Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: umur BEY

quote:

Orijinalden alıntı: ozi53

G500ün wooferı kötü değildirki benim mega'm yetiyo hatta artıyo g500ün sub'u bundan daha iyiymiş z2300 dinlemiştim alırsın bass'ı mükemmel ama yetmez bence bi süre sonra fark edersin sadece bass dinlediğini bence g500

Birde 5+1 veya 2+1 olarak müzik konusunda meganın eline su dökecek alet bilmiyorum

tamamen ++1963
    Şuan maziden müzik dinliyorum Bülent ablamın eski esrlerini takılıyorumda aynı şarkıyı bir z5500 birde mega ile dinliyorum... Arada dağlar değil okyanuslar var beya..... fakat tekno veya rapte ise z5500 okyanusu o geçiyor...

İnanılmaz bir uydu kalitesi var mega'da ben görmedim yani başka böle bir sistem z5500'ün sub'u mükkemmel tekno gibi şarkılarda çok güzel olucaktır bu yüzden herkes sistem almadan önce ne için kullanıcağını bilip almalı ki pişman olmasın ben çok seviyorum mega'mı ama içimdende z2300'ün sub'u geçmiyor değil bi yolu olsada takılsa o sub bu alete o zaman kesinlikle dünyanın sayılı sistemlerinden biri olur mega

• Yillardir megaworks kullanan biri olarak tiz ve bass dengesinin harika oldugunu soyleyebilirim. z5500 e gore denge ve kullanim genisligi acisindan cok onde bir sistem. amaciniz sadece film izlemekse z5500 tercih edilebilir ama 5.1 harici kullanim icin arayistaysaniz megaworks alternatifsiz. z2300 den uzak durun, sadece bass veren kaba bir sistem, hic tutulmadi zaten. Megawors creative in urettigi iyi bir kac sistemden birisi, ve efsanedir.

Sadece muzik dinleyenler icin aego m tavsiye ederim, megaworks yanina bile yaklasamaz :).

Ayrica bir arkadas bazi markalar vermis aego t gibi, bunlar cok ust seviye sistemler. sadece woofer agirligi 18 kg diye biliyorum. fiyatida 1600-2000$ arasi ve turkiye bulmak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 17 Ekim 2009; 13:03:52 >
  • arkadaşlar G500 ünde kapanma sorunu olan varsa burdan ulaşsın ben çözümünü buldum :)
    biraz uraştırdı ama olsun.Sorun cihazın elektrik dalgalanmalarına çok hassas olması bende kutuda gelen hz ve wat değerlerine göre bi elektrik düzenleyicisi yaptırdım ve rahatım.Ayrıca 1.5 yıldır kullanyorum ve memnunum.

Bu arada creative DDTS 100 satan varsa veye satan birini tanıyorsanız lütfen konu altına yazarmısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladynatilius -- 18 Ekim 2009; 12:01:51 >
  • Merhaba arkadaşlar

Mega hakkında birşey sorucam size benim center çok baskın diğer ön hoparlöre göre sorun bende mi yoksa normal mi ses sol ve sağdan daha yüksek centerda

NOT: Müzik dinlerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhn_ -- 24 Ekim 2009; 12:54:54 >
  • Hocam kolayı var sadece kontrol panelinden(kablolu uzaktan kumandada olur kendileri) centerin sesini ayarlayacaksın veya bu işlemi varsa seskartının panelinden yapacaksın okadar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

Hocam kolayı var sadece kontrol panelinden(kablolu uzaktan kumandada olur kendileri) centerin sesini ayarlayacaksın veya bu işlemi varsa seskartının panelinden yapacaksın okadar...

Ya biiyorum onuda normalmi diye merak ettim yduların güçleri eşit biliyorum nedn centeerdan ses fazla geliyo karşımda olduğu içinmi? herkeste böylemi centerın ayarı sonda kullanıyorum
  • Gayet normal çünki kullandığın media programı ve kullandığım ses dosyalarının kalitesine göre bazen arkalar bazen önler bazende center/sub bastırıyor onuda kendin ayarlayacaksın artık malesef...
  • CAMBRİDGE SOUNDWORKS MEGAWORKS THX550

Kendi çektiğim resimler ve videolardir.

Telefonla çektiğim için çok kaliteli değiller kusura bakmayın .

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar

İYİ FORUMLAR...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhn_ -- 28 Ekim 2009; 18:31:06 >

• arkadaşlar g500ümü tvye bağlamak istiyorum neler yapmam gerekli.

Samsung plazma
    Next YE-2000 CIS SUPER PLUS uydu
    DT+
    Philips dvd player
    Philips home theater

Bunlar arasında nasıl bir bağlantı yapabilirim,anlatırsanız sevinirim teşekkürler
  • zaten home theater var bir de g500 oda fazla yer kaplamaycak mı?5.1 i tv ye bağlamak diyorsan.UYdu alıcının ses çıkışına dvd plyerın aux çıkışı kırmızı beyaz stereo kablo ile bağlarsan.dvd den de aux u seçersen ses alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnigM@

zaten home theater var bir de g500 oda fazla yer kaplamaycak mı?5.1 i tv ye bağlamak diyorsan.UYdu alıcının ses çıkışına dvd plyerın aux çıkışı kırmızı beyaz stereo kablo ile bağlarsan.dvd den de aux u seçersen ses alabilirsin.

