Şimdi Ara

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.006
Cevap
2
Favori
82.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nerazzuri

bence parası olan ikisini beraber alır kartı da satar daha karlı gelir ona da...therapeute hocam sağol ben de ikisini birden almayı düşünüyorum audigy2 zs yi satacam 100 den...400 daha ekleyim öyle alacam..320 ye megayı almaktansa 400 e x-fi we giga ikilisi yapacam

son anda gördüm balıklama dalacaktım senin bu karta mega da kullanmak için ama benim masa üstüm yok onuda laptopta kullanama bana onun laptop modeli lazım ya tüh.

• quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

cardfinans arama aşamasındayım işte

Sen kart bulana kadar kampanya bitecek.
    Kalacan sonra Serhat'ın laf attığın kolonlarına.

Bu arada tıbı'den çift Mega resimleri ve yorumları bekliyoruz.

hala bulamadım ya açtım 2 ele ilan alnınık x530 diye ...ya giga ya hiç

• quote:

Orjinalden alıntı: red_blade

quote:

Orjinalden alıntı: opeth me!

quote:

Orjinalden alıntı: red_blade

Bende g500 ile ilgilenıyorum ancak tam olark g500 ne kdra gelıyoo 230 ytlye gelıyoo dımı?

saygılar....

yok abi 375-400 den aşağısı olmuyo jethoca nın hesaba göre...

jethocam ayırdığın süre ve alakan için teşekkürler

kardes ztn ıkısını aldıgın zmn vatanpc de 540 ytl ye gelıyoo ben x-fi yi 260 a almıstım hadı sen desn 240ytl en kotu ıhtımal 300 ytl ye gelıyoo yanı ben ıkısını alıpta x-fi yi satmaya kalksam en az 220 ytl den satmam g500 de 320 gelıyoo egere aranızda x-fi almak ısteyen varsa bu kampanya hem bana yarasın hem sıze

saygılar...

hocam bana pm ile ne kadar vermemi istediğini söyle , uyarsa gidip alalım şunu artık , Allah bilir belki stoklar bitmiştir ondanda haberimiz yokya

• stok var arkadaşlar:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: opeth me!

stok var arkadaşlar:)

aa iyi haber , tşk
  • tibi beyden hala bir haber yok mu

gecenin kaçı oldu bekliyoruz iki mega gücünün sonuçlarını

herkese saygılar
  • ya arkadaşlar gigaworks g500, megaworks tan dahamı iyi, vatandan arkadaşa aldık giga+x-fi açıkçası ben umduğumu bulamadım, megaworks'un eline su dökemez gibi geldi bana..
  • @jethoca gün bugündür.
  • G 500 düşünen arkadaşlar benim dinleme fırsatım olmadı ama g 500 ile mega yı karşılaştıran bir topik açılmış ordaki arkadaşları buraya davet ettim ama bakalım burda değerlendirme ve mega ile g 500 karşılaştırmalarını yapacaklar mı?

herkes megaworks un daha kaliteli olduğunu söylüyor

bu durumda X-fi li g 500 seçeneği çok karlı olmuyor.

Tibi arkadaşım sabırsızlıkla bekliyoruz

herkese saygılar
  • OH YEAAA

Megaworks ve Gigaworks G 500 Bilgi ve paylaşım ortamı... sorular/sorunlar

• bende hem mega hem g500 var şuanda.bence mega biraz abartılıyo meganın tek artısı uyduların biraz daha temiz ses vermesi fakat çok da abartı fark yok arada.woofer çok bariz şekilde g500de iyi, ayrıca görünüş olarak ve kumandasının kullanım kolaylığı açısından da g500 daha iyi.dvd filmlerde ve oyunlarda g500kesinlikle daha iyi. müzik konusunda bence berabere veya burun farkıyla mega daha iyi denilebilir.
    elinde zaten zs ve üzeri ses kartı olan megayı alsın, ses kartı olmayan için bence xfi+g500 çok iyi bir fırsat.

