< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 18 Şubat 2020; 10:1:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 18 Şubat 2020; 10:1:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye zaten Suriye de IŞID için savaşıyor.. Suriyeden TR ye gelen mülteciler , ÖSO , İdlib halkı , muhalifler dediğiniz kısım ya kendisi IŞID tır yada IŞID sempatizanıdır..
|
Yerel seçimlerden önce "CHP'ye oy verirseniz teröristler su sayacınızı ölçmeye gelir" demişlerdi. Bi bildikleri varmış anlaşılan.
|
Yav yararı pkk ile Türkiyede çalışan kafa kesen işidliyi nasıl bir tutuyorsun o tedavi olan pkklı sonra tutuklanıp cezaevine konuluyor. Sokakta doğalgaz faturası kesmiyor.
|
iki askerimizi bunlar yakti!
su itlerin kafalarini alacak delikanlilar yok mu? |
bize neredeyse allahın hergünü gbt yapan kimlik soran polis müsvettlerine soruyorum bu adamın kimliğini bunca zaman neden sormadınız ?
|
Ahahhaha tipik malum partili tek yaptığın laf ebeliği. Yaralı pkklı toplum için tehdit oluşturmuyor tedavi edildikten sonra cezasını alıp toplumdan uzaklaştırılıyor. Diğer işidli ise sokakta elini kolu sallayarak geziyor bununla kalmayıp bir firmada çalışabiliyor :D
|
Ha bu arada siz seversiniz pkklı tedavi etmeyi çadır mahkemeleri kurup beraat kararı vermeyi o yüzden bana burada pkkyı savunuyormuş gibi mesaj atma. Senin sülalen benim gibi milliyetçi göremez.
|
Şuan ülkede 4,5 milyon Suriyeli var.Bunların neci olduğu,kim olduğu belli değil.Malum Suriye'de iç savaş çıkınca hapishanelerde ne kadar mahkum varsa hepsi özgür olmuştu.Çoğunu da bu muhalifler serbest bırakmıştı.Herhalde hapishanelerde olanların tamamı ''rejim karşıtı'' insanlar değildi.Aralarında katiller,tecavüzcüler,hırsızlar,terör örgütü üyeleri vs vardı.Bunların alayı serbest kaldı.Sonrası malum alayı ''sığınmacı'' adı altında Türkiye'ye geçti.
Şuan Türkiyede Suriyede iken cinayete karışmış,tecavüze karışmış,hırsızlık olaylarına karışmış kaç kişi var bilinmiyor.Zira bunlara dair tüm veriler ve evraklar Suriye'de yine muhalifler tarafından yakıldı.Kısacası şuan 4,5 milyon insanın içinde kim necidir bilinmiyor ve bazıları ''Ama onlar ümmet'' diye bunlara sahip çıkıyor.Elin Avrupalısı neden bunları kabul etmiyor anladınız değil mi? Bu ve benzeri binlerce hatta on binlerce işidli şuan Türkiye'de uyku modundalar.Yarın öbür gün olurda devlet bir zaafa düşerse aynen Suriye'de olduğu gibi ayaklanıp şeriat devleti kurmak isteyecekler ve Suriye'de yaptıkları katliamların bir benzerini de bu ülkede yapacaklar.Ne yazık ki olacak olan bu. Birileri hala daha bunları savunsun...Nede olsa zoru gördüler mi ''Kandırıldık ne var bunda?'' deyip zeytin yağı misali su üstüne çıkıyorlar... |
https://forum.donanimhaber.com/gokcek-onlara-da-parsel-parsel-vermis--142058938
Feto haberi paylaşınca zoruna gitti galiba... Dikkat edersen bu başlığın altına hiç yorum yapmadım. https://forum.donanimhaber.com/isid-infazcisi-bursa-da-dogal-gaz-servisinde-calisiyormus--142056004 Aynı haberden var ama ben ekstra feto bağlantısı paylaşınca benim paylastigimin altına yorum atıyorsun. Ayrıca o keremcem denen tipin cumhurbaşkanı erdoğan'ın eşine hakaret içeren mesajı da var. Sözde ak partili görünümlü tiplersiniz hiçbiriniz şikayet etmedi hepinizin aklını alırım. |
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 18 Şubat 2020; 12:36:33 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcZaNeT -- 18 Şubat 2020; 12:56:24 > |
|