Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewet @jethocam ama kimsenin sorunu yok ya bi z5500 topic'ine bakıyorum sorunları var bi dünya kişi yardım alıyo ama bizde kimse sorun yaşamıyo maşallah diyelim

Ama sorunu olanlar söylesin sistemle ilgili birşeyler keşfeden farkedenler fln yazsın herkes bilgilensin başka konular açmayalım

Ben payşlaşiyim bugün yaşadıklarımı memnund eilim sub'dan farkındaydım yerinin iyi olmadığından şimdi değiştim yerini ve çok güzeül oldu birde baya kablo sıkıntısı çektim ama geçti hepsi Allaha şükür

• Var var

Hatta megaworks ve giga 500 konusunda açılmış iki tanede başlık var forumda
    bunlardan birtanesihttp://forum.donanimhaber.com/m_34446829/tm.htm

bu arada z5500 olayının abartıldığı kanatindeyim. sonuçta bir bilgisayar sistemi. müzik dinlemek ve gerçekçi ev sineması için tam uygun değil

herkese saygılar
    quote:

Orijinalden alıntı: ozi53

Ewet @jethocam ama kimsenin sorunu yok ya bi z5500 topic'ine bakıyorum sorunları var bi dünya kişi yardım alıyo ama bizde kimse sorun yaşamıyo maşallah diyelim

Ama sorunu olanlar söylesin sistemle ilgili birşeyler keşfeden farkedenler fln yazsın herkes bilgilensin başka konular açmayalım

Ben payşlaşiyim bugün yaşadıklarımı memnund eilim sub'dan farkındaydım yerinin iyi olmadığından şimdi değiştim yerini ve çok güzeül oldu birde baya kablo sıkıntısı çektim ama geçti hepsi Allaha şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 27 Eylül 2009; 16:28:41 >

• Ben de bayramdan 2 gün önce G500 aldım , subı zaten hep köşeye koyarım fakat yine de dolaplar falan titrerdi , altına bauhaustan 10 TLye anti rezonans alıp onun da üstüne 40*40 cmlik 2.5-3 cm kalınlığında bir granit koydum ve subı bunun üstüne koydum , dolgun basslara rağmen hiçbir dolap titremiyor , X540 tayken bile titriyordu , çok önemli bir yalıtım oldu sub açısından , herkese tavsiye ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 28 Eylül 2009; 10:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 09nanometer

Ben de bayramdan 2 gün önce G500 aldım , subı zaten hep köşeye koyarım fakat yine de dolaplar falan titrerdi , altına bauhaustan 10 TLye anti rezonans alıp onun da üstüne 40*40 cmlik 2.5-3 cm kalınlığında bir granit koydum ve subı bunun üstüne koydum , dolgun basslara rağmen hiçbir dolap titremiyor , X540 tayken bile titriyordu , çok önemli bir yalıtım oldu sub açısından , herkese tavsiye ediyorum.

İlginç bir durum ama bir rastlantı yada kendine özel bir durum değil.

Profesyonel ses sistemlerinin konuşulduğu topiklerden birisinde Teknka isimli forumcu abi seste sert granitin etkisini uzun uzun anlatmış

herkese saygılar
  • merhaba ben creativelerden çok çektim sürekli sorun çıkarıyordu eskisini sattım şimdi daha güçlü bir ses sistemi istiyorum. sizce 45-500 civarına home theatre almak mntıklı(sony dav-dz 260-260) mı z5500 fiyatı 800 civarında olduğunu düşünürsek. bilgisayarda kullanıcam creative gigaworks nasıl kullanan arkadaşlar tavsiye eder mi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jethoca

Var var

Hatta megaworks ve giga 500 konusunda açılmış iki tanede başlık var forumda
    bunlardan birtanesihttp://forum.donanimhaber.com/m_34446829/tm.htm

bu arada z5500 olayının abartıldığı kanatindeyim. sonuçta bir bilgisayar sistemi. müzik dinlemek ve gerçekçi ev sineması için tam uygun değil

herkese saygılar
    quote:

Ewet @jethocam ama kimsenin sorunu yok ya bi z5500 topic'ine bakıyorum sorunları var bi dünya kişi yardım alıyo ama bizde kimse sorun yaşamıyo maşallah diyelim

Kusura bakmayın okuldan sebep giremedim foruma.

