Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Majesteleri_84

quote:

Orijinalden alıntı: ozi53

quote:

Orijinalden alıntı: Majesteleri_84

Arkadaşlar mega subwoofer'ımın bozulması sonucu elimde 5 adet mega uydu hoparlörüyle kaldım ... Yok mu acaba hiç sağlam megaworks subwooferı satan birisi ?? Ya da elimdeki uyduları ve subwooferın kumandasını satın almak isteyen biri yok mu ? Bari satayım da başka bir şey alayım .. Tabi ben subwoofer satan birini bulup satın alıp kullanmak istiyorum ...

İŞin çok zor kardeş bulman çok zor ama satabilirsin kumandayı fln birde ndn yandı sub'un merka ettimde

Ozi53 arkadaşım .. Amma unutkan adamsın ya Aşağıdaki linke bi bak ...

http://forum.donanimhaber.com/m_34916823/mpage_1/key_//tm.htm#35024034

Kardeş ya şimdi hatırladım ben kusura bakmayasın

Hala içim cız ediyo gitti sistemin diye ya bulman çok zor fakat sakın ola sistemi atmayasın belki gün gelir biri satar parça parça alır kullanırsın ne alırsan al mega'dan sonra tiz ve mid eksikliğini çok hissedeceksin o yzdn elinde bi köşede beklet parçaları ALLAH YARDIMCIN OLSUN

• quote:

Orijinalden alıntı: yampir

Merhabalar. Gigaworks G500 almak istedim, bakındım epey ama nette satan bi yer göremedim. Sizin bildiğiniz bi yer var mı? Fiyatı nedir bu aletin en ucuz? Bi de Megaworks ile aralarında ne fark var hangisi terih edilmeli fiyatları da göz önünde bulundurarak?

http://www.tgar.com.tr/pinfo.asp?pid=3441 Şuan bulabildiğim tek site ama fiyat ateş pahası 643 tl

Aralarındaki farklara gelecek olursak şüphesiz mega tiz ve mid yönünden çoğu sistemden üstün ve g500 dende çok olmasada üstün meganın ses kalitesi SNR olarak g500 den çok yüksek hatta g500 85db gibi bi rakama sahip buda benim g500den soğumama sebep olmuştu
    Subwooferlar arasında g500 bariz teknolojik olarak bi üstünlük kurdu çift hava portuna sahip ve sanırsan creative ilk defa o sert bass'ından kurtulmaya çalışmış ve bunu bir nebzede olsa becermiş mega daha sert gigaya göre güç olarakda sub lar arasında giganınki daha güçlü
    Giga biraz sorunlu kumanda problemi kapanma problemi gibi problemleri var seride üretim hatası olduğu düşünülüyodu inş alırsan sana bozuk seri gelmez ben mega'yı 2.elden aldım 4 aydır sorunsuz çalışıyo zati sorunlu mega'da görmedim hiç
    Şıklık olarak g500'ün çok güzel bi görünüşü var gerçekten al beni diyo kumandası çok şık çok güzel ama önemli olan kalitesi mega'yı bulman zor o yzdn giga alıcaksın bence alırsan pişman etmez seni eminim iyide bir ses kartı alırsan yanına senelerce mutlu mesut çalışır
    Şimdiden hayırlı olsun diyelim bilgilendirebildiysem ne mutlu bana

EDİT:İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhn_ -- 24 Kasım 2009; 8:41:48 >

• arkadaşlar acaba x fi tam anlamıyla vista 64 bit çalışıyormu yani xp de neyse vista 64 de aynımı ada 7 de
  • quote:

quote:

Merhabalar. Gigaworks G500 almak istedim, bakındım epey ama nette satan bi yer göremedim. Sizin bildiğiniz bi yer var mı? Fiyatı nedir bu aletin en ucuz? Bi de Megaworks ile aralarında ne fark var hangisi terih edilmeli fiyatları da göz önünde bulundurarak?

http://www.tgar.com.tr/pinfo.asp?pid=3441 Şuan bulabildiğim tek site ama fiyat ateş pahası 643 tl