home theater derken eski 4+1,g500 kadar ii değil performansı ii olacaksa diğerini çıkarabilirim..pc kötü bir yerde bu ses sitemiyle film fln izleyemiyorum salona koysam daha ii olur diye düşündüm fakat kalitede bozulma olurmu acaba merak ediyorum..
  • Normal tv yayyınları ya stereo yada monodur.O yüzden bilgisayardaki kaliteyi bekleme.Ancak yine de tatmin edevek bir kalite alırsın.O zaman g500 un arkasındaki aux çıkışından bir ucu kulak tipi 3.5mmlik jack ile diğeride stereo/kırmızı beyaz)kablo ile uyduya bağla.G500 kumandasında da upmixe basman yeterli olacaktır.Dvd player içinde aynı şey geçerli.Ancak dvd playerda analog 5.1 giriş varsa.Dediğim kablodan 3 tane alıp center/sub front rear çıkışlarına bağlayarak gerçek 5.1 sesi alabilrsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zek

Yillardir megaworks kullanan biri olarak tiz ve bass dengesinin harika oldugunu soyleyebilirim. z5500 e gore denge ve kullanim genisligi acisindan cok onde bir sistem. amaciniz sadece film izlemekse z5500 tercih edilebilir ama 5.1 harici kullanim icin arayistaysaniz megaworks alternatifsiz. z2300 den uzak durun, sadece bass veren kaba bir sistem, hic tutulmadi zaten. Megawors creative in urettigi iyi bir kac sistemden birisi, ve efsanedir.

Sadece muzik dinleyenler icin aego m tavsiye ederim, megaworks yanina bile yaklasamaz :).

Ayrica bir arkadas bazi markalar vermis aego t gibi, bunlar cok ust seviye sistemler. sadece woofer agirligi 18 kg diye biliyorum. fiyatida 1600-2000$ arasi ve turkiye bulmak zor.

size katılıyorum müzik olayında mega da ki net itz ve orta sesler gerçekten şaşırtıcı

Kıymetli arkadaşlar Megayı sessiz ortamda bir de evin başka odalarından dinleyin.

yani mega salonda kurulu iken siz mutfakta sesini dinlemeye çalışın göreceksiniz ses çok temiz

size katılmadığım bir yön var mega ve diğer 5.1 multimedya sistemlerin 2 kanal müzik dinlemek için ( ben 2x2+ 1 şeklinde yani sağ ve sol çıkışları steryo çoklayıcı ile toplam 4 kolona yayıyorum) bası hiç uygun değil

herkese saygılar

• Gerçekten mega dinleyeni kendine hayran bırakıyo ben x540 z2300 inspire 4400 microlab dinledim mega ewe geldiğinde o ilk xpnin açılış sesinde ben hasta oldum gerçekten dehşet verici bir dengeye sahip tiz'ler mükemmel kalitede müzik dinlediğim en gzl sistem bu şuana kadar müzik dinlemek için z2300 ü asla tavsiye etmem benm inspire 4400 daha kaliteli ses veriodu ondan tiz bakımından
  • benim meganın hoperlorlerinden bir tanesi yere dusmustu, halen calşiyor ama onundeki o kumaş biraz yıprandı. bunun yedek parçasını veya hoporloru nerden temin edebilirim bilen var mı?
    birde eski desktopumda audigy 2 zs var, onla harika calişiyorlar fakat benim birde laptopum var. buna usb ses kartı almayı dusunuyorum,Creative X-FI Surround Digital Music 5.1 Harici alsam audigy 2 zs ile aynı performansı gosterir mi?
  • emopi mega hoparlörü ben satıyorum fakat tek tek değil ... 5 ini birden satıyorum .. 5'ini birden almak istersen pm'ini beklerim
  • Arkadaşlar mega subwoofer'ımın bozulması sonucu elimde 5 adet mega uydu hoparlörüyle kaldım ... Yok mu acaba hiç sağlam megaworks subwooferı satan birisi ?? Ya da elimdeki uyduları ve subwooferın kumandasını satın almak isteyen biri yok mu ? Bari satayım da başka bir şey alayım .. Tabi ben subwoofer satan birini bulup satın alıp kullanmak istiyorum ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesteleri_84

Arkadaşlar mega subwoofer'ımın bozulması sonucu elimde 5 adet mega uydu hoparlörüyle kaldım ... Yok mu acaba hiç sağlam megaworks subwooferı satan birisi ?? Ya da elimdeki uyduları ve subwooferın kumandasını satın almak isteyen biri yok mu ? Bari satayım da başka bir şey alayım .. Tabi ben subwoofer satan birini bulup satın alıp kullanmak istiyorum ...

İŞin çok zor kardeş bulman çok zor ama satabilirsin kumandayı fln birde ndn yandı sub'un merka ettimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi53

quote:

Orijinalden alıntı: Majesteleri_84

Arkadaşlar mega subwoofer'ımın bozulması sonucu elimde 5 adet mega uydu hoparlörüyle kaldım ... Yok mu acaba hiç sağlam megaworks subwooferı satan birisi ?? Ya da elimdeki uyduları ve subwooferın kumandasını satın almak isteyen biri yok mu ? Bari satayım da başka bir şey alayım .. Tabi ben subwoofer satan birini bulup satın alıp kullanmak istiyorum ...

İŞin çok zor kardeş bulman çok zor ama satabilirsin kumandayı fln birde ndn yandı sub'un merka ettimde

Ozi53 arkadaşım .. Amma unutkan adamsın ya Aşağıdaki linke bi bak ...

http://forum.donanimhaber.com/m_34916823/mpage_1/key_//tm.htm#35024034

• Merhabalar. Gigaworks G500 almak istedim, bakındım epey ama nette satan bi yer göremedim. Sizin bildiğiniz bi yer var mı? Fiyatı nedir bu aletin en ucuz? Bi de Megaworks ile aralarında ne fark var hangisi terih edilmeli fiyatları da göz önünde bulundurarak?
  • 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.