Blueyazilim.com - Blue yazılım dolandırıcılığı
Herkese selamlar.
Bu siteden AIDATA 64 key satın aldım. Tarafıma verilen şifre sadece 7.00 sürümüne kadar destekliyormuş.
Zaten internette aratırsanız blackliste bir dünya bu keyden var. Yeni ve en son güncel yazılımı yazımdı o yüzden 200 TL vererek almıştım.
Adamlar açıklamaya bu uyarıyı yazmıyor, satın aldıktan sonra gelen e-postada yazıyor.
Resmen dolandırıcılık yapıyorlar, parayı da iade edeceğiz diyorlar 3 haftadır sallıyorlar.
Kesinlikle blueyazilim.com - Blue Yazılım'dan uzak durun. Chat kısmına bakan veletlerde enayi yerine koyuyor zaten bizi.
Paylaşmak istedim.
Merhaba arkadaşlar,
MSI GE76 Raider 11ug marka diz üstü bilgisayarım var.
İşlemci sıcaklığı aşırı fazla. 3 yıldır hiçbir uygulama yapmadım zaten. Şimdi macun ve VRAM bakımlarını yapmak istiyorum.
Satın aldıklarım;
- Ice Dragon temizle solüsyonu.
- Thermal Grizzly 5gr conductonaut Liquid metal termal macun.
- Kapton ısıya dayanıklı band aldım (işlemci ve ekran kartı çevresini bantlayacağım sadece).
- MX 6 Normal macun
Sormak istediğim şey VRAM temizliği beni terletecek gibi duruyor. VRAM üzerindeki macunları solüsyon ile temizleyip normal işlemci termal macunu mu kullanmamız gerekiyor?
Diş fırçası ile solüsyonu damlattıktan sonra diş fırçasıyla baskı uygulasam zararı olur mu? Anakart devrelerine macun değmiş olsa sıkıntı olur mu?
Tavsiyeleriniz nelerdir? Yorumlarınızı bekliyorum. İlk defa yapacağım için tereddüt ediyorum.
Birde işlemci ve ekran kartı çevresine tırnak cilasından bahsediyorlar yapıştırmadan önce. Bununla ilgili pek bir kaynak göremedim yönlendirir misiniz?
Almamız gerekiyor mu?
Not: Gerçekten bilinçli ve daha önce uygulamış olan kullanıcılar yorum yaparsa sevinirim.
70 metre uzaklıktaki Wi-Fi bağlantısı nasıl sağlanır?
2 evimiz var aradaki mesafe Max. 70 metre. İnternetimiz ayrı. Artan fiyatlardan dolayı tek internet yapıp kullanmak istiyorum. Tek bir engel dahi yok karşılıklı evler. Kablo çekmemiz imkansız normal Wi-Fi'de görmüyor. Dış mekan AP iş görür sanırım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. TP-Link dış mekan AP cihazlarından 2 adet mi almamız gerekiyor yoksa 1 tane mi? Elimde harici üst düzey modem de var. Bu kadar mesafe de ping problemi olur mu? Nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olabilir misiniz?
2022 Jeep Compass 4xe alacağım yardım lazım
Arkadaşlar artı ve eksileri nedir?
Özellikle şarj ve benzin tam dolu iken karma ne kadar KM yol gidiyor?
Elektirik ve benzin modu beraber oto şekilde kullanımdayken ortalama yakıt tüketimi nedir acaba?
PHP arama sayfası nasıl çalıştırılır
Merhaba arkadaşlar,
Dinamik olmayan kurumsal PHP web sitem var. Yani her hangi veritabanı bulunmamakta.
Bu şekilde arama sayfası nasıl yapabilirim? Detaylı bilgi verebilecek varsa çok duacı olurum.
Sitemapı aratabilir sorgu.
apple.com online ABD üzerinden iphone 14 pro max alma
Merhaba arkadaşlar. Arkadaşım 1-2 ay sonra Türkiye'ye gelecek. Gelirken ABD üzerinden bana telefon getirecek.
