Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Doggymania

quote:

Orijinalden alıntı: ozi53

Rms önemli değil pek ikisininde verebileceği ses yüksekliği aynı civarlarda mega daha dengeli giga biraz daha bass'lı diye biliriz.
    X15 çok övülen bir sistem çünkü bu markalara üst modellere yaklaşabilen tek model x15'i dinlemedim ama bence creative g500 uydularıyla onun oyduları arasında fark vardır kesinlikl herşey bass değil en azından benim için uydu kaliteleri daha önemli giga'da yapmaz pek bozulma belki son seste çok yüksek bass lı şarkılarda yapar ama çok distorsiyona uğrayacağını düşünmüyorum.

Şimdi okula geçiyorum akşam gelince giricem foruma

Kendine iyi bak DH

saolasın bilgiler için hala gigayı izmirde arıyorum satan :) ankarada buldum paramda denk oldu tamam fakat işte dinlemeden almak istemiyorum ne kadar temiz bilmiyorum görmek istediğim için izmirden istiyorum :) belki biri sıkışırda satar izmirden:))

PM attım Doggymania...

• Arkadaşlar yukarda yazımda. G500ün wooferında içerde sanki vida oynuyormuş gibi ses yaptığını söylemiştim. Elektronikçiye götürdüm çivata gevşediğini söylemişlerdi. Dün yine aynı sorun başıma geldi. Çünkü belirli seslerde bu sorunu işitiyordum. Wooferı yanlardan özellikle hava kanallarının oldugu yerden bastırınca sesler düzeliyordu. Dayanamadım açtım içini gevşek vida var mı diye. Birde baktım.... Ahsap kısımların birleştiği yerlere silikon sürülmüş. Fakat bir yerde silikonlar atmış ve boşluk oluşmuş. Hemen şeffaf silikonu aldım elime başladım güzelce sürmeye biraz da bol tuttum. Sonra bir gün kurumasını bekledim. Bu gün wooferı topladım hertürlü seslerde ve benim problem yaşadığım seslerde test yaptım. Sorun düzeldi. Woofer resmen kendine geldi. Bunu bilgilendirmek için yazdım. Belki sizlerinde başına gelir diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Arkadaşlar yukarda yazımda. G500ün wooferında içerde sanki vida oynuyormuş gibi ses yaptığını söylemiştim. Elektronikçiye götürdüm çivata gevşediğini söylemişlerdi. Dün yine aynı sorun başıma geldi. Çünkü belirli seslerde bu sorunu işitiyordum. Wooferı yanlardan özellikle hava kanallarının oldugu yerden bastırınca sesler düzeliyordu. Dayanamadım açtım içini gevşek vida var mı diye. Birde baktım.... Ahsap kısımların birleştiği yerlere silikon sürülmüş. Fakat bir yerde silikonlar atmış ve boşluk oluşmuş. Hemen şeffaf silikonu aldım elime başladım güzelce sürmeye biraz da bol tuttum. Sonra bir gün kurumasını bekledim. Bu gün wooferı topladım hertürlü seslerde ve benim problem yaşadığım seslerde test yaptım. Sorun düzeldi. Woofer resmen kendine geldi. Bunu bilgilendirmek için yazdım. Belki sizlerinde başına gelir diye.

Sorunu düzeltmene sevindim.

Bende yeni bir kumanda temin edebilsem çok mutlu olucam bulamıyorum malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Arkadaşlar yukarda yazımda. G500ün wooferında içerde sanki vida oynuyormuş gibi ses yaptığını söylemiştim. Elektronikçiye götürdüm çivata gevşediğini söylemişlerdi. Dün yine aynı sorun başıma geldi. Çünkü belirli seslerde bu sorunu işitiyordum. Wooferı yanlardan özellikle hava kanallarının oldugu yerden bastırınca sesler düzeliyordu. Dayanamadım açtım içini gevşek vida var mı diye. Birde baktım.... Ahsap kısımların birleştiği yerlere silikon sürülmüş. Fakat bir yerde silikonlar atmış ve boşluk oluşmuş. Hemen şeffaf silikonu aldım elime başladım güzelce sürmeye biraz da bol tuttum. Sonra bir gün kurumasını bekledim. Bu gün wooferı topladım hertürlü seslerde ve benim problem yaşadığım seslerde test yaptım. Sorun düzeldi. Woofer resmen kendine geldi. Bunu bilgilendirmek için yazdım. Belki sizlerinde başına gelir diye.

