Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

x540 ın 200 tl olduğunu göz önüne alırsak megaworks thx550 satılsa ne kadar eder?

2. el bir megaworks 200-250 lira arası eder.

ayrıca x 530 fiyatları.

http://www.akakce.com/hoparlor/en-ucuz-logitech-x530-5+1-70w-fiyati,014792.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 18 Ağustos 2010; 8:02:01 >

• aynen öyle 250 ye alıcı bulursan şanlısın bile forumda mezarcı çok bu aralar ikinci el bölümde baya bir megaworks ilanı gördüm z5500 ler ucuzlamaya başladı o yüzden sanırım ama kesinlikle değmez .....
  • yahu iyi de x-540 ile megaworksu karşılaştırıyorsunuz. bu 2 sistem aynı kalitede mi?
  • Kesinlikle ikisi karşılaştıralamaz zamanında z-5500 ü ucuz diye kapmıştım thx550 yoktu ama şu an thx550 sahibi olup z5500 olmasaydı isterse fiyatı 400e düşsün almazdım THX550 akarrr
  • quote:

yahu iyi de x-540 ile megaworksu karşılaştırıyorsunuz. bu 2 sistem aynı kalitede mi?

arkadaşım kimse x-540 ile kıyaslamıyor zaten. fiyat/performans oranı çok kötü bir ürün ile neden kıyaslıyorsunki? megaworksun fiyat / performans oranı kötü değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

quote:

yahu iyi de x-540 ile megaworksu karşılaştırıyorsunuz. bu 2 sistem aynı kalitede mi?

arkadaşım kimse x-540 ile kıyaslamıyor zaten. fiyat/performans oranı çok kötü bir ürün ile neden kıyaslıyorsunki? megaworksun fiyat / performans oranı kötü değil.

dsotum benim amacım 2. el için fiyat araştırması yapmaktı. bu sistem x-540 dan çok iyi olduğu için ona göre fiyat isteyecektim. ha alan alır almayan almaz orası ayrı konu ama, bu sisteme x540 fiyatı verenler garibime gitti. garantiyi dert edeceklerse adam gibi kullandıktan sonra garantiye niye ihtiyacın olacak ki. 1,5 senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım çok şükür.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tibitermo

quote:

dsotum benim amacım 2. el için fiyat araştırması yapmaktı. bu sistem x-540 dan çok iyi olduğu için ona göre fiyat isteyecektim. ha alan alır almayan almaz orası ayrı konu ama, bu sisteme x540 fiyatı verenler garibime gitti. garantiyi dert edeceklerse adam gibi kullandıktan sonra garantiye niye ihtiyacın olacak ki. 1,5 senedir kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım çok şükür.

ben 3 tane farklı megaworks kullandım 2 si bozuldu. ve o bozulanları görsen üzerinde toz yoktu. gayette adam gibi kullanmıştım :) yani olay bazen aletin içinde oluyor..

ayrıca megaworks bose companion 3 series 2 den her anlamda daha iyi bir ürün ama bose companion 3 series 2 nin fiyatı 800 lira. ee ne olacak şimdi? 1000 lira fiyatmı koyacaz megaworks e =))) dostum bak mesela 400 lira dersin kimse almaz. 350 lira dersin kimse almaz. 300 lira dersin biri çıkar 220 olsun diye pazarlık yapmaya kalkar. biz sana yardımcı olmaya çalışıyoruz. ben 3 kere megaworks sattım. sana söyleyim eğer acelen yoksa bir yokla piyasayı 350 den koy. 1 ay dursun. sonra yavaş yavaş düşersin. illaki biri alır. ama acelen varsa 280 den aç. duruma göre 220 ye kadar düş.

220 diyorum çünkü eğer temizse 220 den 1 kuruş aşağı satacağına satma onu müzeye kaldırırz daha hayırlı olur yada ben alırım

sonuc olarak x-540 fiyatı ile 2. el megawroks fiyatı belirlemenin mantıksız bir iş olduğunu anlatmaya çalışıyorum. biri F/P ürünü diğeri ise tam bir F/P rezaleti.. F/P si kötü bir sistemi baz alarak fiyat belirlersen kimse almaz. cunku F/P si kötü sistemler tercih edilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 20 Ağustos 2010; 11:04:09 >

• creative decoder bulunmadıgından ps3 e baglayamıyorum sistemimi hangi şekilde baglayabilirim acaba g500 ü ps3 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: owbilo

creative decoder bulunmadıgından ps3 e baglayamıyorum sistemimi hangi şekilde baglayabilirim acaba g500 ü ps3 e

çevirici aparatla stereo olarak bağlayabilirsin.

