Bildirim
MEGAWORKS THX 550
Skechers Artists Bluff'da zirve buluşması Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB1W4LYY
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
audigy 2zs al keyifine bak, win7 driveri fena sayılmaz. xp mükemmel tabiyki. -
ben mega ile auzen x-plosion kullanıyorum tavsiye ederim -
Audighy ZS tabikide f/p istiyorsan -
win 7 kullanıyorsan x-fi titanium'u şiddetle tavsiye ederim yaklaşık 1 seneden beri megaworks + x-fi titanium kullanıyorum win7 de daniel_k x-fi supports pack 2.0 ile kulanamadığım ayar ve özellik yok dts dosyaları rahatlıkla oynatabiliyor,dinleyebiliyorum harici bir dekodere de gerek kalmıyor
http://www.vatanbilgisayar.com/creative-xfi_titanium-x-fi-titanium-pci-e-ses-karti/productdetails.aspx?I_ID=36394
reklam olsun diye vatan linkini vermedim şu sıralar fiyatı yükselmiş tahminim doların yükselişinden dolayı maddi sıkıntı yoksa düşmesini bekleyebilirsin.
-
arkadaşlar çok teşekkürler, artık zorlayıp bi ses kartı alıcam. ses çok yetersiz onboardla basslar çok sert ve kısa, tizler ise net değil -
kalsik bir cevap olacak ama herzaman creative hoparlörler kendi ses kartlarında daha iyi uyum içindeler nedense zaten bir sistem toplanırken de genlede aynı markanın aynı kalitede ürünlerine yönelinmerli tabiki yüksek fiyatlar istemiyorsak -
quote:
Orijinalden alıntı: pctechnic01
kalsik bir cevap olacak ama herzaman creative hoparlörler kendi ses kartlarında daha iyi uyum içindeler nedense zaten bir sistem toplanırken de genlede aynı markanın aynı kalitede ürünlerine yönelinmerli tabiki yüksek fiyatlar istemiyorsak
Ses kartı ses sistemi ilişkisinin öyle olmadığını düşünüyorum öncelikli amaç ne ise ona uygun ses kartı seçilmeli örneğin kullandığım X-plosion ses kartı Auzen üretimi ve amacı genel olarak müzik ve oyun x-fi titanium oyunlarda çok daha iyidir ama müzikte x-plosionun eline su dökemez
Yani demek istediğim marka uyumu değil isteklere göre ses sistemi kart seçimi yapılmalı
-
Win 7 ye geçim ve eski ses kartımın driver sorunu yüzünden çöp oldugunu fark ettim.Kullandıgım sistem Bose 2+1 buna uygun olarak ses kartı X-Fi Titanium olarak düşündüm.Siz ne önerirsiniz win 7de güzel bi performans almak için uygunmudur yada önereceğiniz başka kartlar varmıdır ?
Not: Amacım çok büyük kısmı müzik dinlemek azda olsa film izlerim oyunla işim olmas
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wituy -- 27 Şubat 2011; 18:50:32 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X