Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jethoca

quote:

Orjinalden alıntı: therapeute

quote:

Orjinalden alıntı: nerazzuri

diyorum işte sana werim 350 alalım ikimiz al sende x-fi ni sen yoluna ben yoluma aga ...1 aydır bekliorm x530 alcaktım para geçti elime sonra mega da kampanya oldu...daha bişey alamadık du bakalım gidecem x530 alacam şşurdan bu gidişle

az daha ekle hocam böylece ikimizde hayrını görelim , bak bitecek stoklar ardından burnumuzu çekcez

hay aklınıza sağlık arkadaşlar biri hoparlörü biri ses kartını alsın çok çok iyi

ben devamını bekliyorum başka arkadaşlardan

şimdi kardeşim i trugue 3400 modelini ( 41 vat 2+1 ) 180 ytl ye aldı sisin kinde ses kartı ve 315 vatlık güzelim sistem ayrı ayrı 240 ytl ye geliyor ççoook çok karlı bir durum

herklese saygılar

hocam zaten forum ortamlarının gücü bu , amatör kullanıcıları biraraya getirerek yardımlaşma sağlamak

• arkadaşlar selam

bende x-fi ses kartıyla ilgileniyom.....

g500 ü almak isteyen varsa pm den gelsin
  • tibi arkadaşım seninde çift meworks deneme sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz çok çok güzelse bende alırım ikinci megayı

herkese saygılar
  • @jethoca az önce aradım ups i. bugun gelicekmiş kargo. akşama doğru çift subwoofer la denemeler yaparım. fotolarıda eklerim.
  • Bende g500 ile ilgilenıyorum ancak tam olark g500 ne kdra gelıyoo 230 ytlye gelıyoo dımı?

saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red_blade -- 23 Eylül 2006; 13:02:09 >
  • ilgilenen arkadaşlar için net rakamlar ortaya koymam gerekiyor.

kıymetli arkadaşlar G 500+ creative XFi ses kartı beraber kampanyasında ayrı ayrı fiyatları biraz muallak durumda birde dolar artışı işin içine girince yeniden ayrı ayrı fiyatlarını belirteyim.

Ayrı ayrı fiyat belirtmede Ses kartının piyasa fiyatı ile kalan rakam g 500 ün fiyatı ortaya çıkıyor ama bence g 500 ün piyasa fiyatını da belirterek Ses kartı ile g 500 ü paylaşacak arkadaşlarda bir bölüşme gereksinimi ortaya çıkıyor . şöyleki madem g 500 kampanyada piyasanın çok altına geliyor ses kartını alacak arkadaşında piyasadan daha aşağı bir fiyat vermesi gerekir. birlikte alan arkadaşlardan ses karını alanın tutUpta 245 ytl vermesinin ( hepsi Burda Fiyatı 245 ytl ) bir anlamı yok bence o zaman işbirliğinin bir anlamı kalmıyor.

GELELİM FİYATLARA
    GIGAWORKS THX G500 5.1 SPEAKER+X-FI 7.1 24 BIT SES KARTI INTERNAL XTREME MUSIC =
    299$+ kdv = 530 ytL Vatan normal fiyatı
    275$+Kdv = 490 ytl Vatan %8 indirimli Cartfinans fiyatı

Sadece Ses kartı piyasada =240-255 ytl

Gigaworks G500 ün piyasada fiyatı : 500 ytl nin üstünde ( ben 300 $ + kdv den ucuza bulamadım)
    Ses kartı+ Hoparlör Ayrı ayrı Toplarsak ( Piyasaya göre ) 500+245 ytl = 745 ytl ( kabaca )

NOT: DOLAR KURU 1.510 YTL ALINMIŞTIR
    bilginize

HERKESE SAYGILAR

• quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

ilgilenen arkadaşlar için net rakamlar ortaya koymam gerekiyor.

kıymetli arkadaşlar G 500+ creative XFi ses kartı beraber kampanyasında ayrı ayrı fiyatları biraz muallak durumda birde dolar artışı işin içine girince yeniden ayrı ayrı fiyatlarını belirteyim.

