Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bir ucu RCA diğer ucu 3,5 mm Stereo jack olan 3 adet kablo kullandım, o şekilde bağladım.

DVD Player'ımda 5+1 analog ses çıkışı var

quote:

Orjinalden alıntı: wilym@n

dvd,ye nasıl bağladınız,anfiniz varmı.

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreatWhite -- 27 Temmuz 2008; 15:04:50 >

• Bu topic galiba öldü
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnnX

G500'de anfi var zaten
    Ben bir ucu RCA diğer ucu 3,5 mm Stereo jack olan 3 adet kablo kullandım, o şekilde bağladım.

DVD Player'ımda 5+1 analog ses çıkışı var

quote:

dvd,ye nasıl bağladınız,anfiniz varmı.

hocam doğrusun anfi varda g500 de decoder yok,yani 5+1 ses almanız olanaksız gibi geliyor
    sizin dinlediğiniz stereo olabilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: atorbaci

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30166 bu üründen bahsediyorsun evet bu modeli kullanmadım ama yorumları okumuştum.ama almadan önce tavsiyem 5.1 6.1 7.1 için kullanman için ek bir aparat oluyor.bu aparatın kutu içeriğinde olup olmadığını araştır.

Kutunun içerisinde o aparat mevcut.
    İçiniz rahat olsun.

• Dostum kaliteli DVD Playerlarda 5+1 Analog ses çıkışı yok.
    Ama 50-60 liralık aletlerde bu ses çıkışı var ve bana göre güzelde ses veriyor.

Sırf bunun için Philips 5160 model DVD player'ımı sattım Amstrad diye bir marka kullanıyorum ve 5+1 ses alabiliyorum

quote:

hocam doğrusun anfi varda g500 de decoder yok,yani 5+1 ses almanız olanaksız gibi geliyor
    sizin dinlediğiniz stereo olabilir.
  • Arkadaşlar g500 ümde bir sorun başladı bugün farkettim. Ses kontrol kumandasının ışığı sönmüştü. Kumandadaki açma düğmesine bastım açılmadı. Sub ın arkasını çevirdim power ışığı yanmıyordu. Prizleri kabloları kontrol ettim onlarda da sorun yoktu. Sub ın arkasındaki 0-1 anahtarını 0 konumuna getirdim 2-3 saniye sonra power ışığı yanıp söndü bir de pıt diye ses çıktı. Daha sonra power anahtarını 1 konumuna getirdim sistem açıldı. Ama 10-15 dakka sonra tekrar kapandı aynı şekilde. Sizce sorun nedir fikri olan var mı?
  • arkadaşlar bende g500 almak istiyorum güzel ses veriyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: @mert
    arkadaşlar bende g500 almak istiyorum güzel ses veriyormu

G500 kullanıyorum, bana göre gayet iyi ses veriyor. Ama ses kalitesi kavramı kişiden kişiye değişir, misal hi-fi bir sistemde müzik dinlemişsen ve kulağın o sese alışmışsa aynı müzik bunda sana kötü gelebilir, daha iyisini dinlememişsen zevkten yüzünde bir sırıtma da oluşabilir , o yüzden uygun bir ortamda kendin dinleme fırsatı bulabilirsen daha iyi olur. Film için aynı şey geçerli değil, sinema tadını alırsın rahat rahat ondan şüphen olmasın. Oyunda zaten 10 numara...

Hoparlör görünüş olarakta kaliteli bir sistem olduğunu belli ediyor ve çok şekilli. Fiyatı seviyesindeki en iyi multimedia pc hoparloru bence, gerek güç gerek ses kalitesi olarak. X-fi gibi bir ses kartıyla, ses rengi ve kalitesi tavan yapar

• bende G500 kullanıcısı olarak özetlemek gerekirse fiyatına göre çok iyi bir set bence hem tip bakımında hem ses kalitesi bakımından.Subwoofer 130 watt ki gayet yeterli bence z5500 ünkü daha güçlü evet doğru ama g500 ün ses kalitesi tizler daha iyi daha net arkadslar bunu herkes kolaylıkla farkdebilir eğer iki ses sistemini aynı sartlarda dinlerseniz .Forumda birçok arkadsın belirtiği gibi bir sorun bende cıkmadı hala Allaha sükür ,bu tek g500 için değil bütün elektronil aletler için gecerli biraz da sans meselesi ....g500 tek begenmediğim yanı daha öncede söylemiştimm kumandası pek hos degil ,üzerinde her türlü ayar secenegi var ama ama tı ktık diye gıcık bir sesi var onun dısında set bence çok iyi.....elimde g500 için cektiğim bircok video var ama yüksek kalitede oldugu için you tube filan yükleyemiyorum bir video 100 mb filan bir ara ama küçültüp yükleyecem set hakkında kafanıza takılan bir soru varsa sorun ...so krispy güm güm bu sarkıyı mutlaka dinleyin g500 de:) güm güm ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piceyyuz -- 6 Kasım 2008; 16:02:53 >

