Şimdi Ara

Meğer IŞİD'in komutanı Türkiye'de rahat rahat dolaşıyormuş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1

Sadece başlığı okudunuz sanırım.
    Evet, sadece başlığı okudum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bilexsamet kullanıcısına yanıt
    Yav yararı pkk ile Türkiyede çalışan kafa kesen işidliyi nasıl bir tutuyorsun o tedavi olan pkklı sonra tutuklanıp cezaevine konuluyor. Sokakta doğalgaz faturası kesmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ciobaba

Yav yararı pkk ile Türkiyede çalışan kafa kesen işidliyi nasıl bir tutuyorsun o tedavi olan pkklı sonra tutuklanıp cezaevine konuluyor. Sokakta doğalgaz faturası kesmiyor.
    PKK'lı daha iyi yani, öyle mi(?)

Ahahhaha tipik malum partili tek yaptığın laf ebeliği. Yaralı pkklı toplum için tehdit oluşturmuyor tedavi edildikten sonra cezasını alıp toplumdan uzaklaştırılıyor. Diğer işidli ise sokakta elini kolu sallayarak geziyor bununla kalmayıp bir firmada çalışabiliyor :D

Ha bu arada siz seversiniz pkklı tedavi etmeyi çadır mahkemeleri kurup beraat kararı vermeyi o yüzden bana burada pkkyı savunuyormuş gibi mesaj atma. Senin sülalen benim gibi milliyetçi göremez.

• quote:

Ahahhaha tipik malum partili tek yaptığın laf ebeliği. Yaralı pkklı toplum için tehdit oluşturmuyor tedavi edildikten sonra cezasını alıp toplumdan uzaklaştırılıyor. Diğer işidli ise sokakta elini kolu sallayarak geziyor bununla kalmayıp bir firmada çalışabiliyor :D
    Bilmeden yorum yaptığınız belli. Tespit edilince ikisi de hapse giriyor zaten. Kimse elini kolunu sallayarak gelmiyor. Ona bakarsan doğuda PKK sempazitanı o kadar adam var ki.

• quote:

Ha bu arada siz seversiniz pkklı tedavi etmeyi çadır mahkemeleri kurup beraat kararı vermeyi o yüzden bana burada pkkyı savunuyormuş gibi mesaj atma. Senin sülalen benim gibi milliyetçi göremez.
    Siz derken???? Valla ben mahkeme falan kurmadım kimseye. Bilmeden kafadan konuşmayın.

Siz diyerek neyi ima ettiğimi anladınız. Ayrıca burada sıkıntı olan konu din kardeşimiz, mazlum vs diyerek tamamen kontrolsüz ülkeye alınan tiplerin büyük çoğunluğu Cihatçı teröristler. Zaten devleti eleştirdiğimiz konu bu. Adam SURİYE de ırakta kafa kesiyor çatışıyor gelşyor burada çalışıyor falan ve Türk istihbarat teşkilatı uyuyor sıkıntı olan nokta bu kim bilir kaç tane daha var böyle.

• Şuan ülkede 4,5 milyon Suriyeli var.Bunların neci olduğu,kim olduğu belli değil.Malum Suriye'de iç savaş çıkınca hapishanelerde ne kadar mahkum varsa hepsi özgür olmuştu.Çoğunu da bu muhalifler serbest bırakmıştı.Herhalde hapishanelerde olanların tamamı ''rejim karşıtı'' insanlar değildi.Aralarında katiller,tecavüzcüler,hırsızlar,terör örgütü üyeleri vs vardı.Bunların alayı serbest kaldı.Sonrası malum alayı ''sığınmacı'' adı altında Türkiye'ye geçti.

Şuan Türkiyede Suriyede iken cinayete karışmış,tecavüze karışmış,hırsızlık olaylarına karışmış kaç kişi var bilinmiyor.Zira bunlara dair tüm veriler ve evraklar Suriye'de yine muhalifler tarafından yakıldı.Kısacası şuan 4,5 milyon insanın içinde kim necidir bilinmiyor ve bazıları ''Ama onlar ümmet'' diye bunlara sahip çıkıyor.Elin Avrupalısı neden bunları kabul etmiyor anladınız değil mi?

Bu ve benzeri binlerce hatta on binlerce işidli şuan Türkiye'de uyku modundalar.Yarın öbür gün olurda devlet bir zaafa düşerse aynen Suriye'de olduğu gibi ayaklanıp şeriat devleti kurmak isteyecekler ve Suriye'de yaptıkları katliamların bir benzerini de bu ülkede yapacaklar.Ne yazık ki olacak olan bu.

Birileri hala daha bunları savunsun...Nede olsa zoru gördüler mi ''Kandırıldık ne var bunda?'' deyip zeytin yağı misali su üstüne çıkıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 18 Şubat 2020; 13:34:53 >

• quote:

Siz diyerek neyi ima ettiğimi anladınız. Ayrıca burada sıkıntı olan konu din kardeşimiz, mazlum vs diyerek tamamen kontrolsüz ülkeye alınan tiplerin büyük çoğunluğu Cihatçı teröristler. Zaten devleti eleştirdiğimiz konu bu. Adam SURİYE de ırakta kafa kesiyor çatışıyor gelşyor burada çalışıyor falan ve Türk istihbarat teşkilatı uyuyor sıkıntı olan nokta bu kim bilir kaç tane daha var böyle.
    Türk İstihbaratının beceremediğini düşünüyorsanız buyurun kendiniz düzeltin.

Zaten ben normal adamların arasında teröristlerin girdiğini inkar etmiyorum ki. Doğru giriyorlar ülkemize. Ama bu uyumakla alakalı değil.