Ayrı ayrı fiyat belirtmede Ses kartının piyasa fiyatı ile kalan rakam g 500 ün fiyatı ortaya çıkıyor ama bence g 500 ün piyasa fiyatını da belirterek Ses kartı ile g 500 ü paylaşacak arkadaşlarda bir bölüşme gereksinimi ortaya çıkıyor . şöyleki madem g 500 kampanyada piyasanın çok altına geliyor ses kartını alacak arkadaşında piyasadan daha aşağı bir fiyat vermesi gerekir. birlikte alan arkadaşlardan ses karını alanın tutUpta 245 ytl vermesinin ( hepsi Burda Fiyatı 245 ytl ) bir anlamı yok bence o zaman işbirliğinin bir anlamı kalmıyor.

GELELİM FİYATLARA
    GIGAWORKS THX G500 5.1 SPEAKER+X-FI 7.1 24 BIT SES KARTI INTERNAL XTREME MUSIC =
    299$+ kdv = 530 ytL Vatan normal fiyatı
    275$+Kdv = 490 ytl Vatan %8 indirimli Cartfinans fiyatı

Sadece Ses kartı piyasada =240-255 ytl

Gigaworks G500 ün piyasada fiyatı : 500 ytl nin üstünde ( ben 300 $ + kdv den ucuza bulamadım)
    Ses kartı+ Hoparlör Ayrı ayrı Toplarsak ( Piyasaya göre ) 500+245 ytl = 745 ytl ( kabaca )

NOT: DOLAR KURU 1.510 YTL ALINMIŞTIR
    bilginize

HERKESE SAYGILAR

dediklerine katılıyorum , zaten taraflar iyiniyetli olmadan girilebilecek bi iş değil bu
    halen mantıklı fiyat verebilecek bir g500 alıcısı aramaktayım

• quote:

Orjinalden alıntı: therapeute

quote:

diyorum işte sana werim 350 alalım ikimiz al sende x-fi ni sen yoluna ben yoluma aga ...1 aydır bekliorm x530 alcaktım para geçti elime sonra mega da kampanya oldu...daha bişey alamadık du bakalım gidecem x530 alacam şşurdan bu gidişle

az daha ekle hocam böylece ikimizde hayrını görelim , bak bitecek stoklar ardından burnumuzu çekcez

baba gel ortada anlaşalım

• quote:

Orjinalden alıntı: red_blade

Bende g500 ile ilgilenıyorum ancak tam olark g500 ne kdra gelıyoo 230 ytlye gelıyoo dımı?

saygılar....

yok abi 375-400 den aşağısı olmuyo jethoca nın hesaba göre...

jethocam ayırdığın süre ve alakan için teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: opeth me!

quote:

Bende g500 ile ilgilenıyorum ancak tam olark g500 ne kdra gelıyoo 230 ytlye gelıyoo dımı?

saygılar....

ABİ İKİSİNİN TOPLAM FİYATI ZATEN İNDİRİMLİ 490 YTL SADECE HOPARLÖRE 400 DERSEN BENCE HAKSIZLIK OLUR BEN DİYORUM Kİ (pardon amacım kimsenin işine karışmak değil acizane fikrim) piyasada 240-50 ytl ye gelen ses kartı biraz daha ucuza gelsin ( ONA ARANIZDA KARAR VERİRSİNİZ) NE BİLEYİM ŞİMDİ BU SES KARTININ NE KADAR UCUZLATILABİLECEĞİ İLE İLGİLİ HANGİ RAKAMI TELAFFUZ ETSEM YANLIŞ OLACAK YADA TARTIŞMA ÇIKARACAK.

