Tanışma fiyatı olarak 250 gr filtre kahveyi 14.5 TL'ye alabiliyorsunuz. Kargo Ücretsiz. Benim favorim Mehmet Efendi Colombian Filtre Kahve 250 gr fiyatı da uygun. Kargo bütün ürünlerde ücretsiz sanırım. https://www.avansas.com/mehmet-efendi-brazilian-fltre-kahve-250gr-p-73348 |
Mehmet Efendi Brazilian Filtre Kahve 250 gr 14.50 TL (Kargo Ücretsiz)
-
-
20,8 bende linke tıklayınca
-
Biz kendisiyle daha önceden tanışıyoruz. -
Hocam Tıklayınca 20 gozukuyor
-
Kahve zevki olan mehmet efendi içmez. Hayatımda içtiğim en kötü filtre kahve -
quote:
Orijinalden alıntı: bahtiyaraziz
Biz kendisiyle daha önceden tanışıyoruz.ben çıkaramadım tekrar tanışsak
-
www.hepsiburada.comJacobs Filtre Kahve 250 gr Alana İkincisi %50 Bedava Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/jacobs-filtre-kahve-250-gr-alana-ikincisi-50-bedava-p-HBV00000NLBP1?magaza=Hepsiburada
Bu kahve daha iyi değil mi fiyatına göre kargo bedava -
hocam jacobsun filtre kahvesi beş para etmez paranıza yazık
-
Hangi ürünü öneriyorsunuz peki?
-
Tchibo brazil mild
Yeni baslayanlardanım memnunum , yumuşak içimi var.
-
Sizin öneriniz nedir ? Çekirdek al öğüt falan demeyin :D
-
Aroması Lezzeti Kokusu Mükemmeldir kesinlikle tavsiye ediyorum rakam da özel rakam sanırım gayet uygun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 4 Ekim 2020; 20:43:4 > -
Mehmet Efendi'nin kahveleri Tchibo rossman vb kahvelerden daha lezzetli geliyor bana. Kahve eksperleri tepeme çökecek ama :) -
güzel bir tat aslında a101 de 6,75 e
Jacobs Monarch Kahve Gold Cam Kavanoz 47,5 G almıstım arada bunu iciyorum sütle güzel oluyor baharatlık yada vidalık falanda yapılıyor kutusu :D
-
Kesinlikle aynı fikirdeyim -
https://www.3ka.com.tr/hills-bros-100-colombian-filtre-kahve-680gr
Kesinlikle bu kahveyi öneririm.
Yeni aldım, beğenerek içerim yıllardır.
Hills Bros, amerikanın önde gelen firmalarından biriymiş.
Firma ile alakam yok, denk geldi kahveyi aldım bundan 3-4 yıl önce, bittikçe alıyordum. Adana'da bir firma ve ithal malzemeler satıyor.
Uzun bir zamandan beri stokta yoktu kahve, geçen hafta yeniden aldım ben. Tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikcihan -- 4 Ekim 2020; 23:56:49 > -
Parekende satılan markalar içinde en güzeli Mehmet efendi bence.
tchibo , jacops vs. bir çok markanın kendi içinde ki çeşitleriyle denedim ,hiç memnun kalmadım.
-
Mehmet Efendi 1 kere aldım bir daha eve sokmam
öğütülmüş bayatlamasın diye full yanık satar.
çekirdek alın
15 tl iyi fiyat 18-20 ederi ... sadece denemek için alın .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 5 Ekim 2020; 2:23:22 > -
Bende çoğu markanın kahvesini (s.bucks tüm çeşitlerinden tut, forumdaki e-gurme paketlerine kadar) deneyen biri olarak bu Mehmet Efendiye çok ön yargılı bakıyordum. Ancak f/p olarak gayet iyi. Tamam benimde belli favorilerim var ancak şuan fiyatları 55-70 arası değişiyor. Bu kahve fiyatı ve tadı ile çok önde.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kahve zevki olan mehmet efendi içmez. Hayatımda içtiğim en kötü filtre kahve
|
Benzer içerikler
- albaraka pratik finansman kart nakite çevirme
- burger crush
- algida ile kazan kod
- kırmızı fırsat 16 gb
- vodafone numara taşıma faturalı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X