O konuları görmüşüm ama unutmuştum z5500 konusunda ise anlayamıyorum bende ilk başta çok güzeldi herşey hep takip attim almak istiyordum ama şimdi iyi ki almamışım diyorum ben rizedeyim bi sorun yaşarsam bi imkan yok düzeltmeye onun şalterini bile zor bulurum burada ama çok sorunu var öle görünüyo dışardan ve bi kaç kişi müzik dinlemenin işkence olduğundan bahsetmişti bir tek bass için o kadar para vermediğim iyi olmuş diyorum eleştirmiyorum kötülemiyorum yanlış anlamasın kimse z5500 film içim mükemmel bir sistem bunu herkes kabul etmeli zati ama ben müzik için istiyordum ve şuan mega'mdan çok memnunum

• müzik dinlemek için multimedya sistemler içinde megaworks tan daha iyi var mı sizce arkadaşlar

herkese saygılar
  • arkadaşlar bırakın Z-5500 SPEAKERİ ALLAHINI SEVERSENİZ

2 tane logitech z-5500 üm var bir b.ka yaramaz! Sürekli bozuluyor gına geldi, sesini açıyorum çok boğuk yoğun ses var zevk kesinlikle vermiyor emin olabilirsiniz. Diğer odamda lcd televizyonuma, uyduma creative nin 5+1 ini bağladım bu kadar güzel ses ömrümde almadım. İş yerimde yine a300 model 2+1 creative kullanıyorum ya bu kadar müthiş ses olurmu ya....... Bugün G500 siparişi verdim kesinlikle ve kesinlikle creative den şaşmayın !!!!!!!!! pişman olursunuz şuanda evimde 5 adet ses sistemi var hesabını siz yapın!
  • quote:

müzik dinlemek için multimedya sistemler içinde megaworks tan daha iyi var mı sizce arkadaşlar

herkese saygılar

Mutlaka vardır, klipsh promedia ultra, acoustic energy aego t aklıma gelenler. Tabi işin içine fiyat kalite oranı girince satıldığı süre boyunca megaworks'ün eline su dökecek set olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepeb

quote:

müzik dinlemek için multimedya sistemler içinde megaworks tan daha iyi var mı sizce arkadaşlar

herkese saygılar

Mutlaka vardır, klipsh promedia ultra, acoustic energy aego t aklıma gelenler. Tabi işin içine fiyat kalite oranı girince satıldığı süre boyunca megaworks'ün eline su dökecek set olmamıştı.

megaworks demeyin banabir daha üretilse satış rekorları kırar.bu kadar sade görüntü bu kadar tatlı bir ses varmı350 lira veripte öyle bir ses almak artık sadece hayallerde...

• g500 ile z2300 arasında kaldım hangisini almalıyım , bass kalitesi benim için önemli , z-5500 teknosada dinledigimde bi gün orda kalasım gelmişti
  • quote:

Orijinalden alıntı: SY34

g500 ile z2300 arasında kaldım hangisini almalıyım , bass kalitesi benim için önemli , z-5500 teknosada dinledigimde bi gün orda kalasım gelmişti

o zaman z2300 al
  • çok kararsızım ya bi yanda 5+1 sistem bi yanda 2+1 , digerinnde woofer 130 w ne kadar kötü olabilirki
  • G500ün wooferı kötü değildirki benim mega'm yetiyo hatta artıyo g500ün sub'u bundan daha iyiymiş z2300 dinlemiştim alırsın bass'ı mükemmel ama yetmez bence bi süre sonra fark edersin sadece bass dinlediğini bence g500

Birde 5+1 veya 2+1 olarak müzik konusunda meganın eline su dökecek alet bilmiyorum
  • Gigaworks g500 sipariş ettim yarın geliyor hayırlısı bakalm
  • quote:

Gigaworks g500 sipariş ettim yarın geliyor hayırlısı bakalm

Hayırlı olsun güle güle kullan
  • Arkadaşlar g500 aldm fakat subwoofer dan ses gelmiyor ilk takdıgımda gelmişti sonra gitti ayarları kurcaladım yine geldi bu sefer yine bozldu ayarları nasıl yapmalıyım
  • quote:

Arkadaşlar g500 aldm fakat subwoofer dan ses gelmiyor ilk takdıgımda gelmişti sonra gitti ayarları kurcaladım yine geldi bu sefer yine bozldu ayarları nasıl yapmalıyım

ses ayarlarından 5.1 seçili olsun herzaman bendede bazen 2ye düşüyo durduk yere düzeltiyorum geçiyo
  • quote:

quote:

Arkadaşlar g500 aldm fakat subwoofer dan ses gelmiyor ilk takdıgımda gelmişti sonra gitti ayarları kurcaladım yine geldi bu sefer yine bozldu ayarları nasıl yapmalıyım

ses ayarlarından 5.1 seçili olsun herzaman bendede bazen 2ye düşüyo durduk yere düzeltiyorum geçiyo

geri verdim g500 , z2300 aldm ve bir daha creative ses sistemi alcagımı sanmyırm
  • quote:

G500ün wooferı kötü değildirki benim mega'm yetiyo hatta artıyo g500ün sub'u bundan daha iyiymiş z2300 dinlemiştim alırsın bass'ı mükemmel ama yetmez bence bi süre sonra fark edersin sadece bass dinlediğini bence g500

Birde 5+1 veya 2+1 olarak müzik konusunda meganın eline su dökecek alet bilmiyorum

tamamen ++1963
    Şuan maziden müzik dinliyorum Bülent ablamın eski esrlerini takılıyorumda aynı şarkıyı bir z5500 birde mega ile dinliyorum... Arada dağlar değil okyanuslar var beya..... fakat tekno veya rapte ise z5500 okyanusu o geçiyor...

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.