Aralarındaki farklara gelecek olursak şüphesiz mega tiz ve mid yönünden çoğu sistemden üstün ve g500 dende çok olmasada üstün meganın ses kalitesi SNR olarak g500 den çok yüksek hatta g500 85db gibi bi rakama sahip buda benim g500den soğumama sebep olmuştu
    Subwooferlar arasında g500 bariz teknolojik olarak bi üstünlük kurdu çift hava portuna sahip ve sanırsan creative ilk defa o sert bass'ından kurtulmaya çalışmış ve bunu bir nebzede olsa becermiş mega daha sert gigaya göre güç olarakda sub lar arasında giganınki daha güçlü
    Giga biraz sorunlu kumanda problemi kapanma problemi gibi problemleri var seride üretim hatası olduğu düşünülüyodu inş alırsan sana bozuk seri gelmez ben mega'yı 2.elden aldım 4 aydır sorunsuz çalışıyo zati sorunlu mega'da görmedim hiç
    Şıklık olarak g500'ün çok güzel bi görünüşü var gerçekten al beni diyo kumandası çok şık çok güzel ama önemli olan kalitesi mega'yı bulman zor o yzdn giga alıcaksın bence alırsan pişman etmez seni eminim iyide bir ses kartı alırsan yanına senelerce mutlu mesut çalışır

Cevap için teşekkürler. Baya bi aydınlandım ama tam olarak anlamadım. Genel olarak megaworks giga'dan iyidir demişiz. E daha fazla verip giga almaya gerek yok o zaman :)) İkinci el bi mega'nın en uygunu ne kadara olur?

• quote:

quote:

quote:

Cevap için teşekkürler. Baya bi aydınlandım ama tam olarak anlamadım. Genel olarak megaworks giga'dan iyidir demişiz. E daha fazla verip giga almaya gerek yok o zaman :)) İkinci el bi mega'nın en uygunu ne kadara olur?

Aslında sizin ne istediğinize bağlı mega'nın sub'u sert basslar üretiyo giga ise yumuşak megann uyduları daha canlı tizler veriyo aradaki fark bu ben megayı yazın aldım ikinci el 200tl ye

• Anladım, bilgiler için teşekkürler. Arıyorum ikinci el bulabilirsem alıcam. Yoksa zorlayıp taksit maksit sıfır deniyicem..
  • Rica ederim inş mutlu olacağınız bir seçim olur
  • İnşallah..
  • Geçende G500 almıştım taktım 1 gün kullandım sonra kutusuna koyup sattım.

Z-5500 den sonra inanın bana trampet kapağı gibi geldi. Sesi açıyorum subdan boğuntulu bass vuruşları geliyor acayip tiskindim. Z-5500 bırak sesin tamamını açmayı, bostun tamamını bile aç bunu duyamazsın. Ama tabiki g500 ile kıyaslanacak bir ürün değil, ben megaworks çok merak ediyorum bulsaydım ondan alacaktım ama bulamadım malesef !Şuanda tekrar Z-5500 dönüş yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carizma500

Geçende G500 almıştım taktım 1 gün kullandım sonra kutusuna koyup sattım.

Z-5500 den sonra inanın bana trampet kapağı gibi geldi. Sesi açıyorum subdan boğuntulu bass vuruşları geliyor acayip tiskindim. Z-5500 bırak sesin tamamını açmayı, bostun tamamını bile aç bunu duyamazsın. Ama tabiki g500 ile kıyaslanacak bir ürün değil, ben megaworks çok merak ediyorum bulsaydım ondan alacaktım ama bulamadım malesef !Şuanda tekrar Z-5500 dönüş yaptım.

Siz alışmışsınız z5500 ün bass'ına o yumuşak daha uzun vuruyor creative göre ondan g500 size öyle geldi ama herşey bass değildir unutmayın

• walla arkadaslar bende baktımda bu urunden 0 yok. G51 gibi üretimi durdu snrm artık. ki 0 satan yerlerde acaip pahalı o yuzden 2. el bakılıyor artık. bildiginiz uygun fiyatlı yer varsa 0 satan soylerseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doggymania

walla arkadaslar bende baktımda bu urunden 0 yok. G51 gibi üretimi durdu snrm artık. ki 0 satan yerlerde acaip pahalı o yuzden 2. el bakılıyor artık. bildiginiz uygun fiyatlı yer varsa 0 satan soylerseniz sevinirim.

