yaa varya herkez G51 ile x540 arasında fark yok dedi vazgeçtim :) dinleme imkanımda yokki ya :) neyse izmirde bi mega yada giga denk gelir inşallah 2.el :)
quote:
Orijinalden alıntı: Doggymania
yaa varya herkez G51 ile x540 arasında fark yok dedi vazgeçtim :) dinleme imkanımda yokki ya :) neyse izmirde bi mega yada giga denk gelir inşallah 2.el :)
Ya gerçekten değmez ikiside bass yapılı sistemler inş bi mega yada giga bulursun farkı anlarsın kardeşim
bakalım bnm x540 alıp ustunu nakit kabul etcek birini arıyom x540ıda ayrı satıp zman kaybetmek istemiom:)
Arkadaşlar az önce eski cd'lerimi orjinal müzik cd'si buldum whats up adı sanırsam içinde güzel şarkılar vardı taktım akon - I wanna Love you şarkısını kalitelisini bulamamıştım dinlerken tüylerim diken diken oldu bu mega bambaşka birşey duygularımı yazmak istedim Herkese iyi forumlar
:) ozi ya megamı yada yuksek rms giga mı? ben megayı 250 rms gigayı 310 rms diye biliyom dogrmu?
Boşver RMS'ye takılma megaworks daha kaliteli ve dengeli ses sunar kesin ve net.
pki bişey sorcam herkez microlab X15 ile G500 aynı gibi deniyor X15in sos seste basslarında hiç bozulma olmuomus vsvs cok övüolar G500 e karşı buna ne diceksiniz?
G500 kullanıyorum kumandasınında problem yaşıyorum, sadece kumandayı satın almak için lanet olsun ne koyuncu ne de kont elektronikten yardım alamadım belki yüz kere aramışımdır sürekli bir yere yönlendiriyorlar...
İzmirde buldum kumandasını temin edecek bir yer kont bilgisayar sevisi diye geçiyor, bir kumanda için 50tl fiyat çekti
Creative alırken düşünün ürünleri çok güzel g500'den son derece memnunum fakat iş desteğe gelince ülkemizde malesef sıfırlar.
Rms önemli değil pek ikisininde verebileceği ses yüksekliği aynı civarlarda mega daha dengeli giga biraz daha bass'lı diye biliriz. X15 çok övülen bir sistem çünkü bu markalara üst modellere yaklaşabilen tek model x15'i dinlemedim ama bence creative g500 uydularıyla onun oyduları arasında fark vardır kesinlikl herşey bass değil en azından benim için uydu kaliteleri daha önemli giga'da yapmaz pek bozulma belki son seste çok yüksek bass lı şarkılarda yapar ama çok distorsiyona uğrayacağını düşünmüyorum.
Şimdi okula geçiyorum akşam gelince giricem foruma
Kendine iyi bak DH
quote:
Orijinalden alıntı: ozi53
Rms önemli değil pek ikisininde verebileceği ses yüksekliği aynı civarlarda mega daha dengeli giga biraz daha bass'lı diye biliriz. X15 çok övülen bir sistem çünkü bu markalara üst modellere yaklaşabilen tek model x15'i dinlemedim ama bence creative g500 uydularıyla onun oyduları arasında fark vardır kesinlikl herşey bass değil en azından benim için uydu kaliteleri daha önemli giga'da yapmaz pek bozulma belki son seste çok yüksek bass lı şarkılarda yapar ama çok distorsiyona uğrayacağını düşünmüyorum.
Kendine iyi bak DH
saolasın bilgiler için hala gigayı izmirde arıyorum satan :) ankarada buldum paramda denk oldu tamam fakat işte dinlemeden almak istemiyorum ne kadar temiz bilmiyorum görmek istediğim için izmirden istiyorum :) belki biri sıkışırda satar izmirden:))
quote:
Orijinalden alıntı: Doggymania
quote:
Orijinalden alıntı: ozi53
Kendine iyi bak DH
saolasın bilgiler için hala gigayı izmirde arıyorum satan :) ankarada buldum paramda denk oldu tamam fakat işte dinlemeden almak istemiyorum ne kadar temiz bilmiyorum görmek istediğim için izmirden istiyorum :) belki biri sıkışırda satar izmirden:))
İnş bulursun arkadaşım bekle sabret geç olsun güç olmasın
Doggymania ürünü yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum,şu an piyasada alabileceğin en dengeli sistemlerden bir tanesi,çok güçlü,iyi bir ses kartı kullanıyorsan temiz sesi alabilirsin,kendim audigy2zs ile kullanıyorum,tek problem kumandası bazen sorun çıkartıyor,onun haricinde oyun,film ve müzikte uzun süre kullanabileceğin bir sistem.
