Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kusura bakma hocam kartımı yazmayı unutmuşum x fi gamer kullanıyorum yardımcı olursan çok sevinirim hem ayar hemde media player ile ilgili
    quote:

Orjinalden alıntı: Cakal53

Ses kartın creative ise hangi modeli sölersen yardımcı olalım.Ben genede creative Audigy Value
    de kullandıgım ayarları yazıyım sana

Önce denetim masasından Device controle gir ve ayarları böle yap
     Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar

Player olarakta creative cdsinden cıkan creative MEdia Source kullanabilirsin
    Netden buldum

Ekolayzırıda kendi tarzına göre ayarla bukadar.

NOT:BU AYAR CREATİVE AUDİGY VALUE İÇİN ANLATTIM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekkir -- 12 Haziran 2008; 11:45:53 >

• arkadaşlar koyuncu elektronik in stoklarında sıfır megaworks uydusu varmış 25 dolar + kdv
  • uyduları kaliteli gerçekten ama baslar yeterli gelmeyebilir.anfide denedim sesler güzel ancak baslar bariz yetersiz.tabi meganın subı o işi gördeğünden sorun yok.Newton Series MC50 diye geçiyor model olarak yurtdışında 10dolar fiyata veriyorlar.25 dolar makul eğer ihtiyaç varsa.

http://www.beststuff.com/audiovideo/cambridge-soundworks-announces-lower-cost-newton-high-end-speakers.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 12 Haziran 2008; 13:16:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

arkadaşlar koyuncu elektronik in stoklarında sıfır megaworks uydusu varmış 25 dolar + kdv

Ya acaba 1-2 tane uydu alıp kenara koysak saçmalık olur mu acaba beyler.. uydu falan bozulursa sonra kıvranmayalım
  • ayar konusunda yardım edecek birileri yok mu?
    quote:

Orjinalden alıntı: ekkir

kusura bakma hocam kartımı yazmayı unutmuşum x fi gamer kullanıyorum yardımcı olursan çok sevinirim hem ayar hemde media player ile ilgili
    quote:

Orjinalden alıntı: Cakal53

Ses kartın creative ise hangi modeli sölersen yardımcı olalım.Ben genede creative Audigy Value
    de kullandıgım ayarları yazıyım sana

Önce denetim masasından Device controle gir ve ayarları böle yap

Player olarakta creative cdsinden cıkan creative MEdia Source kullanabilirsin
    Netden buldum

Ekolayzırıda kendi tarzına göre ayarla bukadar.

NOT:BU AYAR CREATİVE AUDİGY VALUE İÇİN ANLATTIM.

• arkadaşlar bir yanlışı düzeltmek istiyorum MC50 için yurtdışı fiyatı 50dolar benim 10 dolar gördüğüm altındaki ayak içinmiş.arkadaşlar bugun bir deneme yaptım.NAD anfime hem TECHNICS SB-T200 LERİ hemde 2 tane meganın MC50 model uydusunu aynı anda bağladım.bir nevi 3 yollu hoporler elde etmiş oldum.sonuç gerçekten süperdi.tek başında mega uydusu beni bass yönünden tatmin etmemişti.ama şimdi harika oldu.şimdi süper bütünleştiler.özellikler açısından meganın uyduları çok güzel

• hadi ya bende bayağı heyecanlanmıştım o mesajı ilk okuduğumda kendi kendime arkadaşlara uydu hoparlör topluyordum

çünkü meganın subwoferi ile uyduları karşılaştırıldığında kesinlikle uyduları çok daha iyi çok kaliteli ve temiz ses veriyor

ahhhh ahh birde sub çok tok ve yumuşak bas verse

herkese saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

arkadaşlar bir yanlışı düzeltmek istiyorum MC50 için yurtdışı fiyatı 50dolar benim 10 dolar gördüğüm altındaki ayak içinmiş.arkadaşlar bugun bir deneme yaptım.NAD anfime hem TECHNICS SB-T200 LERİ hemde 2 tane meganın MC50 model uydusunu aynı anda bağladım.bir nevi 3 yollu hoporler elde etmiş oldum.sonuç gerçekten süperdi.tek başında mega uydusu beni bass yönünden tatmin etmemişti.ama şimdi harika oldu.şimdi süper bütünleştiler.özellikler açısından meganın uyduları çok güzel

• haklısın jethoca artık türkiyeye her marka giriyor.ve aslında pioneer ve sony lerin en iyiler olmadığı ortaya çıktı.
  • Arkadaşlar kaç gündür yazan olmamış yaw
  • Abi bizim bu g500 de tipik bi sorun var galiba. Ses durduğu yerde gidiyordu bende. İlk önce ısındığı için olduğunu zannettim. Ama alakası yokmuş. Yerini değiştirdim şimdilik bişey yok şükür. Umarım olmaz. Sizde böyle bi problem oldu mu hiç??????
  • Topic 4. sayfaya düşmüş herkes cihazlarını sorunsuz kullanıyor galiba

Arkadaşlar benim bir tavsiyeye ihtiyacım olacak. 16 m2 odada dvd player'la X540 kullanıyorum ama ses kalitesini beğenmiyorum malum apartman dairesi sesi fazla açamıyorum o yüzden bas'ı hissedemiyorum tiz zaten yok. Ses yarıyı geçerse o zaman bas güzel oluyor.

