Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: termo6556

aferim sanaa :)

Çocuk musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wilym@n

Doggymania ürünü yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum,şu an piyasada alabileceğin en dengeli sistemlerden bir tanesi,çok güçlü,iyi bir ses kartı kullanıyorsan temiz sesi alabilirsin,kendim audigy2zs ile kullanıyorum,tek problem kumandası bazen sorun çıkartıyor,onun haricinde oyun,film ve müzikte uzun süre kullanabileceğin bir sistem.

arkadasım hangi ürünü 1.5 yıldır kullanmaktasın anlayamadım da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania

quote:

Doggymania ürünü yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum,şu an piyasada alabileceğin en dengeli sistemlerden bir tanesi,çok güçlü,iyi bir ses kartı kullanıyorsan temiz sesi alabilirsin,kendim audigy2zs ile kullanıyorum,tek problem kumandası bazen sorun çıkartıyor,onun haricinde oyun,film ve müzikte uzun süre kullanabileceğin bir sistem.

G500'den konuştuğumuzu sanıyordum

• Forumda g500 kullanıp ''kumandasın da sorun yaşayıp'' kumandasını temin eden arkadaş var mı?
  • Bu multimedya sistemlerin alayı sorunlu. Sırasıyla megaworks, z-5500 ve G500 kullandım ve hepsi arıza yaptı. Canım megamı iade etmek zorunda kaldım, Z-5500'ü sattım ve son olarak G500 2 ay önce sub'ı garantiden değişti. Aynı sorun arkadaşıma oldu yapamadılar ve değişemediler, çünkü artık G500'de üretilmiyormuş. Alınacak güçlü kaliteli ve uygun fiyatlı set kalmadı artık maalesef. Ellerinde kalanlar gözü gibi baksın setlerine.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania

quote:

G500'den konuştuğumuzu sanıyordum

anladım :) bende almayı istiyorum 2. el ama bakalım denk gelirse. bu kadar sounlumu bu setin kumandası anlamadım ki :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tepeb

Bu multimedya sistemlerin alayı sorunlu. Sırasıyla megaworks, z-5500 ve G500 kullandım ve hepsi arıza yaptı. Canım megamı iade etmek zorunda kaldım, Z-5500'ü sattım ve son olarak G500 2 ay önce sub'ı garantiden değişti. Aynı sorun arkadaşıma oldu yapamadılar ve değişemediler, çünkü artık G500'de üretilmiyormuş. Alınacak güçlü kaliteli ve uygun fiyatlı set kalmadı artık maalesef. Ellerinde kalanlar gözü gibi baksın setlerine.

dostum çok haklısın. benim eski nickim @tibi forumda bir admin le tartıştığım için ban yedim. bu da benim kullandığım sistemdi ve sattım.

ve sonra özledim :D 2 kere daha megaworks aldım ve ikiside bozuldu. inanılmaz birşey. ikisininde amfisi yandı. ( besleme katı denen bir kısmından dolayıymış )

artık güvenemiyorum. kesinlikle garantili bir sistem alacam artık. 2. elle işim olmaz. bu yüzden megaworksu sildim kafamdan. ben zamanında bu seti çok savundum :) ama görüyroumki yeni yetmeler megaworksune toz kondurmuyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tepeb

Bu multimedya sistemlerin alayı sorunlu. Sırasıyla megaworks, z-5500 ve G500 kullandım ve hepsi arıza yaptı. Canım megamı iade etmek zorunda kaldım, Z-5500'ü sattım ve son olarak G500 2 ay önce sub'ı garantiden değişti. Aynı sorun arkadaşıma oldu yapamadılar ve değişemediler, çünkü artık G500'de üretilmiyormuş. Alınacak güçlü kaliteli ve uygun fiyatlı set kalmadı artık maalesef. Ellerinde kalanlar gözü gibi baksın setlerine.

dostum çok haklısın. benim eski nickim @tibi forumda bir admin le tartıştığım için ban yedim. bu da benim kullandığım sistemdi ve sattım.

ve sonra özledim :D 2 kere daha megaworks aldım ve ikiside bozuldu. inanılmaz birşey. ikisininde amfisi yandı. ( besleme katı denen bir kısmından dolayıymış )

artık güvenemiyorum. kesinlikle garantili bir sistem alacam artık. 2. elle işim olmaz. bu yüzden megaworksu sildim kafamdan. ben zamanında bu seti çok savundum :) ama görüyroumki yeni yetmeler megaworksune toz kondurmuyor

Vayy tibi ben çok okurdum mesajlarını ya tanırdım seni iki megan vard hatırlıyorum çok yüksek ses olmuştu çok istemiştim o zmnlar mega'yı ama olmamıştı ben forumda mega arızası ilk defa sende duydum ya o kadar okudum o kadar bakındım ama hiç rastgelmedi bana belki gözümden kaçtı bende ikinci el mega aldım kullanıyorum birşey sorucam size , sizin meganın bozulma sebebi ne idi ?