quote:
Orijinalden alıntı: wilym@n
Doggymania ürünü yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum,şu an piyasada alabileceğin en dengeli sistemlerden bir tanesi,çok güçlü,iyi bir ses kartı kullanıyorsan temiz sesi alabilirsin,kendim audigy2zs ile kullanıyorum,tek problem kumandası bazen sorun çıkartıyor,onun haricinde oyun,film ve müzikte uzun süre kullanabileceğin bir sistem.
Kumanda da kesin kronik hatalar var g500 için, bende uydulardan ses gidiyor kumandanın içinde kablolarda temessızlık var oynayınca düzeliyor...
Sizin sorun ne şekilde?
ya millet ben bugn megaworks aldım gittigidiyordan laptop ta kullanıcam. laptop asus f3sv240 dr bundan surround ses alabilir miyim? (external decoder olmadan mesela stereo çoklayıcı ile) ve bir de creative in extigy model external ses kartını nerden buluruz?
quote:
Orijinalden alıntı: Slayer_
quote:
Orijinalden alıntı: wilym@n
Kumanda da kesin kronik hatalar var g500 için, bende uydulardan ses gidiyor kumandanın içinde kablolarda temessızlık var oynayınca düzeliyor...
Sizin sorun ne şekilde?
Aynı kronik sorun hafif oynatınca çalışıyordu falan servise yolladım,geldiğinde vatanın servisindeki eleman sorun yokmuş dedi,bende şaşırdım nasıl sorun yokmuş diye ama kurduğumdan beri fazla canımı sıkmadı kendi kendine kapanmalar falan kesildi diyebilirim.
@wilym@n
Bende kapanma sorunu hiç olmadı, garanti prosedürüyle uğraşmamak için kumandaya kendim müdehale ettim içini açtım çok basit işçilik var kablolar vidalama yerinden geçiyor.. tahminimce fabrika çıkışında vida takılırken bu sorunlar ortaya çıkmış.
Kumandayı ayrı bir şekilde alabiliyoruz forumda bir arkadaş 20-25tl gibi güzel bir fiyata almış, uzun uğraşlarım sonunda temin edebileceğim bir yer buldum fakat 50tl fiyat verdi basit bir kumandaya bu fiyat çok şimdilik kullanıyorum ileride belki alırım.
Kapanma sorunu belkide sub'un ısınmasından kaynaklanıyordur bu aylarda pek sorun yok ama yaz günlerinde sub'un arkasına elini değersen inanılmaz derecede sıcak olduğunu görürsün. Kendim 12cm fan modladım arkasına yazın bu şekilde kullanıyorum.
megaworks amfilerinde özellikle besleme katında kronik bir sorun var. megaworks güzel bir sistem ama ben şimdye kadar 3 farklı megaworks kullandım ve 2 si arıza yaptı. nedense pek güvenim kalmadı. şimdi insanlar ama benimki arıza yapmadı kii filan dicek. cevabım sizinki UMRUMDA DEĞİL.
quote:
Orijinalden alıntı: termo6556
megaworks amfilerinde özellikle besleme katında kronik bir sorun var. megaworks güzel bir sistem ama ben şimdye kadar 3 farklı megaworks kullandım ve 2 si arıza yaptı. nedense pek güvenim kalmadı. şimdi insanlar ama benimki arıza yapmadı kii filan dicek. cevabım sizinki UMRUMDA DEĞİL.
Elektronik bir ürün sorun olabilir belkide sizden kaynaklı bir sorundu çünkü forumu o kadar karıştırmama rağmen neredeyse hiç sorun çıkaran mega yada kronik bir problem görmedim size rastgelmiş olabilir veya yanlış kullanmdan kaynaklanmış olabilir BİZİMKİ UMRUNDA DEĞİL AMA BİZ SORUNSUZ MEGA'NIN TADINI ÇIKARIYORUZ