Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herhalde bazı serilerinde sorun var bu g500 lerin ben 2 yılı aşkın bir süredir kullanmaktayım hiç bir sorun yaşamadım

topici canlandıralım biraz
  • bende 1 yıla yakın zamandır g500 ümü salonda kullanıyorum uydu recever ve dvd bağlı gayette memnunum. Z5500 benimde ilgimi çeken ve sesini duyduğpum bir sistem fakat ev için çok fazla,insanın huzurunu kaçırır müstakil evi olanlar için normal ama bizim gibi apartman ve kirada olanlar için bende tehlikeli :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [TaRıK] -- 10 Şubat 2009; 16:28:23 >
  • megaworks umu alaı 4 yıl geçti hala creative ses kartı almadım .

4 yıldı kös kös sırf dvd playere bağlı dinliyorum setimi

creative enternasyonel ses kartı ile megaworksun bir konferans uygulamasına şahit oldum gerçekten ses oledukça değişiyor.

birde ses kartı ile gelen bir cd var ondaki demolarda kalite çok ama çok farklı kalites korkunç yada kopuk diyebilirim

herkese saygılar
  • ev arkadasımda z5500 vardı bir zamanlar o sıralar bende vatan bilgisayara gitmiştim orada thx 550 yi dinledim azım tavana vurdu yok bole bir ses dedim ve aldım. şu an 3 kolonu evdeki setimde 2 kolonuda sakardayaki evde inspire 2500 de kullanıyorum adamlar bu kolonları yapmış kimse boşuna konuşmasın senelerce 70 lerden kalma pioneer 3 yollu kolonlarımla sony anfimle muzik dinledim ve onlardan aldıgım zevki saadece ve sadece thx 550 nin uydularından aldım

z5500 setmi ? 109db muzik sistemi olurmu ? arabamda jbl var 38cm teybim sony kolonlarda sony bagajdaki anfim jbl neden acaba hepsinde 99 db+ ????

sizin güç dediğiniz benim için baş ağrısı ve gürültü . işte z5500 kullanıcıların anlamak istemedikleri olay bu .dinledikleri şeyin gürültü oldugunu anlamak istemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 25 Şubat 2009; 0:46:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

megaworks umu alaı 4 yıl geçti hala creative ses kartı almadım .

4 yıldı kös kös sırf dvd playere bağlı dinliyorum setimi

creative enternasyonel ses kartı ile megaworksun bir konferans uygulamasına şahit oldum gerçekten ses oledukça değişiyor.

birde ses kartı ile gelen bir cd var ondaki demolarda kalite çok ama çok farklı kalites korkunç yada kopuk diyebilirim

herkese saygılar

bana hediye et kıymetini bile bile kullanırım
  • craetive nin kartı olsa bile bir üst kartta bile değişiyor.hoporlor hassas olduğunda farkı anlayabiliyoruz.mesela bende Audigy LS kart vardı ondan X-Fi Xteme Music e terfi ettim.Audigy LS de son seslerde megaworks pörtleme yapıyordu.X-fi de hem ses kalitesi arttı hem de bu olay kalktı.
  • Arkadaşlar tiz yönünden g 500 mü mega 550 mi benim için önemli. İkisinden birini elim bolalınca almak istiyorum.
  • thx 550 nin üyduları daha kaliteli ses veriyor g 500 ün ise basları daha yumuşak
  • Merhabalar bende g500 ve Mega sahibi olarak şunu söylebelirim. G500 7 aydır kapalı:D... seti Audigy 2 ZS Notebook ses kartıyla kullanıyorum. az önce sesi çok kuvvetli bir parçaa fulledim banamısın demedi. süper performans. inanılmaz bir ses. 1 yıldır kullanıyorum ama pek sesini açmadım... apartmanın direkleri oynadı resmen... en ufak bozulma yok.. seti evin salonunda kullanıyorum
  • merhaba arkadaslar bende bugün itibari ile MEGAWORKS THX 550 ikinci el forumda tanıstıgım selim (gizmo) abimden aldım
    anakartım GİGABYTE GA-EP45C-UD3R (rev. 1.0)
    Eşsiz surround ses dinleme deneyimi için Dolby Home Theater® ses desteği
    6 x ses yuvası (Hat-G / Hat Ç / Mifrofon-G / Surround Hoparlör-Ç / Arka Hoparlör-Ç / Merkez / Subwoofer Hoparlör-Ç / Yan Hoparlör-Ç

