kalmamıs varsada çook ucuk rakamlar istiyoolar ne bu ya :D
Alıcam ya bu sefer ondan bulamıyorum vatan bilgisayar da indirimdeyken elimde para yoktu tam elime geçti bu sefer Megaworks yok :( -
boşwerin beyler megayı artık... iyice karaborsa oldu. 300$ megaya wericenize bi tane G500 alın.... -
200 $'a alacaktık oysa -
quote:
Orjinalden alıntı: yampir
200 $'a alacaktık oysa
şans yok hocam. kısmet değilmiş. -
dark, bu görüşe katılmıyorum, 300 fazla diyorsun ama alternatifi yok ki. ben garanti veririm ayrıntılı müzik dinlemek için(bakın ayrıntılı diyorum dikkat edin) piyasada 1-2 setten başka zirveye oynayan yok(z5500 de yok, o set inanılmaz kaliteli müzik için değil, süper bass için var). yani 300 dolar mı kardeşim almıyorum onun yerine giderim ...... alırım diyebileceğin bir set yok, çünkü megaworks'ün boşluğu doldurulabilmiş değil. şahsen biri bana al bu z5500'ü ver megayı dese kabul etmem çünkü kulvarları farklı. arkadaşın biri yazmıştı iki set farklı amaçlar için var ve daha iyileri çıkmadıkça daha uzun süre z5500 ve megaworks piyasanın liderleri olarak kalacak diye. böyle paradoks topikler görünce o sözün doğruluğunu her sefer tekrar kavrayabiliyorum. ha diyebilirsiniz ki hi-fi setler var, amenna bi o var zaten ama onların da fiyatları ortada. kaldı ki ben megaworks'ümü başlangıç seviyesi bir hi-fi ile asssla değişmem. kulaklarımla da duymuşluğum var burada topiclerde de bir sürü rastlıyorum siz de rastlıyorsunuzdur eminim, başlangıç seviyesi bir hi-fi'da ben megaworks'ün kalitesini bulamıyorum açıkçası dediğim gibi bu benim yorumum değil sadece birçok arkadaş da bu görüşte, ama üst sınıf bir hi-fi dinlemişliğim de yok mükemmel olduklarına şüphem yok onu da belirteyim(kasten dinlemiyorum işi bilenler sebebini biliyor)quote:
Orjinalden alıntı: Darkchild
300 dolar mega için fazla.. ben dvd player + megayı 460 a almıştım .geçen sene
Benzer içerikler
- arabada müzik dinlerken ses kesiliyor
- woofer nedir
- sağ kulaklıktan ses gelmiyor
- en iyi bass markası
- logitech x540
- en iyi hoparlör markaları
- en iyi ses sistemi
- dolby atmos
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X