Şimdi Ara

Kablosuz modemlerin çekim alanı kaç metredir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 ayrı bilgisayara interneti paylaştıracağız.kabloyla çekersek en az 200-300 metre kablo kullanmamız gerek.bu yüzden kablosuz modem tercih ettik.yanlız bir kaç sorumuz olacak.

1.modemlerin çekim alanı ne kadardır ?
    2.kablosuz modem aldığımızda 4 bilgisayara bağlantı için ne gereklidir ?
    3.kablosuz modem kullandığımız zaman torrent programlarını kullanabilirmiyiz ?

• 1. modemin çekim alanı maksimum 50 metredir ki bu kablo kullanman daha akıllıca anlamına gelir helede torrent olayına gireceksen kesinlikle kablosuzu kafandan sil at derim.
    2. kablosuz modem aldığımızda demişsin ki bunu tavsiye etmedim alırsın bi modem atarsın yanına bi swich 100 metre uzatırsın kablolarını 100 metre sonra araya bi swich daha atarsın 100 daha gidersin olur sana 200 :)) ki şuda var kablosuz düşünürsen bi kere kafadan bağlanamazsın bağlansanda torrent olayında 256 değerinden bile bağantın düşük olur anlayacağın 96K çevirmeli bağlantı gibi bi bağlantı hızına sahip olursun düşün torrent i nası yapıcan :) ayrıca dediğim gibi swich olayına girersende bişey takmana gerek yok pc lere ethernet kartı işini görür onun dışında kablosuzdada her pc için ayrı bi kablosuz alıcı alman gerekiyo ki onların bir tanesi senin 4 makinaya harcayacağın swich kadar bi maliyet tutar zaten. kablolu iyi bence arkadaşım 100 mt kablo araya swich 100 mt kablo araya swich taktik bu :))
    3. torrent programlarını sadece çalıştırırsın kablosuz modem kullandığında helede mesafe 400 mt ise ohoo bi bakmışsın bağlantının gücü yükselsin diye kucaklayıp modeme doğru koşuyosun bence unut kablosuzu kablosuz olayı torrentcileri bozar ! sen kabloya yok kafayı bi sorunun olursa yazarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MovieMaKeR -- 6 Temmuz 2007; 16:50:01 >

• cevapların için teşekkürler.en iyisi kablo çekmek sanırım
  • Kardeş kablosuz alma neden dersen adam senin kotayı doldurur senden habersiz ben çok gördüm çünkü yinede sen bilirsin tabi
  • gerçek değer olarak asla 50 metreyi bulmaz zaten. bir yapıdaki duvarda kullanılan malzeme cinsi çok etkiliyor. ama tamamen açık, düz bir ortamda 50 metre belki olabilir.
  • açık alan hesabı 50 metre dedim zaten taner adamlar torrentten bahsediyo zaten
    biraz uçuk oluyo yani torrent diince ben direk girmeyin dedim normal internet olsa bile 200-300 metre az bi mesafe değil açık alan dahi olsa
  • quote:

Orjinalden alıntı: moviemaker

1. modemin çekim alanı maksimum 50 metredir ki bu kablo kullanman daha akıllıca anlamına gelir helede torrent olayına gireceksen kesinlikle kablosuzu kafandan sil at derim.

Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayın.

1 senedir Alcatel Speedtouch 550 wireless modem kullanıyorum. 1024 internet ile 100-105KB/s down 20-22KB/s upload yapabiliyorum.
    Bir çok trackerda yükleyiciyim. Ve modemle aramda 2 duvar var. Ayrıca laptop kullanıyorum.
    Modemin kalitesiyle doğru orantılı birşey bu dediğiniz. Bu zamandan sonra wireless modem alınması gerekiyor.
    Sonuçta artık cep telefonlarında bile wireless var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herşeyi yazmışsın güzeL hoşta aradaki mesafeyi neden bilgilendirmiyosun ? ayrıca ben wireless düşmanıda değilim ama 3 bilgisayara wireless kartı takıpta 300 - 400 mesafeli bir uzaklıktaki pc lerde ben hiçte sanmıyorum performanslı down-up yapılabileceğini ayrıcada dizüstüler wireless teknolojisi ile üretiliyor lütfen dizüstü ile üzerine ek donanım takılarak wireless kullanılmaya çalışılacak olan masaüstü pc lerini birbirine karıştırmayalım. bende 1 km. alan içerisinde kurulmuş bir fabrikada bilgi sistemleri uzmanıyım. ayrıca 20 Km.lik bir mesafeden yüksek teknoloji wireless cihazları ile bağlantı sağlıyorum. ve ne türlü sorunlarla karşılaşılacağınıda iyi biliyorum.
  • quote:

helede torrent olayına gireceksen kesinlikle kablosuzu kaFandan sil at derim.

Benim cevapladığım konu buydu. Diğerlerine bir yorumum yok.
    Kaliteli donanımlarla ve maliyetten kaçmayarak çok güzel stabil bağlantılar sağlanabiliyor.
    Bu arada benim modemle aramda yaklaşık 12-15 metre ve 2 duvar var.
    Önemli olan modeme verilan paraya acımamaktan geçiyor.
    Ayrıca takıldığım tek noktanın "KABLOSUZ TORRENT VERİMSİZ OLUR" olduğunu tekrar belirtmek isterim.
    Anlaşıldı umarım moviemaker.
  • pardon o zaman düzelteyim 15-20 metrede kullanacaksanız torrentte başarılı olursunuz ancak 200-300 metre yazarsanız Torrentte başarılı olamazsınız! düzelttim oldumu ? arkadaş konuyu açarken 200-300 metre kablo çekmesi gerektiğini söyledi sence bu 200-300 metre kabloyu arasında 15-20 metre mesafe olan iki uzaklığamı kullanıcak bence mantıksız !
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.