böyle bir özellik yazıyor

yine forumdan sordugum ses sistemleri ile ilgili arkadaslarım yeter dediler

pc ye kurdugumda sizinle paylasırım gözlemlerimi
  • arkadaslar dün elime gecti MEGAWORKS THX 550 kutusu baya agırdı valla eve götürünceye kadar belim koptu ilgisinden paketlemesinde dolayı selim (gizmoo) abime cok tesekkür ederim paranın hayrını gör güle güle harca

ilk deneyimlerim ise gayet güzel ses cıkısı var bilgisayarın ses cıkıslarına baglamama ragmen müziklerde cok güzel sesler duydum

filimlerde ise gayet güzel kus sesi bi taraftan böcek sesi bi taraftan geliyor gibi hissettim ben

saat gece 12 de esminde gaza getirmesiyle son sesini verdim ben ilk katta kalıyorum 4.kattaki komsum telefon acıyor ne oluyor diye

ilk deneyimlerim böyle

• güle güle kullan kardeş.komşularını rahatsız etmek istemiyorsan bas ayarını en dibe getir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

güle güle kullan kardeş.komşularını rahatsız etmek istemiyorsan bas ayarını en dibe getir.

cok tesekkür ederim evet bası baya bi kıstım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canturk_22 -- 12 Mart 2009; 11:46:14 >
  • arkadaşlar bende 3 yıla yakındır x-fi extreme music edition ve g500 kullanıorum şuan kadar hiç bir zaman pişman olmadım o kadar güzel ses verioiki aleti ps3 bağlıorum orda çok güzel alıorum. zaten forumun başlarına doğru bakarsanız aleti 330 lira almıştım :D o fiyatıa çook iidi vatan ozmana kampanyası varıd şimdi exa 640 lira olmuş deli bi para neyse g500, thx 550 ikiside ii set
  • evet bende vatanın kampanyasında mega almıştım.iyiki de almışım.aslında z5500 almaya o kadar yakındım ki o zamanlar arkadaşlarımdan birisi o kampanyadan bahsettikten sonra mega aldım
  • Merhaba arkadaşlar,

kullandığım megaworksun center uydusunu arkadaşım temizlik yaparken yere düşürdü ve center uydu hopörlüründen çıkan ses neredeyse %75 azaldı. ince ve çok az ses geliyor. acaba tamamen bozulmuşmudur. tamir ettirmek imkanım var mı ? bilindiği gibi üretimden kalktı. garantisi de bitti. sizce basit bir arazımıdır bilgilendirirseniz sevirinim teşekkür ederim
  • herkese merhbalar
    arkadaşlar bandırma Tokiye taşındım
    bodrum dedikleri girişe göre bir kat altta oturuyoruz üst kat ve karşı daire boş

megaworks ta sesi sona kadar açıp dinlşy0orum kalitesi gerçekten beni hayran bırakıyor

inanın son seslerde bas ve tizler çok daha iyi herkese saygıalr
  • bu cihazın tam olarak özellikleri nedir???
  • quote:

Orjinalden alıntı: mawoix

bu cihazın tam olarak özellikleri nedir???

kıymetli arkadaşım önce soruna cevap cevap gecikti özellikleri uzun

onun için link vereyim

http://www.hemalhemsat.com/Shop/AuctionDetails/creative_megaworks_thx_550_5-1_500w_rms/6328501.html

herkese saygılar
  • meganın sesini duymayalı uzun zaman oldu yaww özledim... 2. el niyetlenesim geldi eheheh
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.