Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (90. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yüksek seste mjegaworks çok çok iyi

z 5500 den kesinlikle daha iyi

herklese saygılar
  • G500 ümde sorun vardı kapanma sorunu garantiye verdim 3 hafta sonra geri geldi 1.5 gün çalıştıkdan sonra tekrar atmaya başladı
    bende sorunu aramaya başladım
    Arkadaşlar G500 maksimum 230 V a kadar girişe izin veriyor 230 V un üstünde oldumu çat die kendini korumaya alıo
    bende bi elektrikçiye gidip derdimi anlattım küçük bir trafo gibi bişi sardılar
    210-270 V arasını 220den sabit çıkış alıyorum şuan hiçbir sorun yok kapanma sorunu voltajlardan arkadaşlar
    yada bende böle ama sorunum yok şuan çok verimli şekilde kullanıyorum ve sub un arkası neredeyse hiç ısınmıyor sub u çok ısınan arkadaşlar bu yöntemi deneyebilirler
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

Arkadaşlar tekrarlamak istiyorum

herklese saygılar

• quote:

herklese saygılar

Ehuehuheue Komiksin dostum . Tam tartışma çıkartmaya çalışan birinin taklidi olmuş .Çok başarılı bi taklit. Herkes sistemiyle mutluysa ne güsel. Hayırlı dinlemeler sana da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sukulented -- 11 Mayıs 2009; 21:56:23 >
  • komik olabilirim
    buna diyecek birşeyim yok
    gelelim neden üstteki mesajı neden böyle yazdım

yan durduk yeremi konu açtım onu açıklayayım. çünkü benim için tartışma çıkaran bir tip yorumu var

megaworksumu alalı 4 yılı geçti ama bilirsiniz şehir ortamı sesi yarıdan biraz fazla açtımı komşularla hatta biraz daha abartt mı yoldan geçenlerle sıkıntı başlıyor

gelelim şimdiki duruma biz tokiye taşındık ve bulunduğum blok hala dolmadı birde üstüne birde üst komşumuz bir aylığına memlekete gitti

bende yaklaşık bir aydır son sese yakın şiddette dinliyorum setimi ve tabi bu deneyim beni şaşırttı

forumdaki kıymetli dostlarrımla sadece onu paylaştım

herkese saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: micarus

quote:

herklese saygılar

Ehuehuheue Komiksin dostum . Tam tartışma çıkartmaya çalışan birinin taklidi olmuş .Çok başarılı bi taklit. Herkes sistemiyle mutluysa ne güsel. Hayırlı dinlemeler sana da

• bende ikinci elden bir arkadaştan alıcam thx550 yorumlarımı yazıcam haftaya merakla bekliyorum inspire 4400den thx550ye geçicem eminm çok büyük bir performans patlaması yaşayacam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozi53

bende ikinci elden bir arkadaştan alıcam thx550 yorumlarımı yazıcam haftaya merakla bekliyorum inspire 4400den thx550ye geçicem eminm çok büyük bir performans patlaması yaşayacam

o kesin emin ol...
    Arkadaşlar ben z5500 ve thx550 bir arada kullanan biri olarak şu sub konusunda çok takıldım beya sol köşeye koyuyorum basları kıssamda yerini çok sevdi yani odanın aküstiğine tam uydu odanın her yerinde homojen bir ses veriyorda bu sefer basları gereksiz uzatıyor yerini değiştirince ya baslar sönümleniyor yana çok sertleşiyor anlamadım bu işi yazılımsal olarak yani auzen - preluda var ayarlarından bir önerisi olan varmı.... birde ses kartının arayüzünden bütün ayarlar kapalı yani eq - cmss - bass - svm off çünki bunları açınca sesteki orjinallik kalmıyor...bas ve tizler % 60 olarak kullanıyorum tavsiyesi olan varmı....

• Ayar tavsiyesinde bulunayım ama ses sisteminde odanın konumu buyuklluğu etkenleri çok fazla etkli olduğu için,çokda faydalı olmaz ama fikir edinmesi açısından deneyin.

Ses kartından bass seviyesini %45 tiz seviyesi %70 z5500 dekoderinden subwoofer leveli 4. kademede tutun.Cmss yi surround modda açın.eq ların hepsi kapalı olsun.Z5500 dekoderden de 6ch directi seçmenizi önerebiliirm.
  • Ayarla yapılacak bişey değil bence odanın yerleşim şeklini değiştirebilirsen farklı şeklillerde denersen en iyi sonuca ulaşırsın .
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Ayar tavsiyesinde bulunayım ama ses sisteminde odanın konumu buyuklluğu etkenleri çok fazla etkli olduğu için,çokda faydalı olmaz ama fikir edinmesi açısından deneyin.

Ses kartından bass seviyesini %45 tiz seviyesi %70 z5500 dekoderinden subwoofer leveli 4. kademede tutun.Cmss yi surround modda açın.eq ların hepsi kapalı olsun.Z5500 dekoderden de 6ch directi seçmenizi önerebiliirm.

hocam cevabın için çok teşekkür ederim benim sorunum thx550 ile zaten bu topic thx-giga topiği olduğu için buraya yazdım gene çok teşekkür ederim cevabın için.... z5500 oda aküstiğine göre en uygun olanı buldum baya kas yaptım ama olsun

ozi53 sana katılıyorum zaten bizim fakiraneyi beyenmedi thx en iyi yanı odanın her yerinde homojen yani tam randımanlı aldığım yere koydum fakat dediğim gibi sub bir türlü bası kesmiyor sanki yankı yapar gibi filimde bomba atıldı zaman bomba etkisi geçsede bir türlü bas kesmiyor ne enteresanlıksa demek istediğim belki yazılımsal değişiklik yapılabilirmi ondan yardım istedim fakat ne yaptıysam olmadı galibada olmayacak gibime geliyor artık sub baya kısık devam gene eheheh
    müzik - filmlerde thx oyunlarda ise z5500 kullanıyorum... stereo performansı bana gayet yeterli gelliyor meganın