G500'de kısık seste bas ve tiz alabilirmiyim tavsiye edermisiniz.
  • bende apartmanda oturduğum için fazla sese asılamıyorum ama yinede kısık seste tatmin edic,bas olsun tiz olsun güzel çıkıyor sesler.i
  • Cevap İçin Teşekkürler

quote:

Orjinalden alıntı: wilym@n

bende apartmanda oturduğum için fazla sese asılamıyorum ama yinede kısık seste tatmin edic,bas olsun tiz olsun güzel çıkıyor sesler.i
  • slm arkadaşlar bende bir g500 kullanıcı olarak setten çok memnun olduğumu söyleyeyim bass olsun tiz olsun fiyat olsun ayrıca tip bakımından da çok iyi bir set piyasada sizin için çok süper bir sarkı upload ettim kısık seste de bass alabileceğiniz müthiş bir sarkı

bass 3 gecmesin kısık seste bile sallıyor evi valla.... yorumlarınızı bekliyommmm DOWNLOAD

yorumlarınızı bekliyommmmm beğenirseniz devamı gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piceyyuz -- 21 Temmuz 2008; 18:46:50 >
  • güzelmiş,bende beğendiğim bir parçayı paylaşıyım sizlerle,nfs underground 1'i oynamışlar bilir

http://rapid-share.com/files/131449230/Need_For_Speed_Underground_-_02_-_Lil__Jon___The_East_Side_Boyz_-_Get_Low.rar.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnnX

Topic 4. sayfaya düşmüş herkes cihazlarını sorunsuz kullanıyor galiba

Arkadaşlar benim bir tavsiyeye ihtiyacım olacak. 16 m2 odada dvd player'la X540 kullanıyorum ama ses kalitesini beğenmiyorum malum apartman dairesi sesi fazla açamıyorum o yüzden bas'ı hissedemiyorum tiz zaten yok. Ses yarıyı geçerse o zaman bas güzel oluyor.

arkadaşım x540 iyi bi sistem değil! dineldim bende bass bi vuruyoo ama sert ve hemn kayboluyor. bende 4 aydır g500 kullanıcısıyım inan hiç sorun yaşamadım alcaksan x-fi gamer ses kartı al çok farkediyor bir çok özellik katıyorsun. ve kumandada bass ı kısıp gece adam gibi dinliyebilyorsun birde köşeye koyduysan bassı daha iyi performans alırsın ama aşağı daireye çok ses gider..
    so krispy şarkısını bilyodum ve gerçektenn delii bass vuruyo hele x-fi den +15 desibel bass verip bassı 3 seviyesine getirdiğinde camlar titriyo. 3. kattayım 1. kattaki tel. açtı:D o derece

• Forumdan bir arkadaştan G500 Aldım
    Yarın elimde olacak, İzlenimlerimi yazarım, DVD Player'la kullanacağım

quote:

Orjinalden alıntı: tmert0

quote:

Orjinalden alıntı: EnnX

Topic 4. sayfaya düşmüş herkes cihazlarını sorunsuz kullanıyor galiba

arkadaşım x540 iyi bi sistem değil! dineldim bende bass bi vuruyoo ama sert ve hemn kayboluyor. bende 4 aydır g500 kullanıcısıyım inan hiç sorun yaşamadım alcaksan x-fi gamer ses kartı al çok farkediyor bir çok özellik katıyorsun. ve kumandada bass ı kısıp gece adam gibi dinliyebilyorsun birde köşeye koyduysan bassı daha iyi performans alırsın ama aşağı daireye çok ses gider..
    so krispy şarkısını bilyodum ve gerçektenn delii bass vuruyo hele x-fi den +15 desibel bass verip bassı 3 seviyesine getirdiğinde camlar titriyo. 3. kattayım 1. kattaki tel. açtı:D o derece

• @EnnX g500 ün hayırlı olsun güle güle kullan
  • Sağol dostum
    Cihazı dün kargo'dan aldım akşamüzeri aceleyle orta yere kurdum mp3 player'ı bağladım ve ses mükemmel. Hatta sesi biraz açınca sub'ın etrafındaki garanti kağıtları uçuşmaya başladı

Bugünde DVD Player'a bağladım. Transformers'ı tekrar izledim (Normalde izlediğim bir filmi 2. kere izlemem ama efektler ve G500'ün ses kalitesi uğruna izledim)

Yalnız ses yüksekliği bana biraz düşük geldi. X540'ta yarı gibi kullanıyordum bundada yarıya yakın aynı şiddette ses alıyorum (DVD Player'da ses sonda)
    Ses kalitesinde tartışmasız G500 üstün.

Benim gibi DVD Playerla kullanan başka birileri varmı acaba onlarda sesin durumu nedirki .

quote:

Orjinalden alıntı: OVERCLOCKM@NI@

@EnnX g500 ün hayırlı olsun güle güle kullan

• dvd,ye nasıl bağladınız,anfiniz varmı.
  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.