• dostum. benim okulda arkadaş cevremin çoğunda megaworks ve gigaworks ( s750 ) var. hatta microworks u olan bile var :) megaworkslerın çoğu bozuldu. ve hepsinin sorunu aşağı yukarı aynı. kendiminkinden bahsedeyim. bir sabah müziği açtığım halde ses çok kısık geliyordu. kumandasından 3. seviyeden 4. seviyeye kadar getirdim. birden ses 6-7 katına kadar çıktı. hemen kısmaya çalıştım bu seferde tamamen sustu. kapatıp açtım ve sub dan yanık kokusu gelmeye başladı. dedim heralde içindeki sigorta yandı attı. kaptım sub ı gittim bildiğim bir elektronikçiye. sigortasını değiştirdi olmadı. ben bıraktım oraya. birkaç gün sonra adam beni çağırdı ve bunun besleme katındaki devreleri yanmış. 80-90 dolara tamiri mümkünmüş. e ben zaten seti 200 liraya almışım. ne anlamı kaldı. bende olduğu gibi bozuk bozuk sattım.alan adama durumu anlattım o da ben bunu tamir ederim diye havada kaptı... ( sattığım adamı forumda takip ettim ve ne yazıkki o da yapamamış ). 1-2 ay geçti bu sefer bir arkadaşım askere gideceği için kullandığı megaworksu ve ups ini bana bıraktı. ups ile kullandığım halde yinede aynı lanet sorun oldu. ( üstelik farklı evde kullandım ) . işe bu gibi nedenler yüzünden hem 2. el e soğudum hemde megaworks e... bende biliyorum kalitesini ve gücünü... yıllarım bu sistemle geçti.

• ARKADAŞLAR BENDE G500U 3 YILDIR KULLANIYORUM 1 KERE SUB I ARIZALANDI TAMİR GÖRDÜKDEN SONRA Bİ KERE BİLE TIK DEMEDİ ALET BİRDE ALETİN TAM HAKKINI X Fİ VERİYOR GEÇENLERDE ONBOARD SES KARTI DENEYİM DEDİM MÜZİĞİ AÇMAM LA KAPAMAM BİR OLDU GERÇEK SESİ X Fİ DE DUYACAKSINIZ DERİM YENİ SET ALACAK ARKADAŞLARA KESİNLİKLE G500 YADA MEGA ALIN DERİM PARAM YOK DERSENİZ X 540 DA ALABİLİRSİNİZ
  • quote:

dostum. benim okulda arkadaş cevremin çoğunda megaworks ve gigaworks ( s750 ) var. hatta microworks u olan bile var :) megaworkslerın çoğu bozuldu. ve hepsinin sorunu aşağı yukarı aynı. kendiminkinden bahsedeyim. bir sabah müziği açtığım halde ses çok kısık geliyordu. kumandasından 3. seviyeden 4. seviyeye kadar getirdim. birden ses 6-7 katına kadar çıktı. hemen kısmaya çalıştım bu seferde tamamen sustu. kapatıp açtım ve sub dan yanık kokusu gelmeye başladı. dedim heralde içindeki sigorta yandı attı. kaptım sub ı gittim bildiğim bir elektronikçiye. sigortasını değiştirdi olmadı. ben bıraktım oraya. birkaç gün sonra adam beni çağırdı ve bunun besleme katındaki devreleri yanmış. 80-90 dolara tamiri mümkünmüş. e ben zaten seti 200 liraya almışım. ne anlamı kaldı. bende olduğu gibi bozuk bozuk sattım.alan adama durumu anlattım o da ben bunu tamir ederim diye havada kaptı... ( sattığım adamı forumda takip ettim ve ne yazıkki o da yapamamış ). 1-2 ay geçti bu sefer bir arkadaşım askere gideceği için kullandığı megaworksu ve ups ini bana bıraktı. ups ile kullandığım halde yinede aynı lanet sorun oldu. ( üstelik farklı evde kullandım ) . işe bu gibi nedenler yüzünden hem 2. el e soğudum hemde megaworks e... bende biliyorum kalitesini ve gücünü... yıllarım bu sistemle geçti.

bizde hala bir sorun yok
    5 yıldır hemde benim küçük çocuğun işgencelerine rağmen sapasağlam devam ediyor

bir takım mega da ankarada öğretmenevinde kurulu oda çok işgence gördü

öğretmenevine gelen misafirler diyorlarmış ki bizim orda müdür olan arkadaş hocam bu set ne marka sesi diğer salon sistemlerinden daha kaliteli geliyor

herkese saygılar

• Kumanda'nın iç görünüşü, sorunun yaşandığı yer kablolar ve gördüğünüz gibi bahsettiğim vida yerinin bu kablolara çok yakın olması ;