Ülkenin bu risklere karşı bu göçü almaması gerekiyor. Bu konuda hemfikiriz zaten.

Benim itiraz ettiğim konu Türkiye'nin DEAŞ'ı destekleyen/koruyan ülke olarak lanse edilmesi.

Bu kafaya hastayım... Sen yap o zaman :D kardeşim ben mi MİTin başındayım ben sahada çalışan istihbarat üyesi miyim nasıl yapayım... Türkiye işidi destekliyor mu bilemem ancak Suriye de muhalif adı altında Cihatçı teröristleri destekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Long Nightt

Şuan ülkede 4,5 milyon Suriyeli var.Bunların neci olduğu,kim olduğu belli değil.Malum Suriye'de iç savaş çıkınca hapishanelerde ne kadar mahkum varsa hepsi özgür olmuştu.Çoğunu da bu muhalifler serbest bırakmıştı.Herhalde hapishanelerde olanların tamamı ''rejim karşıtı'' insanlar değildi.Aralarında katiller,tecavüzcüler,hırsızlar,terör örgütü üyeleri vs vardı.Bunların alayı serbest kaldı.Sonrası malum alayı ''sığınmacı'' adı altında Türkiye'ye geçti.

Şuan Türkiyede Suriyede iken cinayete karışmış,tecavüze karışmış,hırsızlık olaylarına karışmış kaç kişi var bilinmiyor.Zira bunlara dair tüm veriler ve evraklar Suriye'de yine muhalifler tarafından yakıldı.Kısacası şuan 4,5 milyon insanın içinde kim necidir bilinmiyor ve bazıları ''Ama onlar ümmet'' diye bunlara sahip çıkıyor.Elin Avrupalısı neden bunları kabul etmiyor anladınız değil mi?

Bu ve benzeri binlerce hatta on binlerce işidli şuan Türkiye'de uyku modundalar.Yarın öbür gün olurda devlet bir zaafa düşerse aynen Suriye'de olduğu gibi ayaklanıp şeriat devleti kurmak isteyecekler ve Suriye'de yaptıkları katliamların bir benzerini de bu ülkede yapacaklar.Ne yazık ki olacak olan bu.

Birileri hala daha bunları savunsun...Nede olsa zoru gördüler mi ''Kandırıldık ne var bunda?'' deyip zeytin yağı misali su üstüne çıkıyorlar...
    Avrupa uyanık. İşe yararları alıyor. Nerede işe yaramaz asayiş bozan veya terörist var bize kalıyor. Sonra başa bela.

Zaten niye böyle bir risk alınır, bilmiyorum.

• Suriyeden sürekli insan geliyor. Suriyede esed yönetimi var. Acaba buraya gelen suriyelilerin gbt sorgusunu bizimle paylaşıyormu, esed yönetimi. Adam hırlımı hırsızmı, suç kaydı varmı, aranıyormu vsvs. Bakanlık açıklama yaptı suriyeli çalıştırana teşvik. Bu gün bir Türk vatandaşı işe gireceği zaman sicil raporu isteniyor. Şayet esed yönetimi, bize tek tek bilgi vermiyor ise nereden bilecek iş veren sicil kaydını.
    Almanya ne dedi ülkeme türkiyeden gelecek suriyeli yasal yollardan gelmeli. Yani almanya sicil sorgulama şartı istedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu kafaya hastayım... Sen yap o zaman :D kardeşim ben mi MİTin başındayım ben sahada çalışan istihbarat üyesi miyim nasıl yapayım... Türkiye işidi destekliyor mu bilemem ancak Suriye de muhalif adı altında Cihatçı teröristleri destekliyoruz.
    Tamam da davulun sesi uzaktan hoş geliyor. Keşke bu kadar basit olsa. Suriye'de ÖSO ve MSO adı altındaki grubu destekliyoruz, evet. Ama bunların milli çıkarlarımıza aykırı olduğunu mu düşünüyorsunuz?

Evet Türkiyenin milli çıkarı Suriye toprak bütünlüğünü korumaktır. Bunun için en başından beri Suriye hükümet ile ortak adımlar atılabilir. Ayrıca ben bir Türk vatandaşı olarak TSKnın çıkarına uysa bile Cihatçı bir örgütle ortak adımlar atmasını doğru bulmuyorum.

• quote:

Evet Türkiyenin milli çıkarı Suriye toprak bütünlüğünü korumaktır. Bunun için en başından beri Suriye hükümet ile ortak adımlar atılabilir. Ayrıca ben bir Türk vatandaşı olarak TSKnın çıkarına uysa bile Cihatçı bir örgütle ortak adımlar atmasını doğru bulmuyorum.
    Onu keşke en başta yapsalardı. Ama geçti o iş. Stratejik hata oldu. Suriye bölündü gitti. En başta bu kadar bölünmemişken Suriye ile ortak hareket edilebilirdi belki. En azından bu kadar örgütle ve göç dalgası ile başımız belaya girmeyebilirdi.

Galşba takip etmiyorsunuz Suriye bölünmedi tam tersine Esat yavaş yavaş bütünlüğü sağlıyor, Rusya desteği ile Suriyenin tamamen topraklarını alacağını düşünüyorum. Ayrıca bu konuya girersek 2011 yılında Suriye sınırından temizlenen mayınlara kadar gitmemiz lazım o mayınlar niye temizlendi vs vs Türkiye yıllardır dış siyasette yaptığı hataların bedelini ödüyor umarım demeye devam etmez en kısa sürede ya hükümet değişir ya da malum hükümet doğru politikalar izler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.