yannız siteye girmeye yarıyo oyuna deil ancak yabancı olan site acıkken turk sitesinin kapalı olması ko2 nin türkler üzerinde yapmmısş oldu bir oyun sanırım benim düşüncem bu hem paramızı alıyolar hemde enayi yerine koyuyolarko2 ye
Hide İp Kullanırsak Belkİ Girebiliriz oyuna
Arkadaşlar Hideİp denemeyin işe yaramıyor. Ben farklı yontemler kullandım yapabildiğimin en iyisi serverlara kadar gelmek sonra (10060)
Not: bu gece knightonlineden umudu kesin
bu oyun artık sinir sistemini bozmaktan başka bi işe yaramıo proxy ile siteye girdim ve ordan turkish forumu setim ama yabancı forum açıkken turkhıs forum yeri ni tıkladığımda bildiğiniz sunucu hasatı gelio
**********Bunu Yapmalarının Sebebi Nedir Acaba TOnla Para Gidio Türkiyeden**************
sinirim bozuldu
Ttnet sorunları bitmez
quote:
Orjinalden alıntı: metinsbf
Cidden ilginç ne desem bilmiyorum.Yabancılar rahat rahat oynamıştır Türkiye'den giren olmadıysa Forumda Türkiye dışında yaşayan Türkler vardır kesin.Onlar girebiliyor mu acaba?
sitemin almanya üzerinde bulunan serverine yukledim oyunu orada kurdum ama yine girmedi yani bu olay iyi karıstı demektir
Acıyorum size. Adamlar sizel tşk gecio,siz hala girsemde %5 ilerlesem hesabı yapıosunuz. ahahahahahahah
evet ya bişeylik var bugünlerde oyunun cıvkını çıkardılar ama k2 de düzeltsin sorun neyse millet bu yüzden oyunu bırakır oldu....
quote:
Orjinalden alıntı: DoLZ
Acıyorum size. Adamlar sizel tşk gecio,siz hala girsemde %5 ilerlesem hesabı yapıosunuz. ahahahahahahah
sana bisi sorcam sen gerzek misin? anlayamdım gitti.Bu siteye girmen için annen baban her ay onlarca para veriyor. senin yaptıgına bak!
TÜRKLERİ ATTILAR AMA NEREYE KADAR EN SONUNDA GERİ ALICAKLAR BU OYUN TÜRKSÜZ OYNANMAZ
arkadaslar oyunu turk iplerine kapamıslar ama bi sebebi var cunku dallamanın biri turkiye uzerinden ko ya saldırı duzenliomus bu yuzden turk iplerine kapalı oyun
quote:
Orjinalden alıntı: SSCB
quote:
Orjinalden alıntı: DoLZ
sana bisi sorcam sen gerzek misin? anlayamdım gitti.Bu siteye girmen için annen baban her ay onlarca para veriyor. senin yaptıgına bak!
Sanane lan,ben en azından sörf yapıom,takılıom. Siz para veirp sinir sahibi oluosunuz. aha sizin gibileri reel hayatta yakalasam varya ne abanacam,keklicem,ümügünüzü sıkıcam ama gelmio işte. kaymagı hep k2 network yiyio ,bize kek kalmıo
We can'T login official knight online site with turkish ip numbers and all of turkish players protest you for this cause.
lütfen 2dk. nızı ayırın. sesimizi çıkarmazsak bunlar bizi hepden ezecekler. türkiyeden oynamanların oyna da girebildikleri sölyleniyor
Aslında Şikayet Ve Başkaldırmak Güzel Denemek Gerek
bencede belki fazla msjımız olursa bi etkisi olur
quote:
Orjinalden alıntı: kadirsahin19
arkadaslar oyunu turk iplerine kapamıslar ama bi sebebi var cunku dallamanın biri turkiye uzerinden ko ya saldırı duzenliomus bu yuzden turk iplerine kapalı oyun
heeh bi turk lamerimiz eksikti ee sırada ne var?? oyunun turkiyede yasaklanmasımı yasaklansa daha iyi hiç değilse endişe edip durmayız konuya bi açıklık getirilse. giden pre. gunlerinemi aldıgım gbleremi. geçirdiğim vakitemi yanayım?
oyun kafayı yedı ufffff bnde yedim
EVET ARKADAŞLAR BURUMDA KO battı eskisi gibi çok kişi oynamaz zaten ko yu en çok biz oynuoz
bence yeni moradon gelirken deniyorlar türkler olmasa ne kaybederiz diye
arkadaşlar eğerkı bır yolnu bulup bir şekılde şikayetımız dıle getırebıılırsek lutfen bu cıft standartlığa kımse sesız kalmasın...sesız kalmadığımız surece ko herzamn gerı adım atmak zorunda dıkkatınız cektımı bılmıyorum ama gecen haftalarda askıda kalma sorununda yoğun şikayet uzerıne ko herkese 5 veya 7 gun premum eklemesı yaptıı.lutfen bu konuda aynı duyarlılığı göstermenızı rıca edıyorum sonucta kımse kandırlmak ıstemez..şuan bızım içinde bulunduğumuz durm kandırlmişlıktan başka hiç bır şey değil..