Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (88. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler arkadaşım sorunun tam olarak nerede olduğunu nasıl bulabilirim?
    quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Sorun ses sistemi kaynaklı değil.Çünkü driverı kaldırıp yükleyince düzelio.Ya ses kartında bir problem var ya pc bilşenlerinde (işlemci ram power supply gibi)Ancak g 500 ünde sorun yok.
  • arkadaşlar bende 2. el Creavite Megaworks THX 550 aldım. yalnız bass çok iyi ve fazla ama uydulardan ses istediğim kadar fazla çıkmıyor. onboard ses kartından olabilir mi?
  • o.b ses kartından da olabilir,player ve ses kartının kendi eq ayarlamalarından da kaynaklanabilir..

eq'da bass sekmeleri yüksek seviyede ise basslar fazla gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar bende 2. el Creavite Megaworks THX 550 aldım. yalnız bass çok iyi ve fazla ama uydulardan ses istediğim kadar fazla çıkmıyor. onboard ses kartından olabilir mi?

uydulardan ses yeteri kadar çıkmıyorsa bunda bir yanlışlık olmalı.ben senin yerinde olsam o seti onboardla kullanmazdım.x-fi yada 2.el audigy2 zs alırsan bunu çözersin.hatta ben sana şöyle söyleyim ben bunu audigy ls ile kullandım yüksek seslerde pörtleme oluyordu.sonra x-fi xtreme music e terfi ettim.bu kadarmı müthiş olur dedim.onboard kartı sen düşün.
  • Bunların Fiyatları ne kadardır

quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

x-fi yada 2.el audigy2 zs alırsan bunu çözersin.
  • Kıymetli arkadaşlar bende <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<megaworks var ve inanırmısınız? yaklaşık 4 yıldır onu ses kartı olmadan dinliyorum

sistemimin en çok orta ses netliğini ( uyduların sesini) beğeniyorum ve en çok basın dolgun ve tok gelmemesinden bazen de basın ortalığı kaplayıp diğer seleri öldürmesinden şikayetçiyim

ses kartı olarak ne önerirsiniz?
    augidy mi x fi mi

herkese saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: EnnX

Bunların Fiyatları ne kadardır

quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

x-fi yada 2.el audigy2 zs alırsan bunu çözersin.

• ben megaworks sahibiyim.bu hoporloru audigy ls kartla dinledim.yüksek seslerde hoporlor pörtlüyordu.daha sonra gittim x-fi xtreme music kart aldım inanırmısın yüksek seste hissedilebilir hiç bir bozulma görmedim.bence ses kartı çok önemli.ben audigy2 ve x-fi arasında çok fark olduğunu düşünmüyorum.ama audigy 2 yi giriş çıkış çok olduğu için tercih edebilirsin.
  • teşekkürler
  • SLM Arkadaşlar Dün akşam Vatan bilgisayardan g500 aldım ama bi sorunum var ses kumandası bazen kendi kendine kapanma yapıyor neden olabilir normalmi bu yada bazen kumandayı oynattığınzaman oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayeren

SLM Arkadaşlar Dün akşam Vatan bilgisayardan g500 aldım ama bi sorunum var ses kumandası bazen kendi kendine kapanma yapıyor neden olabilir normalmi bu yada bazen kumandayı oynattığınzaman oluyor.

Hocam hemen götür değiştir hiç uğraşma bence.
  • sonradan başın ağrır
  • Arkadaşlar Çok Teşekkür ederim sorun kumanda kablosunu yeterince oturtmamışım şu anda bi problem yok kabloyu söktüm tekrar taktığımda sorun düzeldi şu an gayet iyi sorunsuz çalışıyor.Yalnız bi şeyi merak ediyorum 2-3 yıl önce fuardan 7.1 Ses kartı aldım ama uydulardan ikisinden ses gelmiyor.ses kartını söktüm o.b taktım hepsinden ses geliyor bu arada taktığım ses kartının ayarını 5.1 e getirmiştim yinede uyduların ikisinde çalmadı şimdi ben sizce yeni bir ses kartı almalımıyım yoksa elimdeki ses kartı iş görürmü yada alırsam ne önerebilirsiniz birde uyduların 2 sini uzatma kablosu ile ek yaptım ama ses de bi düşme yaşanırmı biraz karışık oldu ama idare edin
  • @tuncayeren