Sorunu düzeltmene sevindim.

Bende yeni bir kumanda temin edebilsem çok mutlu olucam bulamıyorum malesef

Birkaç kişiden gördüğüm kadarıyla bu kumanlarda arıza çıkartıyor. Umarım biran önce sorunun düzelir. Ben çünkü bu creative distiribütörlerinin ilgisizliğini sevmedim.

• Arkadaşlar Creative G500 ve Audigy2 ZS ses kartı almak isteyen olursa ilanıma bakabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_37154952/mpage_1/f_/key_//tm.htm#37154952
  • Megaworks kullanıyorum woofer birkaç gündür eskisi gibi güçlü vurmuyor patladığını düşünüyorum ama alttan teli çıkarınca bu net görülebilir mi? Tam emin olamadım. Eğer patlamışsa uygun birtaneyle değiştirsek nasıl olur sizce? Eski sesinden çok mu uzaklaşır?
  • merhaba arkadaşlar elimde megaworks ve gıgaworks uyumlu hoparlör ayakları mevcut

http://www.sahibinden.com/creative_giga_works_-_megaworks_hoparlor_ayagi-26WQQaXQQ23304461WQQpXQQdisplayitem
  • Selamlar arkadaşlar, konuyu takip eden arkadaşlar bilir uzun süredir Gigaworks'un kumandasında sorun yaşıyorum, kumandayı temin edecek yer buldum sonunda.

Nejdet SÖNMEZ
    nsonmez@kont.com.tr

Nejdet beyle iletişime geçerseniz size yardımcı olacaktır, sorunumla ilgilendiler sağolsunlar bugün sipariş verdim kumandayı kısa zamanda elime ulaşacak

http://www.btservis.com.tr/bizeulasin.asp

Banka hesap bilgileri mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TARANTULA-MK

Megaworks kullanıyorum woofer birkaç gündür eskisi gibi güçlü vurmuyor patladığını düşünüyorum ama alttan teli çıkarınca bu net görülebilir mi? Tam emin olamadım. Eğer patlamışsa uygun birtaneyle değiştirsek nasıl olur sizce? Eski sesinden çok mu uzaklaşır?

Yukarıdaki sorunum için sub altındanki ızgarayı çıkarıp baktım sürücü tertemiz ama hala boğuk ve eskisine kıyasla güçsüz bass alıyorum. Uydularda herhangi bir sıkıntı yok ama. Woofer'daki sorun amfiden kaynaklanabilir mi onu öğrenmek istiyorum. Sürücüde ise kendim değiştiricem uygun bir sürücüyle. Bilgisi, deneyimi olan arkadaşlardan rica ediyorum.
  • quote:

quote:

Megaworks kullanıyorum woofer birkaç gündür eskisi gibi güçlü vurmuyor patladığını düşünüyorum ama alttan teli çıkarınca bu net görülebilir mi? Tam emin olamadım. Eğer patlamışsa uygun birtaneyle değiştirsek nasıl olur sizce? Eski sesinden çok mu uzaklaşır?

Yukarıdaki sorunum için sub altındanki ızgarayı çıkarıp baktım sürücü tertemiz ama hala boğuk ve eskisine kıyasla güçsüz bass alıyorum. Uydularda herhangi bir sıkıntı yok ama. Woofer'daki sorun amfiden kaynaklanabilir mi onu öğrenmek istiyorum. Sürücüde ise kendim değiştiricem uygun bir sürücüyle. Bilgisi, deneyimi olan arkadaşlardan rica ediyorum.

Sorunu çözdüm Prizde toprak hat yokmuş. Toprak hatlı bir prize takınca sistem eski haline döndü.