Bu da fazla ısınmaya çözüm olarak yapılmış bir çalışma

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1044767-0.html

• Arkadaşlar lütfen yardım...
    G500 sahibiyim.pcye bağlı olarak kullanmaktayım fakat pcyle beraber salona taşıyıp plazmaya bağlamayı düşünüyorum.Aslında yeni bir ev sinema sistemi almayı düşünüyordum fakat elde böyle bir sistemim olduğundan faydalanmak istiyorum.Soracağım şu şimdi pcyle birlikte salona taşıdım diyelim digitürke bağlantısını nasıl yapabilirim.Kimisi decoder olmadan bağlayamazsın diyor kimisi sinema sistemlerine bağlantısı var diyor,kafam çok karıştı ne yapmam gerekir?

Şuan ilk yapacağım şey dvi to hdmi kablosu alıp tvye bağlamak fakat digitürke fln da bağlamak istiyorum.
  • Herkese iyi günler benim dolby digital surround ı destekleyen bir sistem almak istiyorum hopörler ve ses kartı creative olacak ama bir çok ses kartı ve hopörlör var aldıktan sonra pişman olmamak için doğru seçim yapmamda yardımcı olursanı sevinirim
  • Arkadaşlar 3 sene oldu G500 kullanıyorum. Malum apartmanda oturuyoruz her zaman sesi çok yüksek açamıyorum. Bu gün biraz wooferı zorladım sanki içerde bi parça kopmmuş gibi cızırtı sesi aldım. Nasıl anlatayım bi parça çarpıyor gibi. Woofer patlamış gibi gelmedi çünkü yüksek seste patlak sesi vermiyor. O dediğim seste zaten yüksek seste arkada kalıyor duymak için dikkat etmek lazım. Daha önce böyle birşey yapmıyordu. Acaba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Wooferım arıza yapmış ise İzmir'de bunu yapabilcek yer varmıdır...

Azönce bass testi için bir müzik açtım özellikle bassı uzatan müziklerde bunu yapıyor. Acaba wooferı patlattım mı emin değilim ne yapmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 14 Aralık 2009; 20:30:40 >
  • dostum senin cihaz FatalERROR! vermiş

izmirde bunu çankayadaki elektonik pazarında sensonic firması yapabilir.

http://www.sensonicses.com/contact_us.php çok sağlam çalışanları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Arkadaşlar 3 sene oldu G500 kullanıyorum. Malum apartmanda oturuyoruz her zaman sesi çok yüksek açamıyorum. Bu gün biraz wooferı zorladım sanki içerde bi parça kopmmuş gibi cızırtı sesi aldım. Nasıl anlatayım bi parça çarpıyor gibi. Woofer patlamış gibi gelmedi çünkü yüksek seste patlak sesi vermiyor. O dediğim seste zaten yüksek seste arkada kalıyor duymak için dikkat etmek lazım. Daha önce böyle birşey yapmıyordu. Acaba bu konuda yardımcı olabilirmisiniz? Wooferım arıza yapmış ise İzmir'de bunu yapabilcek yer varmıdır...

Azönce bass testi için bir müzik açtım özellikle bassı uzatan müziklerde bunu yapıyor. Acaba wooferı patlattım mı emin değilim ne yapmam gerekiyor.

Hocam nasıl olsa garantisi bitmiş aç içine bak belki bir şey kaçmıştır içine

• Valla açmayı uğraştım bunlar vakumlu gibimiymiş. Herneyse götürdüm çankaya da bi yere bilen kişi baktı. Arkada bi civata gevşediğini söyledi. İyice incelemiş patlak, yırtık, çatlama vs gibi şey yok dedi Değiştirmiş şimdi civatayı düzgün duruyor Bassı da çok beğendiler Creative olarak ilk defa böyle bass gördüğünü söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 15 Aralık 2009; 19:33:58 >
  • Arkadaşlar G500 kullanıyorum. Fakat aklıma takılan birşey var. Z5500 gibi ya da S750 gibi uzaktan kumanda ile kullanabilirmiyiz? X-fi Xtreme music ses kartı kullanıyorum bildiğim kadarıyla üst seviye x-fi kartlarda ön panel oluyor. Acaba bu ön paneli ayrı bulabilirmiyiz benim ses kartına uyar mı? Başka bir yolda DDTS tarzı bir decoder alıp kumandasını kullanmak tabi bu da pahalıya gelir. Acaba bu sistemi uzaktan kumanda ile kullanma yolu varmıdır?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.