2 evimiz var aradaki mesafe Max. 70 metre. İnternetimiz ayrı. Artan fiyatlardan dolayı tek internet yapıp kullanmak istiyorum. Tek bir engel dahi yok karşılıklı evler. Kablo çekmemiz imkansız normal Wi-Fi'de görmüyor. Dış mekan AP iş görür sanırım ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. TP-Link dış mekan AP cihazlarından 2 adet mi almamız gerekiyor yoksa 1 tane mi? Elimde harici üst düzey modem de var. Bu kadar mesafe de ping problemi olur mu? Nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olabilir misiniz? |
70 metre uzaklıktaki Wi-Fi bağlantısı nasıl sağlanır?
-
-
ap veya ptp kullansan masraf yapman gerekecek. bu masrafı isp'ye abonelik için kullanmak ise daha karlı bir iş olacak. aşağıdaki adresden simulasyon yaptım, 100 metre için ap ve ptp için iki cihaz öneriyor. fiyatları çok makul.
1. seçenek ap (LTU-Rocket öneriyor)
2. seçenek ptp (airFiber 60 LR öneriyor)
3. seçenek fiber (bunu pas geçiyoruz)
-
Ruijie Est350 V2 bir incele.
2-3 hafta içinde ~450 metre bir kurulum yapacağım inşallah.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba,
örnek,
https://www.youtube.com/watch?v=TutlMtTim8M
https://www.youtube.com/results?search_query=tp-link+d%C4%B1%C5%9F+mekan+ap+kurulum
umarım işinize yarar.
saygılar..................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multisongohan -- 30 Ocak 2024; 22:4:4 > -
Selam hocam aşağıdaki ürünü aldım bu marka daha iyi olduğu söyleniyor. 2 adet aldım.
Ben her iki evin balkonuna koyup bağlantı sağlayacağım.
Ana internet kendi evimde. Diğer eve bunu kurup, ev içerisinde iyi verim alması için modemden dağıtım yapabilirim dimi?
Modem AP/Router özelliği de var çünkü.
-
modemden değil,ya range extendar router repeater vb cihaz alacaksın yada modemi router olarak ayarlayarak kullanacaksın.kolay gelsin.
saygılar...............................
Benzer içerikler
- adresindeki web sayfası, geçici olarak kullanılamıyor veya kalıcı olarak yeni bir web adresine taşınmış olabilir.
- dns probe finished no internet
- bu ağ yakındaki diğer birçok ağ tarafından kullanılmakta olan wi-fi kanallarında çalışıyor ne demek
- windows yazıcıya bağlanamıyor bu işlemi tamamlamak için yeterli bellek yok
- bilgisayarda internet çok yavaş
- hotspot ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X