Şimdi Ara

Mehmet Demirkol:''Benim adayım Yılmaz Vural.''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mehmet Demirkol: ''Benim adayım Yılmaz Vural.''

Spor yorumcusu Mehmet Demirkol, NTV Spor canlı yayınında Fenerbahçe gündemini değerlendirdi.

"Fenerbahçe'yi bu anlayış yönetmemeli"

"Ligin en kötü futbol oynayan takımı şu anda Fenerbahçe. Trabzonspor ile çekişirler. Fenerbahçe benim hayatım demek normal değil. Fenerbahçe hakkında her şeyi en iyi ben bilirim demek de doğru değil. Fenerbahçe'yi bu anlayış yönetmemeli."

"Yeniden Advocaat sendromu yaşanır"

"Gereğini yapacağım demek, istifa edeceğim demektir. E hani hiçbir şey yok? Salı gününe kadar da bir şey olmayacak gibi. Fenerbahçe için ismi geçenler olmaz. Yeniden Advocaat sendromu yaşanır. İlla biri olacaksa benim adayım Yılmaz Vural. Ümit Özat gelecekse başka şekilde gelsin. Böyle olmaz."

"Fenerbahçe'nin bugün toplanması lazımdı"

"Puan durumunda Fenerbahçe'nin yerini arıyoruz. Bu da enteresan. Fenerbahçe'nin bugün toplanması lazımdı. Salı gününe kadar neyin tatilini yapıyorlar? Fenerbahçe, başkan ve hocadan ibaret değil. Milyonlarca Fenerbahçeli, ne olduğunu merak ediyor. Konuşan yok. Böyle olmaz."

"Aykut Kocaman'ın taktiği uyutma üzerine"

"Ben oynanan 11 haftaya göre yorum yapıyorum. Olanın üzerinden konuşup analiz yapıyorum. Gelecekle ilgili bir şey diyemem. Ben kupon bile tutturamıyorum. İnsanlar oğluna forma almış, kendine almış. Bilet alıp maça geliyor ve izlediği futbol ortada. Aykut Kocaman'ın taktiği uyutma üzerine. Konyaspor'da uyutabiliyorsun. Buna bir şey diyen de olmuyor. Mesela Konya - Kayseri maçında Kayseri'yi uyutabilsin. Ancak Fenerbahçe maçında hiçbir rakip uyumaz. Çünkü parlıyor o forma. 19 tane şampiyonluğu var."

"Beşiktaş'ın en iyi oyuncusu..."

"Beşiktaş'ın en iyi oyuncusunu Fenerbahçe'ye getirirsen 15 gün sonra Fenerbahçeli oyunculara döner. Bu iş biraz böyledir. Fenerbahçe basket takımı taraftarlığı diye bir şey çıktı ortaya. Eskikden Efes taraftarlığı vardı. Bu böyle olmaz. Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın başında olsaydı orta sahada Necip ve Atiba'yı oynatırdı.

Kaynak : NTV Spor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 6 Kasım 2017; 10:26:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demirkol çok güzel yazmış.

Yılmaz Vural'ı bende destekliyorum en azından sahadaki o ruhsuzları tekme tokat oynatır. Adamda bir heyecan var şuan o bile bize yeter.
  • Aynen ya özledik maçlarda oyuncularına bağırmasını.

• Son cumle ozetlemis

Besiktasta olsa

Necip atibayi oynardi

Oguzhani veya tolgayi forvet arkasina koyardi

Gs de olsa tolga fernandoyu oynatir forvet arkasi selcuku oynatirdi

Tipki ortasaha olan eskisehirde oyle buyuk takimlarin ilgisini cekmis alperi forvet arkasi oynattigi gibi

• Hem bağırır üstüne saha içinde kovalar. Bizim ruhsuzlara yapılacak şeyde bu.

Bu saatten sonra zaten muazzam bir isim getiremezsin zaten getirsende alışması falan derken daha beter oluruz. Yılmaz Vural en azından ligi biliyor ve FB'yi biliyor. Aykut ile devam edersek ciddi ciddi küme mücadelesi vermeye başlayacağız.
  • bu sene kayip zaten. ersuna dauma yuksek maas verilecegine daha az maasa yilmaz vural dusunulebilir. hem belli mi olur belki basarili olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vural ölmeden üç büyüklerden birisinin başına geçsin de rahatlayalım. Ben de çok istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Tarık Çamdal Galatasaray'da..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yılmaz Vural gelsin,cidden heyecan katar,taraftarla özdeşleşir.Tv karşısında milyonlarca kişinin yüzünde somurtma yerine tebessüm oluşturur.

Yoksa Sivas maçında gene rezil bir oyunla maksimum 4000 ya da 5000 kişiye oynayacağız.Zaten pazartesi maçı,önceki günlerde rakipler maçlarını kazanırsa seyredin cümbüşü.Normla şartlar altında bu Aykut'un Fb'si,Aybaba'nın Sivas'ını yenemez.

Yılmaz Hoca gelsin,zaten ufak bir ara var,ziyadesi ile takımı analiz eder ve ayarı verir,içine çoşku da katar,hırs da katar buna eminim.
  • faho kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. En azından adamda bir heyecan bir ateş var. Takımı ateşler ve dediğin gibi taraftarı ateşler. Aykut dönemindende kötü olmaz.

Takım ruhsuz, TD onlardan ruhsuz ve en sonunda taraftarında ruhunu emip bıraktılar.
  • gurkan19 kullanıcısına yanıt
    Salih Uçanı'da ilk 10 numara yapan odur. Normalde Salih merkez orta saha futbolcusudur.

• elalemin maskarası olduk
    yılmaz vural, mustafa denizli, daum, zico 4 ü beraber gelsin bu takımı uçurur

Mehmet Demirkol:''Benim adayım Yılmaz Vural.''
  • Aykut hoca kalmalı

En azından bu sezon feda olsun gelecek seneye bomba gibi yapar Aykut hoca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelsin zaten kaybedecek bir şeyimiz yok. Daha ne kadar kötüye gidebiliriz ki?
  • yılmaz vural gelirse şampiyonluğa oynatır bu sezon.
  • Keşke gelse, çok iyi bir insan kendisine karşı büyük sempatim var, ruhsuz bir oyun oynatmaz arada fırça falan çekip, döver ekran başında da rahatlarız
  • Salihin hiç bişey olduğu yok. Hala alt yapı oyuncusu seviyesinde. Bişey olacağıda yok.
  • quote:

Aykut Kocaman, Beşiktaş'ın başında olsaydı orta sahada Necip ve Atiba'yı oynatırdı.

Bu cümle bile Aykut Kocaman'ın oyun tarzını gösteriyor
  • Fenerbahçenin hücum kadrosu yok çok iyi defans teknik direktörü gelmesi lazım mesela Mustafa Denizli adam saçma sapan kadroyla şampiyon olmuştu Beşiktaş'ta. Çift ön libero oynuyordu Cisse ve Ernst ile Tello sağ açık oynuyordu. Sizde de Valbuena sol açık oynar önde 2 ön libero.
  • Aykut Kocaman ile devam edilirse ligi 5 ya da 6.sırada bitiririz o yüzden hemen gitmeli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.