AMA AMAÇ BU KAMPANYADAN SES KARTINA İHTİYACI OLAN DA KARLI ÇIKSIN 240 YTL DEN UCUZA ALSIN G 500 ALAN DA PİYASADAN ALMAKTAN YADA İHTİYACI OLMADIĞI SES KARTINA PARA VEMEKTEN DAHA AKILLICA İŞ YAPMIŞ OLSUN

SON NOT BÖYLE BİR TİCARET ZOR Bİ İŞ AMA AKILLICA

HERKESE SAYGILAR

• ya hoca finans kartı olan biri olması lazım
    bende yok bonus var , bugün siteden girip baktım kdv dahil 543 ytl diyo bonusla
    finanskartı olan bi eküri olursa senin dediğin doğru ama kolay değil bulmak....
  • şimdi şööle olabilir:

vatandaki fiyat 275$ + kdv ise:
    275 * 1,18 * 1,53 ytl = 496.5 ytl hoparlör+ses kartı fiyatı

g 500 piyasa fiyatı 300$+kdv ise

300 * 1,18 * 1,53 ytl = 541 ytl ediyor....
    390-400 ytl veren 140-150 ytl karda

ses kartına verilecek para: 96,5 ytl piyasa fiyatı 137 $ * 1,18 * 1,53 = 247 ytl
    kar edilecek rakam: 247 - 96,5 = 150,5 ytl

kar rakamı her ikisindede aynı:)
  • bence kartı alanın minimum 140 ytl gibi bişi vermesi lazım , yoksa biraz haksızlık olur
  • bence parası olan ikisini beraber alır kartı da satar daha karlı gelir ona da...therapeute hocam sağol ben de ikisini birden almayı düşünüyorum audigy2 zs yi satacam 100 den...400 daha ekleyim öyle alacam..320 ye megayı almaktansa 400 e x-fi we giga ikilisi yapacam
  • quote:

bence parası olan ikisini beraber alır kartı da satar daha karlı gelir ona da...therapeute hocam sağol ben de ikisini birden almayı düşünüyorum audigy2 zs yi satacam 100 den...400 daha ekleyim öyle alacam..320 ye megayı almaktansa 400 e x-fi we giga ikilisi yapacam

bencede daha iyi yaparsın , bi kerede tam sound upgrade olur senin için

• quote:

Orjinalden alıntı: opeth me!

quote:

saygılar....

kardes ztn ıkısını aldıgın zmn vatanpc de 540 ytl ye gelıyoo ben x-fi yi 260 a almıstım hadı sen desn 240ytl en kotu ıhtımal 300 ytl ye gelıyoo yanı ben ıkısını alıpta x-fi yi satmaya kalksam en az 220 ytl den satmam g500 de 320 gelıyoo egere aranızda x-fi almak ısteyen varsa bu kampanya hem bana yarasın hem sıze

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red_blade -- 23 Eylül 2006; 22:27:48 >

• cardfinans arama aşamasındayım işte
  • quote:

cardfinans arama aşamasındayım işte

Sen kart bulana kadar kampanya bitecek.
    Kalacan sonra Serhat'ın laf attığın kolonlarına.

Bu arada tıbı'den çift Mega resimleri ve yorumları bekliyoruz.
  • @supremum arkadaşım vatan bilgisayar ups kargoya ''standart gönderme '' yaptırıyormuş. bu herifler bugun gelmiş apartman ziline basıp gitmiş. ( apartman zili çalışmıo bu arada ). beni telefonla aramadılar. şimdi yarın şubeye gidip eve taşıcam. neyse gelince sadeec resim değil video bile yuklerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

@supremum arkadaşım vatan bilgisayar ups kargoya ''standart gönderme '' yaptırıyormuş. bu herifler bugun gelmiş apartman ziline basıp gitmiş. ( apartman zili çalışmıo bu arada ). beni telefonla aramadılar. şimdi yarın şubeye gidip eve taşıcam. neyse gelince sadeec resim değil video bile yuklerim.

SADECE supremum arkadaşın mı hepimiz bekliyoruz ya vatan bilgisayar seni bekleyenlerin olduğunu bilmiyor muymuş ya adamların kampanyasını gümbür gümbür duyuruyoruz onların yaptığına bak

şaka bir tarafa ben ikisini beraber kullandığında senin yorumlarını merak ediyorum. birde basta meşhur logi z5500 e yetişiyorsa 640 ytl ye iki tane mega alarak onun yerini tutan sistemimiz olmuş olacak diye düşünüyorum

herkese saygılar

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.