saygılar.
  • g500 ün ses kalitesini gücünü bilemicem ama görünüş için haklısın. bu kadar şık olcağını beklemiyordum ben
  • @tibi kardeş performans nasıl ???
  • performans kopuk arkadaşım.. 2 subwoofer ayaklarımın altında hemen kucağımın dibinde. 10 uydunun 7 tanesi aktif. ve ben bilgisayarda bütün ayarlar tavan yapmışken. mega kumandalarınında 4 . kademeye getirdim. gözümden yaş geldi :) çalan şarkı** hotel california live** anlatılmaz yaşanır.
  • valla g500 e okadar para verene kadar yani fiyat/performans mega hayli önde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgdincer -- 25 Eylül 2006; 20:29:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

performans kopuk arkadaşım.. 2 subwoofer ayaklarımın altında hemen kucağımın dibinde. 10 uydunun 7 tanesi aktif. ve ben bilgisayarda bütün ayarlar tavan yapmışken. mega kumandalarınında 4 . kademeye getirdim. gözümden yaş geldi :) çalan şarkı** hotel california live** anlatılmaz yaşanır.

sen çok yaşa kıymetli yarbayım. kopuk uçurtma gidiyorsun ha. abi önce hayırlı olsun.

ELLERİNE SAĞLIK BU ARADA O KADAR UĞRAŞIP RESİM EKLEMİŞSİN BİZİM İÇİN.

Şİmdi benim de sorularım olacak. konu dışı dizüstünün markası ne, ?
    diz üstünde kullandığın ses kartı ne marka ?

oda çok küçük gibi geldi bana hepsini kaldıracakmı genişlik. 1000 varlık bir patlama gücü söz konusu

tekrar ellerine sağlık ve ben burada senin takipçinin olacağını ve başka arkadaşların da çift mega fotosu ekleyeceğini hayal ediyorum

HERKESE SAYGILAR

• quote:

Orjinalden alıntı: cgdincer

valla g500 e okadar para verene kadar yani fiyat/performans mega hayli önde

iki sistemin de iyi bir ses kartı olmadan kullanılamayacağı düşünülürse nasıl hayli önde bi izah edermisin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: taktik

bende hem mega hem g500 var şuanda.bence mega biraz abartılıyo meganın tek artısı uyduların biraz daha temiz ses vermesi fakat çok da abartı fark yok arada.woofer çok bariz şekilde g500de iyi, ayrıca görünüş olarak ve kumandasının kullanım kolaylığı açısından da g500 daha iyi.dvd filmlerde ve oyunlarda g500kesinlikle daha iyi. müzik konusunda bence berabere veya burun farkıyla mega daha iyi denilebilir.
    elinde zaten zs ve üzeri ses kartı olan megayı alsın, ses kartı olmayan için bence xfi+g500 çok iyi bir fırsat.

saygılar.

Abi çok kıymetli bu bilgiler için sana teşekkürler ne kadar zamandır kullanıyorsun bu iki seti birlikte. onu söyleyebilirmisin

herkese saygılar
  • @jethoca tesekkur ederim. megayı ikilicek arkadaşlara önerim müstakil evde yapsınlar çünkü ses güçlünün ötesinde abartı yani o kadar gerek yokmuş cidden tatmin oldum bu konuda. hele bütün o uydulardan çıkan çok çok yüksek ses koca salona bile fazla gelir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jethoca

quote:

Orjinalden alıntı: taktik

bende hem mega hem g500 var şuanda.bence mega biraz abartılıyo meganın tek artısı uyduların biraz daha temiz ses vermesi fakat çok da abartı fark yok arada.woofer çok bariz şekilde g500de iyi, ayrıca görünüş olarak ve kumandasının kullanım kolaylığı açısından da g500 daha iyi.dvd filmlerde ve oyunlarda g500kesinlikle daha iyi. müzik konusunda bence berabere veya burun farkıyla mega daha iyi denilebilir.

saygılar.

Abi çok kıymetli bu bilgiler için sana teşekkürler ne kadar zamandır kullanıyorsun bu iki seti birlikte. onu söyleyebilirmisin

herkese saygılar

rica ederim
    mega 2 seneyi geçmiştir g500 10gün falan oldu.

bu arada mega yaklaşık 2 sene önce gene bu fiyatlara satılmıştı ve takip ettiğim kadarıyla bu fiyatlara birdaha inmedi, çok fazla da düşünmeyin kampanyalar sürüyorken bütçenize göre mega veya g500 den alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taktik -- 25 Eylül 2006; 21:07:28 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.