Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

-kumandadaki ses açma kapama tuışunun artık basma hissini yitirmesi... dokunmatik gibi oldu..
    -bazen müzik dinlerken sağ arka hoparlör her bas vuruşunda çatur çutur diye rahatsız edici derecede ses çıkarıyo sonra kafasına göre düzewliyo...
    -kumandadan MUTE (sessiz) konumuna aldığımda buww buww diye hafif bas vurur gibi ses çıkarıyo alet...

*bu arada megaworks için orjinal ayaklık satan bi yer varmı nette falan ?
  • Arkadaşlar THX 550 kumandası arıyorum satan arkadaşlardan pm bekliyorum
  • Alınık. g500 kumandası pm atınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir adet g500 kumandasıda bana lazım elinde olan varsa pm bekliyorum.
  • benim thx550 de kumandadan hoparlörü açtığım zaman buğğğ diye ses çıkıyor. acaba sorun subwoofer da mı yoksa kumanda da mıdır?
  • Megaworks thx 550 ile aranıza katılabildim sonunda. X530 gibi bir sistemden sonra, bu neymiş diyor insan. Şu an ki sıfır piyasasına bakıyorum da cidden alınabilecek sistem sayısı 3-5 taneyi geçmez, oda thx 550 etmez. Umarım uzun bir süre dayanır sistem, eski sonuçta bozuladabilir. İyi forumlar..

• işin bitince fişini çek ya da arkada anahtar varsa ordan kapat ömrü uzar
  • porsche911turbo kullanıcısına yanıt
    Dikkat ediyorum hocam buna. Evden çıkarken veya geceleri fişini çekiyorum.

Bir soru sorayım hocam, sistemi kullandıktan yaklaşık 30-40 dakika sonra subda ısınma oluyor, yani anfide ısınma oluyor. Bu normal mi? Yani her kullanıcısında var mıdır bu?

• ısınması normal çünkü içerdeki alüminyum soğutucu arkada plakaya vidalı o da ısıyı emerek çıkarı atmada yardımcı olur .zaten ılık veya biraz daha sıcak olur çok aşırı ısınmaz çok aşırı demek elin ıslakken cız demesi oluyor asla o kadar ısınmaz zaten.
    linkte fotolar var fikir sahibi olman için
    http://forums.hardwarezone.com.sg/hardware-clinic-2/megaworks-thx-550-woofer-blown-1412967-3.html
  • porsche911turbo kullanıcısına yanıt
    O kadar ısınmıyor tabiki. Aklım şeye gitti de, bağlarken tizlerden birinde kırmızı şerit yoktu, yani kafama göre kırmızı ve siyah girişlere bağladım. Acaba ters bağladım da anfiyi mi zorluyorum diye düşündüm. Sorun yokmuş o zaman, cevap için teşekkür ederim.

• bağlantı bu şekilde olacak ,yanlış bağlayınca amfiye zararı olmaz ama seste hissislik olur .kablonun uçlarını bulmakta zorlanıyorsanız,pil ve ampülle hangisinin iç hangisinin dış olduğunu anlayabilirsiniz,pil bir kutbu direk ampüle diğeri kablonun üzerinden gidecek böylece hangisinde yanarsa o uç rcanın karşılığı olur.
  • 10 sene olacak neredeyse artık kullanıyorum G500 ü.. Sadece kumanda açma/kapama tuşu hafif sersemledi Başka hiçbir problemi yok çok şükür. Fazlasıyla ihtiyacımı karşılıyor.
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Encoder ismi butonlu 5 bacaklı, ön 3 bacak ses aç kıs, arka iki pin buton görevi görüyor, değişmen gerekirse bilgin olsun
    Yeşil olanlar uyuyor, boyları uyuyorsa

• Herkese merhabalar.
    Benim Ürünümün megaworks. Ben alalı da 10 yıl oldu
    Aldığım en iyi ürünlerden.
  • Bende Yaklaşık 10 Yıldır Megaworks thx 550 Kullanıyorum.

Bu Güne Kadar Tık Demedi.Bazı Ayaklar Ömürlerinin dolması Nedeniyle Kırıldı Çatladı.Ayaklık Alarak Devam Ettim.Halada Piyasada Olan Bir Çok Ses sistemine başa çıkabilecek bir settir bence.Zamanında verdiğim Para Son Kuruşuna Kadar helal olsun...

En Önemli Sorun Olan Kumandasındaki Buton Switchleri Zamanla dokunmatik Olmuştu Bunuda Elektronikçilerden Aldığım Switchlerle Çözdüm Bu Gidişle Aldığım Bu Set bi 10 sene daha götürür beni diye umut ediyorum.

Kumandadaki switchlerle İlgili Sorun Yaşayan arkadaş varsa çalışmayan yada dokunmatik olan resimdeki switch buton işini fazlasıyla görür.
    Switch Kodu CMN-R-201

https://store.donanimhaber.com/88/11/be/8811be5e2dd768edacc7995bc0d517e1.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiCoTeeN -- 8 Şubat 2015; 2:13:12 >

• Uzun ömür için kapatınca prizden ya da arkadanda kapayın yoksa içteki besleme çalışmaya devam ediyor.

• NiCoTeeN kullanıcısına yanıt
    değiştirmek kolaymıdır bu switchleri?
  • erayee E kullanıcısına yanıt
    Elinde Lehim Makinası varsa Kendin Bile Yapabilirsin Ama Bi Elektronikçiye Gidip az Bi Ücret Vererek yapman daha sağlıklı Olur bence.Ben Bu Switchleri kadıköy Yazıcıoğlunun oralarda bulunan elektronikçilerde buldum kumandayıda söküp götürmüştüm hatta rica ettim orada çalışanlara sağolsunlar hemen yaptılar isteseler yapmazlardı.butonlar zaten 50 Krş Ben 5 TL Verdim Çıktım.2-3 Dk'lık bir işlem söz konusu tabi Kumandanın Çalıştığını varsayarak konuşuyorum.
  • NiCoTeeN kullanıcısına yanıt
    yaptırdığın yerin ismini hatırlıyormusun?
  • erayee E kullanıcısına yanıt
    Maalesef.Hatırlamıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.