Bende baktım bi ara Hbde kampanyalı olarak vardı ama daha yok şuan 650 vivarı bi kaç yerde fiyatı var
  • Megawork'u kullanacaksanız Audigy 2 Zs veya X-fi serisi ses kartıyla kullanacaksınız.
    Anakarttaki ses kartı ne kadar iyi olursa olsun Audigy 2 Zs'ye geçince farkı anlamamak mümkün değil.
    Megaworks'u alalı neredeyse 4 yıl olacak Allah'a şükür hiç sorun yaşamadım. Çok da memnunum ve değiştirmeyi asla düşünmedim. İyi ses kartı ayarları ve yerleşim düzeniyle basslarda bir kusuru olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Kısık seste bile kaliteli müziğin keyfini almak isteyenler için ideal bir set(ti.) Üretimden kalkmış olması kötü oldu.
    Öyleki aracıma SD karttan en iyi müzikleri yükleyebildiğim Pioneer teyp efsane jbl kolonlar ve iyi sayılabilecek titanyum tweeterlar almama rağmen Megaworks'teki sesi alamadım.
    Özellikle enstrumantal ve metal müziklerde tizlerin keyfi bambaşka. Bass gücü ise eleştirilemeyecek kadar yüksek tabiki bir Z5500 kadar bas beklenemez ama frekansı tuttuğunda duvarda asılı tabloları sallayabiliyor.
    Yazın müstakil evde oturduğumdan %75-80 açıklıkta müzik dinlemenin keyfine varabildiğim bir set. Bu seviyeye kadar asla bir bozulma hissettirmiyor. Son seste bile hakkını veriyor... Ancak 1-2 dakikadan fazla bu sesleri kafa kaldırmıyor. Çok sevdiğim bir parçayı dinleyip kısıyorum.
    Ben çok büyük çoğunlukla müzik için kullanıyorum. Oyunlardaki 5+1 keyfine söyleyecek bir şey yok zaten.
    Cod, Crysis gibi oyunlarda çok çok memnun kaldım.
    Konuyu bu kadar zaman sonra üstlerde görünce yaklaşık 4 yıllık fikirlerimi paylaşmak istedim.
    Tüm Megaworks sahiplerine selamlar...

• quote:

quote:

walla arkadaslar bende baktımda bu urunden 0 yok. G51 gibi üretimi durdu snrm artık. ki 0 satan yerlerde acaip pahalı o yuzden 2. el bakılıyor artık. bildiginiz uygun fiyatlı yer varsa 0 satan soylerseniz sevinirim.

Bende baktım bi ara Hbde kampanyalı olarak vardı ama daha yok şuan 650 vivarı bi kaç yerde fiyatı var

650 tl de bu sete cok fazla arkadasım. 2.el cook temiz Z5500 ler o fiyata. tahminim 450 tl falandı sıfırının. 2. elde 300 civarı dusunuyorum.

• @supremum

Söylediklerinize katılmamak elde değil ben 4. ayımdayım megaworksler inanın her dinleyen hayran kalıyor

@Doggymania

Ewet gerçekten çok fazla 650 lira hepsiburada'da kampanyalı 400 civarında idi fakat bitmiş 650 lira vermek çok saçma olur ikinci elde 300 civarına bulunabiliyordu şimdi ne olur bilemem tabik fakat mega'da görürsen ikinci el bak derim
  • Megaworks 'UN orta ve tiz sesine bende hayranım

ama bas konusunda neden farklı düşünüyoruz

ama benim ses kartım yok bilgisayara değil creative dvd playere bağlı olarak dinliyorum
    acaba xfi ses kartı ve uygun ses ayarları ve yerleşim ile baslar müzik için değişir mi?

