Şimdi Ara

Mehmet Baransu yardırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşebbüs bile yok diyen Demirören'in yalan söylediği konusunda haklı çıkınca bugün habertürk'te gövde gösterisi yapmış.

http://tvarsivi.com/player.php?y=7&z=2012-05-07%2020:28:00

İlhan ve Şekip'in ceza almasına neden olan telefon tapelerinin devamında, bunların Aziz'i bilgilendiren konuşmaları da var diyor doğru mu?
    Aziz Yıldırım'dan talimat aldıkları netmiş, bu tapelerden haberi olan var mı aranızda arkadaşlar?

• Elinde kaset varmış ama arkasında kimse olmadıgı icin aciklayamiyirmus. Arkasında kimse olmasa bu kadar herkese sallayabilir mı ?
  • bu adamı yiyorlar bu da yiyor. garip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son kısımlarını dinledim Ömer Çavuşoğlu yanıt veremeyince susturmaya çalıştı adamı. Ben bu adamın dediklerine pek çok konuda güveniyorum, kamuoyu kendisini sevmiyor olabilir; ama başka konularda da dediğinin çıktığını çok defalar gördüm o nedenle bu konuda da kendisinin söylediklerini önemli buluyorum. Ha bir de hep Rasşm Ozan'la aynı türden şahıslar olduğu sanılıyor bu adamın, kesinlikle değl; Rasim Ozan tam bir hükümet destekçisi, hükümetin her yaptığı oaklya sonsuz destek. Bu adam ondan daha farklı, 2-3 aydır hükümeti çoğu konuda eleştiriyor (bu şike davası da dahil).
  • Bu adam basketbolcu olsa çok faul aldırır, güzel fake atıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

bu adamı yiyorlar bu da yiyor. garip.

Adamın dedikleri tek tek çıktı ya bu da sizin gibilere çok güzel ders oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

bu adamı yiyorlar bu da yiyor. garip.

PFDK Ali Kıratlı'ya ceza vermemiş diyor. Ali Kıratlı'nın PFDK ile bir bağı olmadığını, ceza veremeyeceğini bilmekten, araştırmaktan aciz. Gazeteci
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ismail murat aydın
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adamın dedikleri birer birer çıkıyor helal olsun
  • Sorum kaynamasın arkadaşlar, ceza alan yöneticilerin şike konuşmalarının bir dakika sonrasına ait tapelerinde azizle olan görüşmeleri mevcut mu değil mi, bir bilgilendirme var mı yok mu?
  • adam belgeli ve mantıkla konuşuyor
  • Ulan adam diyorki şunlar bunlar olmuş kanıtımda var ki kanıtlıyor...

Fblilerde diyorki adamın arkasında kim var...

Ulan size ne be...Kim varsa var...Adam söylediklerinde haklımı deilmi bizi ilgilendiren kısmı o...

Ama Fbliler Ali Cengiz oyunu yapacak ya...Şeytana bile pabucunu ters giydirirler harbiden...
  • İbrahim heralde guinness rekorlar kitabına girmek için tek başına şike yaptı diyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mete_han1453

Ulan adam diyorki şunlar bunlar olmuş kanıtımda var ki kanıtlıyor...

Fblilerde diyorki adamın arkasında kim var...

Ulan size ne be...Kim varsa var...Adam söylediklerinde haklımı deilmi bizi ilgilendiren kısmı o...

Ama Fbliler Ali Cengiz oyunu yapacak ya...Şeytana bile pabucunu ters giydirirler harbiden...

Allah şeytanın görevini bunlara verse bunlar daha iyi görev yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erbaa82

quote:

Orijinalden alıntı: Aragorn

adamın dedikleri birer birer çıkıyor helal olsun

Adamın dedikleri doğru olabilir bu da fenerlilere...

yok yok deme öyle sen şimdi birkaç gs lı daha çıkar siz akp şak şakçısını destekliyorsunuz diye bir başlar gider olay. hatta ne olur biliyormusun kardeş gider fenerliyle bir olup dalga geçer seninle.
  • Yok mu bilen arkadaşlar, ceza alan yöneticilerin şike konuşmalarının bir dakika sonrasına ait tapelerinde azizle olan görüşmeleri mevcut mu değil mi, bir bilgilendirme var mı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chris martin

Son kısımlarını dinledim Ömer Çavuşoğlu yanıt veremeyince susturmaya çalıştı adamı. Ben bu adamın dediklerine pek çok konuda güveniyorum, kamuoyu kendisini sevmiyor olabilir; ama başka konularda da dediğinin çıktığını çok defalar gördüm o nedenle bu konuda da kendisinin söylediklerini önemli buluyorum. Ha bir de hep Rasşm Ozan'la aynı türden şahıslar olduğu sanılıyor bu adamın, kesinlikle değl; Rasim Ozan tam bir hükümet destekçisi, hükümetin her yaptığı oaklya sonsuz destek. Bu adam ondan daha farklı, 2-3 aydır hükümeti çoğu konuda eleştiriyor (bu şike davası da dahil).

Konuyla alakası yok ama geçenlerde tarafsız bölgeyi izliyorum dedim bu hatun güzelmiş kim diye bir bakayım dedim bakmaz olaydım, meğerse ROK'nın eşiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Son kısımlarını dinledim Ömer Çavuşoğlu yanıt veremeyince susturmaya çalıştı adamı. Ben bu adamın dediklerine pek çok konuda güveniyorum, kamuoyu kendisini sevmiyor olabilir; ama başka konularda da dediğinin çıktığını çok defalar gördüm o nedenle bu konuda da kendisinin söylediklerini önemli buluyorum. Ha bir de hep Rasşm Ozan'la aynı türden şahıslar olduğu sanılıyor bu adamın, kesinlikle değl; Rasim Ozan tam bir hükümet destekçisi, hükümetin her yaptığı oaklya sonsuz destek. Bu adam ondan daha farklı, 2-3 aydır hükümeti çoğu konuda eleştiriyor (bu şike davası da dahil).