ses kartınızın marka ve modeli nedir belirtirseniz daha iyi yardımcı oluruz

eğer creative ise eax console dan cmss 3d yi açın ve stereo surround ı seçin bu şekilde tüm uydu hoparlörlerden ses gelir
  • şu anda iş yerindeyim herkül diye hatırlıyorum eve gidince detaylı bilgi yazıcam cevap için tekrar teşekkür ederim
  • Creative gigaworks g500 kullanıyorum 8 aydır hiçbir sorunla karşılaşmadım çok memnunum çok yumuşak ve kaliteli bass alıyorum tizlerde harika burda vatanbilgisayarı kötülemişler bende vatandan aldım ama hiç sorun yaşamadım hemde hepsiburada da 460 ytl iken 350ytl ye almıştım vatandan...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncayeren

şu anda iş yerindeyim herkül diye hatırlıyorum eve gidince detaylı bilgi yazıcam cevap için tekrar teşekkür ederim

Ses Kartı Hercules 7.1

Ses Kartı

Donanım

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar

ses kartı özellikleri

Kullanım Klavuzu

kart ile ilgili bir kaynak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayeren -- 18 Ekim 2008; 10:18:04 >

• ohooo arkadaşlar resmen topik ölmüş

ekim ayından beri hiç mesaj gelmemiş

kim bilir forumun multimedya sistemler bölümünde klaçıncı sayfadadır

ben şimdi müsadenizle arkası arkasına 3 mesaj yazarak durumu canlı hale getirmeye çalışacağım

herkese saygılar
  • Arkadaşlar uzun bir uğraştan sonra nihayet Logitesh z 5500 ü ayrıntılı bir şekilde ve hem de ses kartı ile dinleme imkanım oldu biliyorum bu forumda en tehlikeli işlerden birtanesi z 550 ile uğraşmaktır ama ben düşünbcelerimi açıkça söylemekten geri durmayacağım

şimdi gelelim sonulara

1- sistemin sesi filmde ve asıl dvd filmde gerçekten hem çok iyi ve daha önemlisi gerçekten çok güçlü seti o yönden oldukça beğendim

gelelim mp audio tack gibi müzik olaylarına bu konuda setin kendi topiğinde yazanloarı gerçekten anlamıyorum yada tarzlarımnız farklı.

sews kalınş hatta kabaş diyeceksiniz ki ses kartından sesi inceltebiirş ayarlayabilirsiniz abi ne yaparsan yap yapay bir ince ses oluşuyor.

tek kelimeyle müzikte güçlü ama kaba bir sesi var

şimdilik bu kadar herkes e saygılar
  • @jethoca

Hocam konuya yazık olmasın sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TARANTULA-MK -- 2 Şubat 2009; 23:00:35 >
  • Aslında çok doğru söylüyorsunuz?

Ama o konunun da yani Z 5500 ün müzik kalitesinin de artık ortaya dökülmesi gerekiyor

gerçekten olaya ön yargı ile bakmıyorum. Z500 topiğinde yazılanları ilgi ile ve hayranlıkla takip ettim ediyorum. başta Affan olmak üzere çok sevdiğim arkadaşlar var ama setin müzik performansını deneme imkanı bulunca gerçekten şaşırdım.

şunu o topikte de arıntıları ile değerlendirmek istiyorum. ses kaba. tiz sesi almak başka şey ince ve süzülmüş ses başka şey.

ama yinede 2000 li mersajlara doğru giden bu Megaworks THX 550 başlığınında güme gitme riski var ben logi konusunu deştikçe

herkese saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: TARANTULA-MK

@jethoca

Hocam konuya yazık olmasın sonra.

• 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.