• haydi arkadşlar haydi canlandıralım tekrar bu topiği

megarworks gibi kaliteli ve detaylı ses veren bir multimedya sistemi kolay kolay çıkmaz

az önce gagaworks s 750 istasyonunu okudum oradakilerde meganın uydu kalitesine hayran

tüm kullanıcılardan katılım bekliyoruz

herkese saygılar
  • jethoca seni buralarda tekrar görmek güzel saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurca -- 17 Temmuz 2010; 15:59:44 >
  • onurca abi çok sağol sizi görmekte çok güzel

forumun bilgisayar ses sistemleri kısmını geziyorum, pek çok başlıkta megaworkwstan ve gigaworks tan bahseden bir sürü mesaj yazılmış

bizim hazır burda başlığımız varken mega ve giga kullananlarla tekrar bilgi paylaşımına devam edlim diyrum

herkese saygılar
  • onurca abi çok sağol sizi görmekte çok güzel

forumun bilgisayar ses sistemleri kısmını geziyorum, pek çok başlıkta megaworkwstan ve gigaworks tan bahseden bir sürü mesaj yazılmış

bizim hazır burda başlığımız varken mega ve giga kullananlarla tekrar bilgi paylaşımına devam edlim diyrum

herkese saygılar
  • Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 aydır thx550 kullanıyorum gerçekten çok dengeli bir sistem, z-5500 de rock ve metal türü dinlemek bazı parçalarda işkenceye dönüşüyor ancak megaworks her türe gidiyor.Benim şöyle bir sorunum var sistemi kullanmadığım zamanlar kapalı tutuyorum yeniden açtığımda ise kumanda üzerindeki center,rear,sub ve treble seçenekleri sıfırlanıyor her seferinde baştan ayarlamak zorunda kalıyorum bunu hafızaya almanın bir yolu var mı ses kartı olarak x-fi titanium kullanıyorum saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

Merhaba arkadaşlar bende yaklaşık 1 aydır thx550 kullanıyorum gerçekten çok dengeli bir sistem, z-5500 de rock ve metal türü dinlemek bazı parçalarda işkenceye dönüşüyor ancak megaworks her türe gidiyor.Benim şöyle bir sorunum var sistemi kullanmadığım zamanlar kapalı tutuyorum yeniden açtığımda ise kumanda üzerindeki center,rear,sub ve treble seçenekleri sıfırlanıyor her seferinde baştan ayarlamak zorunda kalıyorum bunu hafızaya almanın bir yolu var mı ses kartı olarak x-fi titanium kullanıyorum saygılar..

g500de de aynı sorun oluyor,ayar yapıyorum kapatıp açtığımda sıfırlanıyor sanırım ses kartı üzerinden ayar yapmak daha iyi,gerçi windows7 ye geçtim pek ayar falan yapılacak durumda değil sistem.
  • Benim ses kartından yana bi sorunum yok win7 kullanıyorum her türlü ayarıda yapabiliyorum ama bu kumanda işi çok entresan her seferinde ayarlamak bazen sinir bozucu oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: numenorian

Benim ses kartından yana bi sorunum yok win7 kullanıyorum her türlü ayarıda yapabiliyorum ama bu kumanda işi çok entresan her seferinde ayarlamak bazen sinir bozucu oluyor

Kumandadan ayar yapmayıp sadece ses kartından yaparsanız uğraşmak zorunda kalmazsınız, ben megaworks'ü de G500'ü de bu şekilde kullandım ve G500'ü halen kullanıyorum.
  • Arkadaşlar Gigaworks G500 için arka hoparlör ayağı arama çalışmaların sürekli hüsranla sonuçlanıyor, var mı bildiğiniz satan bi yer veya birisi, yukarda ilan veren arkadaşa mesaj attım, ondan farklı satış yapan birisi veya bi yer biliyomusunuz?
  • x540 ın 200 tl olduğunu göz önüne alırsak megaworks thx550 satılsa ne kadar eder?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.