Ben şimdi apple.com ABD bölgesini seçerek telefonu sipariş edeceğim fakat her hangi bir operatöre bağlı kalmadan TR'de kullanabileceğim bir telefon almak istiyorum.
Aşağıda resmini gösterdim en alt sağ kısımda "Connect to any carrier later" olanını seçerek mi devam etmem gerekiyor?
Dikkat etmem gereken bir şey var mı acaba? Arkadaşım adresini verdi o da ABD'ye yeni gitti İngilizce bilmiyor anlamaz da bu işlerden.
Buy iPhone 14 Pro and iPhone 14 Pro Max - Apple
Ev tipi regülatör tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar. Gına geldi artık, bir tane şerefsiz SEDAŞ ilçe müdür var 1 yıldır elektrik akımının düzeltmesini yapmadılar.
Adamın anasına küfür ettim ses yok. Bundan sonra zaten ümidi kestik.
Neyse... Evimde hem düşük voltaj hemde yüksek gelirim var. 180-240 aralığında sürekli geziyor.
Kazan dairesinde ki invertörlü kömür kazanım sürekli arızaya geçiyor voltajdan dolayı.
Kömür kazanına bağlamak için nasıl bir şey almam gerekiyor?
Ev sanayi tipi elektrik bağlı 6 fazlı. Yardımlarınızı bekliyorum.
silinebilir
silinebilir
Yanan ormanlarımız için harekete geçiyoruz! #yenidenyesertecegiz
Sevgili arkadaşlar. Biliyorsunuz bu hafta bir çok ilimizde bulunan ormanlık alanlar da yangın meydana geldi.
Bu yangın da çok sayı da hayvanlar telef oldu, evler yandı ve ormanlarımız kül oldu.
Tekrardan ormanlarımıza ağaç dikmek, yeşillendirmek bizim görevlerimizden bir tanesi diye düşünüyorum.
Bir kaç bilindik forumda bu kampanya ile konular açıldı ve xxx.xxx rakamlarına ulaştığı gözüküyor.
Biz DH olarak da böyle bir kampanya başlatarak destek olmakta fayda görüyorum.
Maddi imkanı olanları bağış yaparak dekont veya ekran görüntüsünü bu konuda paylaşarak hatta tanıdığınız arkadaşları buraya etiketleyip teşvik edebilirsiniz.,
Tema vakfına nasıl bağış yapabilirim?
- Tema yazıp 3464'e SMS göndererek katkıda bulunabilirsiniz.
- Ana sayfa veya Online Bağış | TEMA adresinden kredi kartı ile bağışta bulunabilirsiniz.
- Yine ana sayfa da ve aşağıda yer alan IBAN numarasında bağışta bulunabilirsiniz.
Tema Vakfı
TR46 0006 4000 0011 0351 4888 66
İş Bankası - Levent Şubesi
NOT: Lütfen konuyu yukarıya taşıyalım.
Satılık 39 adet TF2 Key [Satıldı]
Elimde 39 adet TF2 key bulunmaktadır. (Mann Co. İkmal Kutusu Anahtarı)
Fiyat: 11,5 TL
Meslek: Serbest Meslek
İlgi Alanları: Spor, Müzik
Monitör: MSI Optix MAG274QRX | Ekran Kartı: Galax RTX 4080 Super | İşlemci: İ7 13700K| Anakart: MSI MPG Z790 Carbon Max Wi-Fi II | M.2 SSD: 2x Samsung 980 Pro 1TB Gen4 | RAM: G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2x16) 7200Mhz | PSU: Corsair RM1000x 1000W 80+ Gold | Kasa: MSI MEG PROSPECT 700R | Soğutucu: ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB OLED |
Son Giriş: 18 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.980
İkinci El Bölümü Mesajları: 153
Konularının görüntülenme sayısı: 40.329 (Bu ay: 720)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 349 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware