Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazı alınan ürünlerin bozuk çıktığı yorumlarını okumuştum dh'de... ama tabii ki istisna olabilir...
  • ben aldım cok memnunum gercekten fiyatına göre cok iyi bir ürün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: juniorx

jethocam acaba 200 TL'ye ext. music nerede var bi mesaj atsan en azından, pek durumum da yok şu an megayı da aldım ya ama insanın içinden bi ses oldu mu en iyisi olsun diyor bi de ses kartı için kasılsam mı iyice diye aklımdan geçmiyor değil. Bu arada ayrı bi konu daha açmayı da düşünüyorum ama burada da bi sorayım benim kart audigy value 7.1 , acaba illa almak gerekir mi dersiniz x-fi extreme music ,yeter mi acaba value'nun ses kalitesi, doyurur mu, şimdi benim daha vatandan megayı alıp açmaya fırsat bulamadığımı bilenler ulan daha kutusunu açmamışsın konuşuyorsun diyecekler ama value'ya takıp da pöfür pöfür ses alırsam yıkılırım ondan korkum.

ben 200 ytl ye bulamadım daha pahalıya buldum.

ama yorumda abartı ve yalan olmasın diye 200 ün altına bulamdadım dedim.

şimdi ses kartının fiyatını büyük firmalardaki rakamlar kadar sayarsak Giga 500 ün fiyatı hepten 240 ytl civarına denk geliyor ki çook çok ucuz ama giga 500 nasıl megaworks un o hı- fı lere yaklaşan orta ses ve tizlerini aratır mı ( bası yetersiz ama neyse) işte bi onu bilebilsem mega 500 + ses kartı hepten çok ucuz ve avantajlı bir seçenek.
    acaba Affan, venom 800, yada diğer ilgili abiler hiç giga 500 ü dinlemediler mi?
    Bu arada ben forumu bir karıştırdım geçen seneden bu yana megaworks u 400 ytl ve üstü faşyata alan ve bunu forumda belirten çok arkadaş var
    yani meganın fiyatı da kaçmaz

herlese saygılar
    herkese saygılar

• Sevgili @jethoca dostum:

Dinlemiş olsam tez vakit yazardım yorumlarımı ancak inan hiçbir fikrim yok,aksi halde elimden geleni yapardım,özellikle senin gibi birine
    Ancak ses rengi aynen Mega gibiyse ve bası da Megadan iyiyse gayet iyi bir üründür diye düşünüyorum

Hoşçakalın,saygılar...
  • Affan arkadaşım öncelikle ilgilendiğin için teşekkürler.

bu arada bu konuda açılmış bir başlığı baştan sona inceledim ama orda da mega mı yoksa giga 500 mü yazmıyor elle tutulur bir şey
    http://forum.donanimhaber.com/m_9215019/tm.htm

Arkadaşlar başta yakın arkadaşlarım olmak üzere alan arkadaşlar bayağı var. daha giga 500 ve ses kartını beraber alan arkadaş yok maalesef herkalde tanındığı için millet ( özellikle de benim evde dinleyenler ) mega yı seçiyor

herkese saygılar
  • hay allah bizde z5500 leri alalı 2 hafta oldu satıp bunlardanmı alsak
    şu ses kartlı sistem olayı iyiymiş mesela kaç watt onun wooferı ?
  • Saygılar @jethoca kardeşim Benim arkadaşlarımdan biri bu sistemi almaya niyet etmişti yaklaşık 2 hafta önce ama ne yaptı onu bilemiyorum. Ama bugün arayıp sorarım eğerki g500 almışsa gidip bütün gün sistemi dinler sonra da buraya hakkındaki düşüncelerimi yazarım Saygılar..
  • Megaworks e sahibim ve o aleti gidin alın derim hemen
  • alacam anasını sataim....kaç kez gelcez bu dünyaya
  • bu VATAN dediğiniz yerin web adresi yokmu onudan koysanız..
  • bir ses sistemi için çok para ama almam lazım diye düşünüyorum
  • ev sineması, oyun, müzik için 99 db sinyal gürültü oranına sahip böyle net temiz kaliteli ses eren megaworks bence 300 ytl ( dolar biraz düştü) civarında pahalı değil bedava bence ben birtane megaworks alıpta pişman olan görmedim

keşke forumun sevgilisi olan logi z5500 de aynı oranda düşseydi yani 500 600 flan olsaydı herkes nasıl kapış kapış olırdı onuda

arkadaşlar açtığım foruma ilginiz için teşekkürler

tekrar ediyorum amaç bu kampanyayı herkese duyurmak

nihayet akıma bende kapıldım abim 114 ytl ye Evkur dan philips 3040 dvd almış ama ses sistemi olmadan birkaç filim denedik 55 ekran tv de hiç bir anlamı yok

neyse önce creative inpire 2500 vb derken meganın siparişini verdik bile en güzeli de bandırmadan alıyoruz ve kargoyu onlar ödüyor

herkese saygılar
  • Kampanya süper!
    Bir Megaworks sahibi olarak yeni alacakları kıskanıyorum. Fiyat zaten uygun birde kargoyuda karşılıyorlar. Daha düne kadar açın bakın 2.elde 350 ytl civarına satılıyordu Megaworksler.
    Bu alsam mı acaba pahalımı diye düşünenlere bi fikir verir herhalde. Çünkü Vatan bilgisayar hariç heryerde fiyatlar yine 500 ytl üzerinde. Kampanya biterse ve hala almamışsanız. 2.elden 350 ytl'ye alırsınız haberiniz olsun.
  • megaworks u ilk aldığımda sesi beni cezbetmedi ..baslar beklediğimden sert çıktı ama zamanla kulak alışıyo artıı ses oturuyo ve ayarları yapınca da.. megaworksune tapıyo insan..

ilk alacak olanlar varsa ve ses tatmin etmezse onlara sadece şunu diyorum :

SABREDİN .. BEKLEYİN VE GÖRÜN !!

Not: ses kartım audigy 2 zs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

megaworks u ilk aldığımda sesi beni cezbetmedi ..baslar beklediğimden sert çıktı ama zamanla kulak alışıyo artıı ses oturuyo ve ayarları yapınca da.. megaworksune tapıyo insan..

ilk alacak olanlar varsa ve ses tatmin etmezse onlara sadece şunu diyorum :

SABREDİN .. BEKLEYİN VE GÖRÜN !!

Not: ses kartım audigy 2 zs

aynen katılıyorum

venom arkadaşım ilgin için teşekkürler görüşlerini en yakın zamanda bekliyorum.

Aksi halde ses kalitesinden emin olunmadığı için millet sadece megaworks u alıyor giibi.

bizde abime mega sipariş ettik ama abimin bilgisayarı yok ve adam 300 ytl yi zor çıkardı 480 ytl lik bir masrafa hiç giremezdi

herkese saygılar
    herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 18 Eylül 2006; 8:10:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Lord

hay allah bizde z5500 leri alalı 2 hafta oldu satıp bunlardanmı alsak

wofer tam olarak 130 vat rms değerinde
    uyduların her biri de 36 vat rms ve toplam 310 vat , yani sistemin toplam ses gücü sanırım megaworks tan biraz daha yüksek

herkese saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 18 Eylül 2006; 8:07:24 >
  • megaworks 500w rms değil mi 150+70*5
    quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

quote:

Orjinalden alıntı: Lord

hay allah bizde z5500 leri alalı 2 hafta oldu satıp bunlardanmı alsak

wofer tam olarak 130 vat rms değerinde
    uyduların her biri de 36 vat rms ve toplam 310 vat , yani sistemin toplam ses gücü sanırım megaworks tan biraz daha yüksek

herkese saygılar

• abi çok bilinen bir durum mesaj kalabalıklığına neden olacak ama madem sordun hemen yanıtlayayım.

Creative Megaworks THX 550 'nin rms değeri 500 değil Burs power değeri 500 vat . Resmi sitede 500 vat için toplam patlama gücü denilmekte. Rms değerinin tam olarak kaç olduğunu bilmiyorum ama forumdaki uzman abiler Burs değerinin yarısı olduğunu söylüyorlar ve mantıklısı da öyle gözüküyor

ayrıntılı bilgi için link veriyorum.

http://tr.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=240&nav=1

herkese saygılar

• burst power dan yararlanarak (eğer firmanın verdiği burst yani patlama değeri (peak de diyebiliriz) gerçek ise) kök 2 ye bölerek rms poweri elde edebiliriz.ama cambridge gibi bir firmanın elinden çıkmış bir thx550 için fazla kafa patlatmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.