bu arada ben şu z5500 ün müzik kalitesini hala anlamadaım ve hiç beğenmedim

bunu ısrarla z5500 başlığında anlatsam ve derdimi açıklamaya çalışsam

yani bu sette tizler zayıf, orta ses boğunuk ve ses kaba üstüne baslar da uzatmalı basla diye tartışsam büyük ihtimalle forumdan kovulmamla sonuçlarnır bu tartışmalar

herkese saygılar
    quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Megawork'u kullanacaksanız Audigy 2 Zs veya X-fi serisi ses kartıyla kullanacaksınız.
    Anakarttaki ses kartı ne kadar iyi olursa olsun Audigy 2 Zs'ye geçince farkı anlamamak mümkün değil.
    Megaworks'u alalı neredeyse 4 yıl olacak Allah'a şükür hiç sorun yaşamadım. Çok da memnunum ve değiştirmeyi asla düşünmedim. İyi ses kartı ayarları ve yerleşim düzeniyle basslarda bir kusuru olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Kısık seste bile kaliteli müziğin keyfini almak isteyenler için ideal bir set(ti.) Üretimden kalkmış olması kötü oldu.
    Öyleki aracıma SD karttan en iyi müzikleri yükleyebildiğim Pioneer teyp efsane jbl kolonlar ve iyi sayılabilecek titanyum tweeterlar almama rağmen Megaworks'teki sesi alamadım.
    Özellikle enstrumantal ve metal müziklerde tizlerin keyfi bambaşka. Bass gücü ise eleştirilemeyecek kadar yüksek tabiki bir Z5500 kadar bas beklenemez ama frekansı tuttuğunda duvarda asılı tabloları sallayabiliyor.
    Yazın müstakil evde oturduğumdan %75-80 açıklıkta müzik dinlemenin keyfine varabildiğim bir set. Bu seviyeye kadar asla bir bozulma hissettirmiyor. Son seste bile hakkını veriyor... Ancak 1-2 dakikadan fazla bu sesleri kafa kaldırmıyor. Çok sevdiğim bir parçayı dinleyip kısıyorum.
    Ben çok büyük çoğunlukla müzik için kullanıyorum. Oyunlardaki 5+1 keyfine söyleyecek bir şey yok zaten.
    Cod, Crysis gibi oyunlarda çok çok memnun kaldım.
    Konuyu bu kadar zaman sonra üstlerde görünce yaklaşık 4 yıllık fikirlerimi paylaşmak istedim.
    Tüm Megaworks sahiplerine selamlar...

• quote:

@supremum

Söylediklerinize katılmamak elde değil ben 4. ayımdayım megaworksler inanın her dinleyen hayran kalıyor

@Doggymania

Ewet gerçekten çok fazla 650 lira hepsiburada'da kampanyalı 400 civarında idi fakat bitmiş 650 lira vermek çok saçma olur ikinci elde 300 civarına bulunabiliyordu şimdi ne olur bilemem tabik fakat mega'da görürsen ikinci el bak derim

evet kardeşim 300 e G500 var fakat izmirde değil. megada sahibindende 1 tane var oda ankarada :) gigaworks daha iyi değil mi yaa.

• quote:

quote:

@supremum

@Doggymania

evet kardeşim 300 e G500 var fakat izmirde değil. megada sahibindende 1 tane var oda ankarada :) gigaworks daha iyi değil mi yaa.

Ya ben giga bulamazsan mega demek istedim tabi seçimin ne istediğine bağlı ikiside pişman etmez seni

• ya ben şu anda x-540 kullanıyorum bunu satıp bi G51 istiyordum ama diğer konumda arkadaslar 540 ile g51 arasında fark yok diyorlar gerçi bunu anlamadım biri 70 biri 155 w ama neyse o yuzden bunlara yoneldim yoksa G51 almıştım şimdiye izmirde buldum anlaştık byramdan sonraya kadar bekletiom inş. istediğim gibi bi mega yada giga bulurum izmirde :)
  • quote:

ya ben şu anda x-540 kullanıyorum bunu satıp bi G51 istiyordum ama diğer konumda arkadaslar 540 ile g51 arasında fark yok diyorlar gerçi bunu anlamadım biri 70 biri 155 w ama neyse o yuzden bunlara yoneldim yoksa G51 almıştım şimdiye izmirde buldum anlaştık byramdan sonraya kadar bekletiom inş. istediğim gibi bi mega yada giga bulurum izmirde :)

G51 x540 aynı tarz bencede değmez yani mega yada gigayı alınca x540 a bakıp buda neymiş diceksin
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.