• ya arkadaşlar bu vatan cidden millete bozuk mal satıyor, konuyu okudum hep vatandan alanlarda bi sorun oluyor.

bende yaklaşık bir ay önce vatandan G500 aldım, ama kumanda bozuldu. hiç bir ışığı yanmıyor. ne yapmam lazım? sadece kumandayı götürsem değiştirirlermi? yoksa seti komplemi götürmem lazım?
  • sadece sub ile kumandayı götürmen yeterli olur
  • sadece kumandayı götürmüştüm seti komple getirmemi söyledilerdedim iki kişi zor götürdük burdan bi daha çekemem o eziyeti,öyle bozuk kullanıyorum kumandayı.
  • quote:

sadece kumandayı götürmüştüm seti komple getirmemi söyledilerdedim iki kişi zor götürdük burdan bi daha çekemem o eziyeti,öyle bozuk kullanıyorum kumandayı.

hadi ya, götürmesini götürecemde en kötüsü onca uğraşla taktığım kabloları sökmek tekrar ayarlamak bir işkence ya. valla bi dahada vatandan alışveriş yapmam.
  • Olabilir elektronik cihaz şans işi birazda o yüzden satan firmalara çok suçlamamak lazım.Ayrıca daha önemlisi satış sonrası hizmettir ve ben bu konuda vatan da hiç sorun yaşamadım.O yüzden çok da üstünde durmayın bence vatanı arayın sorununuzu anlatın onlar size sistemi komple mi yoksa sadece sub woofer ile kumanda yı getirip getirmeyeceğinizi söylerler.Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda çözülür.
  • merhaba arkadaşlar benimde bi sorum var. aslında sorunum var.

thx 550 yi uzun süredir kullanıyorum, kullanıyordum. önceleri audigy 2zs yle sonra x-fi ile.
    müzik dinlerken birden kapandı elektrik gelmedi bi daha. servisi aradım garantisi bitmişti.
    götürdüm incelediler 80ytl fiyat biçtiler ama parçaları 4 aydır bulamadılar. sonunda geri verdiler.

anladığım kadarıyla bash amfi bozulmuş subwofer ın içindeki. bana tavsiye olarak amfi almamı hoparlörlere bağlamamı önerdiler. siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexterx -- 6 Eylül 2008; 17:28:58 >
  • ben stereo anfiyle 2 uydusunu technics sbt-200 ile birlikte kullanıyorum.megaworksun uyduları çok kaliteli.ancak uyduların bası tek başına yeterli gelmez.amfi fiyatları çok ucuz da değil.amfi aldığında surround anfi alıp extradan subwofer alman gerekecek.
  • hiç düşünmene gerek yok.
  • yenisini al diyosun cemulas?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekkir

Arkadaşlar sorunum bugün 3 ledi.Ben sürekli driver ı kur kaldır gerçekten sıkıldım lütfen yardımcı olun.

quote:

Orjinalden alıntı: ekkir

Merhaba

Sistemde son 2 gündür yüksek seste müzik dinlerken aniden kapanıyor.Power tuşundan aç kapa yapıyorum çalıştırdığımdan sistemin bass ı pasif olarak geliyor tıs tıs diye vuruyor yani.Daha sonra driver ı kuruyorum tekrar normal haline dönüyor.2 gündür yükle kaldır bununla uğraşıyorum.Sorun nedir?Çözümü nedir?

Yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşım neyine yardımcı olalım..ya yüksek seste müzik dinlemeyeceksin.ya da tamire vereceksin.

• Sorun ses sistemi kaynaklı değil.Çünkü driverı kaldırıp yükleyince düzelio.Ya ses kartında bir problem var ya pc bilşenlerinde (işlemci ram power supply gibi)Ancak g 500 ünde sorun yok.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.