• Bassın kesmesini istiyorsan .ses kartında crossover seçeneği varsı onu akitf hale getirip hz35 hz üzeri değeler ile deneme yanılma yönetemiyle bulabilirsin.,yada k-lite codec yuklu ise ac3 filterda cut off özelliği ile yine 35 hz ve üzeri değerlerde deneyerek istediğin kesmeyi yakalyabilirsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Bassın kesmesini istiyorsan .ses kartında crossover seçeneği varsı onu akitf hale getirip hz35 hz üzeri değeler ile deneme yanılma yönetemiyle bulabilirsin.,yada k-lite codec yuklu ise ac3 filterda cut off özelliği ile yine 35 hz ve üzeri değerlerde deneyerek istediğin kesmeyi yakalyabilirsin...

teşekkür ederim bass ayarlarını kısa tutarak idare ediyordum ac3 filtre hiç aklıma gelmedi tam olacağına eminim gerçi bu saatte deneme şansım yok yarına artık saat meselesi teşekkür ederim...

• bazılarıda yankıyı uzun bası çok sever creativenin sert kısa basından şikayetçidir ama seninki uzun oluoyo tuhaf ama güzel

deneme yanılmadan başka yapacak bişi yok @umur BEY bende bu küçücük 4400 wooferinin en iyi ses vermesi için çok yer aradım çok küçük olduğu için masa altı iyi oldu ama çıkarttım artık o yolcu thx550nin wooferı bakalım nereyi sevecek

en güzel yer senden uzak bir köşedir diye duymuştum öylede bi dene istersen

• sevgili @ozi53 kardeşim zaten oldumu böyle tuhaflık olacak diilmi sorun herkezinki gibi olursa çözümü kolay olur diilmi zaten kas yapmak isteyen vucut çalışmak için ses sistemleri ile uğraşşın diilmi z5500 ile bağa kas yaptım bide bu yakında terminatöre rakip olacam az kaldı 4400 bende denedim bir ara bence f/p olarak hoşuma gitti denile bilir hele o bas kutusu hastaydım ona kalemlik gibi

• quote:

Orjinalden alıntı: umur BEY

sevgili @ozi53 kardeşim zaten oldumu böyle tuhaflık olacak diilmi sorun herkezinki gibi olursa çözümü kolay olur diilmi zaten kas yapmak isteyen vucut çalışmak için ses sistemleri ile uğraşşın diilmi z5500 ile bağa kas yaptım bide bu yakında terminatöre rakip olacam az kaldı 4400 bende denedim bir ara bence f/p olarak hoşuma gitti denile bilir hele o bas kutusu hastaydım ona kalemlik gibi

kalemlik

z5500 ile kas yapılır tabi hatta ewe body salonu bile kurulabilir ilk başta tek uydu sonra iki en son subwoofer tabi onu kaldırmak yürek ister o ayrı mesele aslında benim 4400 güzel yaw 2 kg subwoofer minick ne taşıma zorluğu var ne bi derdi

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhn_ -- 4 Temmuz 2009; 21:58:53 >

• up
  • bu topici biraz canladıralım beyler

aranızda mega kullanan biri bana meganın müzik ve film performasından ayrıntılı olarak bahsedebilirmi böle ses yükselince distorsiyon oluyormu filmlerde sesler kanal kanal ayrılıyormu tiz-mid-bass dengesi nasıl sons este basslar kayboluyormu bu gibi şeylerden bahsedelerse çok makbule geçer
  • ben şahsen meganın müzik performansındn memnun değilim

fena da değil

bu arada sony nin philips'in ve benzerlerinin ( bu arada z 5500 dahil) müzik performansından daha iyi ama sub dan gelen bas karakteristiğini pek beğenmiyorum

şimdilik bu kadar film performansını ayrıca değerlendireceğim

herkese saygılar
    quote:

Orijinalden alıntı: ozi53

bu topici biraz canladıralım beyler

aranızda mega kullanan biri bana meganın müzik ve film performasından ayrıntılı olarak bahsedebilirmi böle ses yükselince distorsiyon oluyormu filmlerde sesler kanal kanal ayrılıyormu tiz-mid-bass dengesi nasıl sons este basslar kayboluyormu bu gibi şeylerden bahsedelerse çok makbule geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: jethoca

ben şahsen meganın müzik performansındn memnun değilim

fena da değil

bu arada sony nin philips'in ve benzerlerinin ( bu arada z 5500 dahil) müzik performansından daha iyi ama sub dan gelen bas karakteristiğini pek beğenmiyorum

şimdilik bu kadar film performansını ayrıca değerlendireceğim

herkese saygılar
    quote:

Orijinalden alıntı: ozi53

bu topici biraz canladıralım beyler

Biraz geç oldu ama tşkler genede. aldım sistemi ben müzik perfonması iyi hatta böyle 5.1 aralarında en iyisi denebilir bana göre basslar sert ewet ama yinede fena değil hani

• Herkese tekrar merhabalr

Arkadaşlar bu başlık listede arka sıralara düşünce millet mega ve giga ile ilgli sorunları için yeni başıklar açmış

yeni başlıklara gerek yok tüm megaworks ve gigaworks konuları bu başlık altında tartışılsın

herkese saygılar
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.