şu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tibitermo -- 20 Ağustos 2010; 9:44:53 >
  • Aparatla baglasam 5.1 ses alamam sanirim ? Birde hoparlorun cikisi usb seklinde g500 un nasil olucak
  • hoparlörün derken ps3 ten çıkan kablo usb şeklindemi ? yani HDMI mı?

kardeş sesi ps3 ün analog çıkışından alacaksın. analog çıkış tipi RCA dır. o sana fotosunu gosterdiğim yere 3 RCA dan ikisini takacaksın biri kırmızı biri beyaz. o aparatın 3.5mm lik ucunuda g500 ün line - in girişine takacaksın. işlem tamam.

görüntüyü nasıl aktarırsın bilmem tabi
  • Arkadaşlar megaworks'ümü satıyorum bilginize;
    12 taksitle falan alabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=42232816
  • Yok megaworksn cikisindan bahsetmistim line in dedigin aux girisi sanirm 3 kablodan 2 sini takinca 5.1 ses olmicak sanirim?
  • creativenin eski decoderlerin bulunmuyor artık onların yerine alabilicegimiz tavsiye varmı ?
  • Her yere aynı mesajı yazıyorum HD Rush Audio decoder işinizi görür

Herkes Z5500'e yükleniyorda birazda alternatifsizlikten, değilse forumun nerdeyse tamamı apartmanlarda oturuyor ama ses canavarı cihaz alıyor. Bu yurdum insanının 250-300 km/h kadranlı araba almasına benziyor, hız sınırı 90 yaw ne yapıyorsun diye sormak lazım.

Bendede Z5500 var ama ev müstakil eğer yazdığım decoderi önceden bulasaydım G500'ümü satmazdım

quote:

Orijinalden alıntı: owbilo
    creativenin eski decoderlerin bulunmuyor artık onların yerine alabilicegimiz tavsiye varmı ?
  • creativenin decoderiyle aynı işi gorurmu arada fark olurmu birde bunu alınca z5500 almaya gerek yok g500 ile kullanalımmı dersniz
  • arkadaşlar herkese selamlar

Creative Megaworks larımı satıyorum Mediamarkt ın bursadaki yeni şube açılışında yamaha hi-fi seti aldığım için satıyorum

ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler

herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 30 Ekim 2010; 0:47:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jethoca

arkadaşlar herkese selamlar

Creative Megaworks larımı satıyorum Mediamarkt ın bursadaki yeni şube açılışında yamaha hi-fi seti aldığım için satıyorum

ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler

herkese saygılar

valla jethoca dostum bunu okuyunca duygulandım. ne günlerdi megaworksleri çiftlediğimiz.

hersabah uyanınca bu konuya gelir mesajları okurdum. hey gidi megaworksler hey
  • merhaba. bende creative g500 kullanmktayım.Benim 2 sorum olacaktı.
    1)Arka hoparlörlerin kablolarını uzatmak istiyorum.Bunun için nasıl bi kablo kullanabilrim en az seviyede ses kaybı yaşayarak.Önerebileceğiniz bir kablo varsa önerirseniz sevinirim.
    2)Ses kartı olarak x-fi extreme music kulanıyorum, os ise win7 64bit.UUzun zamandır takip edemedim ama bildiğim kadarıyla creative bu karrtlar için yeni ses kartı sürücüsü çıkarmadı win7 yi tam mansıyla destekleyen. Piyasada da asus un ses kartları da var. acaba elimdeki ses kartını satıp asusun ses kartlarından alsam ses de bariz bi fark hissedebilir miyim?

Sorularım bunlar.Şİmdiden teşekkürler.
  • @tibitermo

Hocam siz daha önce megaworks kullanan birisi olarak creative t3 ün tiz mid seslerdeki durumundan bahsedermisiniz
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.