Konuyla alakası yok ama geçenlerde tarafsız bölgeyi izliyorum dedim bu hatun güzelmiş kim diye bir bakayım dedim bakmaz olaydım, meğerse ROK'nın eşiymiş.

O zaman biraz konu dışına çıkalım Doğrudur Rok'un eşi Nagehan Alçı güzel bir kadındır. 2'si de hükümet destekçisidir. Mehmet Baransu bunlara da ters laflar söylüyordu twitterdan (Hüseyin Çelik'in dibinde geziyorlar diye) Tabii bunlar hükümet yanlısı adamlar ama; öte yandan hükümetin merkez medyayla falan ilişkilerini kuracak kadar güçlüler artık sen düşün. Mesela geçenlerde bu 2'si Aydın Doğan'la bir yemek yediler, ne konuşuldu orada Allah bilir. Nagehan da zaten Aydın Doğan'ın kanalı Cnn türk'de çalışıyo; herhalde Cnn'in izleyicisi Rpok'u görmektense güzel bir kadın görmeyi tercih eder diye düşünmüşlerdir. Yani dediğim gibi bunlarla Mehmet Baransu çok farklı; bunlar hükümetin sözcülüğünü yapar büyük oranada; ama Baransu Taraf'ta yazıyor ve son 2-3 aydır da hükümet hakkında büyük ölçüde olumsuz konuştu mesela.

• quote:

quote:

quote:

O zaman biraz konu dışına çıkalım Doğrudur Rok'un eşi Nagehan Alçı güzel bir kadındır. 2'si de hükümet destekçisidir. Mehmet Baransu bunlara da ters laflar söylüyordu twitterdan (Hüseyin Çelik'in dibinde geziyorlar diye) Tabii bunlar hükümet yanlısı adamlar ama; öte yandan hükümetin merkez medyayla falan ilişkilerini kuracak kadar güçlüler artık sen düşün. Mesela geçenlerde bu 2'si Aydın Doğan'la bir yemek yediler, ne konuşuldu orada Allah bilir. Nagehan da zaten Aydın Doğan'ın kanalı Cnn türk'de çalışıyo; herhalde Cnn'in izleyicisi Rpok'u görmektense güzel bir kadın görmeyi tercih eder diye düşünmüşlerdir. Yani dediğim gibi bunlarla Mehmet Baransu çok farklı; bunlar hükümetin sözcülüğünü yapar büyük oranada; ama Baransu Taraf'ta yazıyor ve son 2-3 aydır da hükümet hakkında büyük ölçüde olumsuz konuştu mesela.

Zaten söylemlerinden belli, ne tarafta oldukları. :)

Ama ben Ne Baransu'yu ne de ROK ve eşinden haz etmiyorum. Görüşleri gerçeği yansıtsa da yansıtmasa da pek dinleme taraftarı değilim. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten söylemlerinden belli, ne tarafta oldukları. :)

Ama ben Ne Baransu'yu ne de ROK ve eşinden haz etmiyorum. Görüşleri gerçeği yansıtsa da yansıtmasa da pek dinleme taraftarı değilim. :)

Tercih meselesi, saygı duyarım.

Rok'un tarzı bence de güzel değil; ama reyting yapıyor öyle ya da böyle. Nagehan'ı izleyen kesim dediğim gibi ya biraz daha ciddi bir tartışma programı diye takip ediyordur (tarafsız bölge) ya da işte güzel falan diye Ama Mehmet Baransu'nun tarzı da öyle Rok gibi bağırıp çağırmak değil bana kalırsa. Bir de Rok ve eşi televizyoncu, ama Baransu dava olmadıkça televizyona çıkmıyor, gazeteci. Yani aralarında tercih yapacak olursam ben tartışmasız Baransu'yu seçerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: brutalfox

Yok mu bilen arkadaşlar, ceza alan yöneticilerin şike konuşmalarının bir dakika sonrasına ait tapelerinde azizle olan görüşmeleri mevcut mu değil mi, bir bilgilendirme var mı yok mu?

Al sana özet bilgi. Tapeleri okursan konuşmaların tamamını bulursun.

Aziz Yıldırım ve ilhan Yüksel Ekşioğlu arasında 02.03.2011 günü yapılan telefon görüşmesinde şahısların "Üç Tarlayı Da Sürdük" şeklinde şifreli konuşmalar yaptıkları anlaşılmış, bu şifrenin deşifresine yönelik çalışmalarda şahısların ligin 24. haftasında 04.03.2011 günü oynanan Kayserispor-Manisaspor, 06.03.2011 günü oynanan Bursaspor-İBB Spor, 06.03.2011 günü oynanan Beşiktaş-Trabzonspor müsabakalarında şike ve teşvik primi faaliyetlerinin yürütüldüğünü kastettikleri, yine aynı hafta 07.03.2011 günü oynanan Gençlerbirliği-Fenerbahçe müsabakasında da şahısların şike faaliyeti yürüttükleri görülmüş, bu bilgiler ışığında şahısların şike faaliyetlerinin deşifresine yönelik olarak; 01.03.2011 günü menajer Doğan Ercan, 02.03.2011 günü.Feri|rbahçöx^ Mali işler Sorumlusu Tamer Yelkovan, 03.03.2011 günü Ali Kıratlı, 08.03.2011 günü menaje/Mehmet"ŞenrO,

http://sikeiddianamesi.com/aziz_yildirim.htm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.