Arkadaşlar aranızda meguiars'ın onlinealışveriş sitesini kullanan var mı ? Güvenlik derecesi nedir acaba ? Plast-x ürünü almak istiyorum ama sadece kendi sitesinde var diğer sitelerde (hepsiburada,gittigidiyorda var ama set olarak) ürünü bulamadım yok linki budur:
Arkadaşlar aranızda meguiars'ın online alışveriş sitesini kullanan var mı ? Güvenlik derecesi nedir acaba ? Plast-x ürünü almak istiyorum ama sadece kendi sitesinde var diğer sitelerde (hepsiburada,gittigidiyorda var ama set olarak) ürünü bulamadım yok linki budur:
Ben mikrofiber yıkama eldiveni aldım, sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Faturasını ve Meguiars ürünlerini tanıtan küçük bir kitapçık gönderdiler yanında. Erdem Boya'dan da alışveriş yaptım, orası da aynı şekilde güvenilirdir.
kendi sorumu kendim yanıtlıyorum pazartesi akşamı meguiars.com.tr den siparişi verdim (palast-x) _Maxy_ arkadaşın dediği gibi ürünleri tanıtan bir katalog ve fatura ile birlikte an itibariyle elime ulaştı gönül rahatlığıyla alışveriş yapılabilir.